בס"ד
הקינוח הזה מושלם לכל אירוע, חג, שבת או מה שלא תרצו, אבל מכיוון שראש השנה ממש מעבר לפינה וזה באמת קינוח נפלא גם לראש השנה, אז החלטתי כך לקרוא לרשומה. מדובר בקינוח ג'לי עם ג'לי קצפת וקצפת מושלם ופשוט-פשוט להכנה.
למי שלא זוכר, בעבר העלתי מתכון קצת דומה לקינוח הזה ברשומה קינוח ג'לי וקצפת. הפעם החלטתי להוסיף שכבה נוספת לקינוח, לאחר שראיתי רעיון דומה בספר no-bake desserts by Addie Gundry.
יצא קינוח מדהים ויפהפה!! הקינוח אגב, יכול להתאים לטבעונים על ידי שימוש בג'לי שאינו מהחי וקצפת צמחית וגם לסכרתיים על ידי שימוש בג'לי ללא סוכר. קינוח ללא אפייה, פשוט להכנה וממש בקלי קלות שפשוט כיף להכין כשאין כל כך זמן. אני אישית יותר אוהבת להגיש בכוסות אישיות, זה פשוט מקסים והרבה יותר יפה לדעתי.
המרכיבים ל-4 גביעים גדולים או בין 10-12 כוסות קינוח אישיות:
אריזת ג'לי בטעם שאוהבי 90 גרם, אני השתמשתי בתות
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל
עוד כ-1 כוס שמנת מתוקה מוקצפת עם כ-2-3 כפות אינסטנט פודינג, בשקית זילוף
אופן ההכנה:
מכינים את הג'לי לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מעבירים לכוסות הגשה גדולות או יוצקים לכוסות הגשה אישיות (משאירים בצד ככוס-כוס וחצי מהג'לי). מניחים את הכוסות הגשה אישיות בהטייה על הצד בתבנית מאפינס ומעבירים את הכול למקרר ל20-30 דקות. בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מוסיפים את הג'לי שהשארנו בצד ומקציפים לקצף יציב ואחיד. מעבירים את הקצפת לכוסות האישיות ובסוף מזלפים עם צנתר על כוסות ההגשה האישיות את הקצפת. אוכלים מיד או שומרים במקרר. בתאבון!
*ניתן להשתמש בקצפת מוכנה, אבל פה אני אוהבת יותר את הקצפת הביתית שמוסיפים לה אינסטנט פודינג. ניתן להוסיף אינסטנט פודינג כפי הכמות שציינתי או לפי הטעם.
הקינוח הזה מושלם לכל אירוע, חג, שבת או מה שלא תרצו, אבל מכיוון שראש השנה ממש מעבר לפינה וזה באמת קינוח נפלא גם לראש השנה, אז החלטתי כך לקרוא לרשומה. מדובר בקינוח ג'לי עם ג'לי קצפת וקצפת מושלם ופשוט-פשוט להכנה.
The perfect dessert for any event, holiday or Shabbos and actually whatever you choose, but since Rosh Hashanah is just around the corner, I think this is the perfect dessert for the occasion. Jell-O dessert with Jell-O cream and whipped cream on top, so simple and so good.
למי שלא זוכר, בעבר העלתי מתכון קצת דומה לקינוח הזה ברשומה קינוח ג'לי וקצפת. הפעם החלטתי להוסיף שכבה נוספת לקינוח, לאחר שראיתי רעיון דומה בספר no-bake desserts by Addie Gundry.
יצא קינוח מדהים ויפהפה!! הקינוח אגב, יכול להתאים לטבעונים על ידי שימוש בג'לי שאינו מהחי וקצפת צמחית וגם לסכרתיים על ידי שימוש בג'לי ללא סוכר. קינוח ללא אפייה, פשוט להכנה וממש בקלי קלות שפשוט כיף להכין כשאין כל כך זמן. אני אישית יותר אוהבת להגיש בכוסות אישיות, זה פשוט מקסים והרבה יותר יפה לדעתי.
If you don't remember, In the past I've uploaded a similar recipe in the post Jell-O and cream dessert. This time I've decided to add another layer, after seeing a similar idea in the cookbook "No-bake dessert" by Addie Gundry.
The dessert came out Amazing and beautiful! This recipe BTW, can be suited for vegans by using vegan cream and no animal component Jell-O and can also be suited for diabetes with the use of sugar free Jell-O.
This no bake dessert is simple to make and just fun to make. I personally love serving it in individual cups rather than large ones, because it is just more adorable and beautiful in my taste.
המרכיבים ל-4 גביעים גדולים או בין 10-12 כוסות קינוח אישיות:
אריזת ג'לי בטעם שאוהבי 90 גרם, אני השתמשתי בתות
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל
עוד כ-1 כוס שמנת מתוקה מוקצפת עם כ-2-3 כפות אינסטנט פודינג, בשקית זילוף
אופן ההכנה:
מכינים את הג'לי לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מעבירים לכוסות הגשה גדולות או יוצקים לכוסות הגשה אישיות (משאירים בצד ככוס-כוס וחצי מהג'לי). מניחים את הכוסות הגשה אישיות בהטייה על הצד בתבנית מאפינס ומעבירים את הכול למקרר ל20-30 דקות. בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מוסיפים את הג'לי שהשארנו בצד ומקציפים לקצף יציב ואחיד. מעבירים את הקצפת לכוסות האישיות ובסוף מזלפים עם צנתר על כוסות ההגשה האישיות את הקצפת. אוכלים מיד או שומרים במקרר. בתאבון!
*ניתן להשתמש בקצפת מוכנה, אבל פה אני אוהבת יותר את הקצפת הביתית שמוסיפים לה אינסטנט פודינג. ניתן להוסיף אינסטנט פודינג כפי הכמות שציינתי או לפי הטעם.
Ingredients for 4 large cups or 10-12 small servings:
pack of flavored Jell-O, I used strawberry
1 cup whipping cream
1/2 cup instant vanilla pudding
about 1 cup whipping cream whipped with 2-3 Tbsp. instant vanilla, in piping bag
Preparation:
Prepare the Jell-O according to the package and pour into servings (reserve about 1 to 1 1/2 cups of Jell-O for later). If pouring to small servings, place them in a muffin pan tilted to get the nice effect ad place in the fridge for 20-30 minutes. Meanwhile prepare the whipping cream with the instant vanilla, whip to steady foam and add the reserved Jell-O and whip till united. Transfer to the servings cups and the pipe with the whipped cream. Eat right away or keep in the fridge. Enjoy!
*You can use prepared whipped cream, although here I love using the homemade version whipped with instant vanilla pudding. You can add instant vanilla as I mentioned or according to our liking.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!