בס"ד
Sonar is a luxurious Italian brand specializing in kitchen appliances from Semgal kitchens.
Sonar company specializes in manufacturing and marketing appliances since 1977, with meticulous attention by using quality raw materials and luxurious design.
In the nineties the company have moved their production to great plants in Milan, the fashion capital, thus giving itself a name in design, with finishes and innovations that go hand in hand with fashion trends.
The company have launched stainless steel ceiling exhaust hood with a shelf for spices with 4 speeds, powerful led lighting controlled by remote control (price: 12,900 NIS) and wall mounted extractor hood handmade from ceramic, controlled by remote control and strong led lighting, fat filter and washable. Comes in: gold bronze, silver and white colors.
על מנת להשיק את שני המוצרים הנוספים, השף עומר לוין העובד במסעדות של השף שגב משה, הציג בפנינו מתכון למלבי (מתכון מסודר בהמשך) בשילוב שני המכשירים:
בתחילה הוא הכין על הכיריים ווק אינדוקציה - כיריים שתוכננו במיוחד לווק ברוחב 38 ס"מ עם הפעלה על ידי מגע (טאץ', כנהוג באינדוקציה) ותוכניות בישול אוטומטיות (לדוג': תוכנית ביין מארי) בתוספת מחבת הווק כמובן (מחיר: 9,990 ש"ח). הוא ערבב תערובת של חלב ושמנת, הוסיף סוכר, ערבב והרתיח כמה דקות.
הוא הוסיף תערובת של קורנפלור ומים וערבב עד להסמכה. הוריד מהאש והעביר לכלי אחר.
את אותו כלי הוא העביר למקפיא הראשון מסוגו בישראל - הבלאסט צ'ילר (Blast Chiller) - מקפיא המאפשר הקפאה מהירה של מזון ואופציה של shock freeze - הנותן מכת קפאון במהירות ובכך שומר על טריות המזון לאחר הבישול.
המקפיא החדש, שמאוד מזכיר תנור במראהו, אך הוא משמש אך ורק להקפאה מאפשר לקרר משקאות במהירות, לקרר עוגות כאשר רוצים להכין עוגת שכבות, לשמור על ערכים תזונתיים, לחסוך בצורך להכניס מאכל כלשהו למי קרח על מנת לעצור את הבישול ועוד.
גובה המכשיר: 45 ס"מ עם קיבולת של 35 ליטר ופאנל בקרה המופעל בטאץ'. המכשיר כמובן לא פועל כל הזמן, אלא אך ורק כשאתם צריכים אותו אז ניתן להפעיל. טווח טמפרטורה נע בין 3-4 מעלות ל-18- מעלות.
והמתכון למלבי של השף עומר לוין:
500 מ"ל חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם סוכר
200 מ"ל כוס מים
2 כפות קורנפלור
רוטב פירות יער
אגוזי לוז ושערות קדאיף מקורמלים
אופן ההכנה:
מחממים את החלב, השמנת והסוכר יחדיו עד לסף רתיחה ואז מערבבים את הקורנפלור עם המים היטב ומוסיפים לתערובת החלב. מערבבים תוך כדי הבישול עד להסמכת התערובת.
מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחר ולמקרר שהתערובת תתקרר. מעבירים לכוסות הגשה ומקשטים מעל עם רוטב הפירות ואגוזי הלוז והקדאיף המקורמלים.
ניתן גם להגיש באופן חופשי עם פרחים אכילים בצלחת כמו בתמונה שצירפתי.
מוצרי החברה, לדעתי, יותר מתאימים לאנשים המחפשים להעניק לביתם מראה יוקרתי או למי שעובד עצמאי כשפים המארגנים ארוחות שף ביתיות ועוד.
חנות החברה ממוקמת ברחוב התערוכה 2 בנמל תל אביב.
סונאר הינו מותג יוקרה איטלקי המתמחה במוצרי חשמל למטבח מבית סמגל מטבחים. הוזמנתי להשקת ארבעה מוצרים חדשים לרגל חג הפסח.
Sonar is a luxurious Italian brand specializing in kitchen appliances from Semgal kitchens.
חברת סונאר היא חברה המתמחה בייצור ושיווק מוצרי חשמל לבית משנת 1977, תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים ועיצוב יוקרתי ומוקפד.
בשנות התשעים החברה העבירה את ייצור המוצרים למפעלים הגדולים במילאנו, בירת האופנה העולמית, ובכך העניקה לעצמה שם גם בתחום העיצוב, עם גימורים וחידושים ההולכים יד ביד עם הטרנדים האופנתיים.
בשנות התשעים החברה העבירה את ייצור המוצרים למפעלים הגדולים במילאנו, בירת האופנה העולמית, ובכך העניקה לעצמה שם גם בתחום העיצוב, עם גימורים וחידושים ההולכים יד ביד עם הטרנדים האופנתיים.
Sonar company specializes in manufacturing and marketing appliances since 1977, with meticulous attention by using quality raw materials and luxurious design.
In the nineties the company have moved their production to great plants in Milan, the fashion capital, thus giving itself a name in design, with finishes and innovations that go hand in hand with fashion trends.
חלק מקולטי האדים שבחנות (החדשים לא מופיעים בתמונה) Part of the extractor hood in the shop (the new ones aren't shown here) |
החברה השיקה קולט אדים תקרתי מנירוסטה עם מדף לתבלינים הכולל 4 מהירויות ותאורה לד חזקה הנשלטת באמצעות שלט רחוק (מחיר: 12,900 ש"ח) וקולט אדים צמוד קיר (מחיר: 7,990 ש"ח) העשוי קרמיקה בעבודת יד, המופעל בשלט רחוק ותאורת לד חזקה, מסנן שומנים וניתן לשטיפה. מגיע בצבעים: זהב נחושת, כסף ולבן.
The company have launched stainless steel ceiling exhaust hood with a shelf for spices with 4 speeds, powerful led lighting controlled by remote control (price: 12,900 NIS) and wall mounted extractor hood handmade from ceramic, controlled by remote control and strong led lighting, fat filter and washable. Comes in: gold bronze, silver and white colors.
על מנת להשיק את שני המוצרים הנוספים, השף עומר לוין העובד במסעדות של השף שגב משה, הציג בפנינו מתכון למלבי (מתכון מסודר בהמשך) בשילוב שני המכשירים:
בתחילה הוא הכין על הכיריים ווק אינדוקציה - כיריים שתוכננו במיוחד לווק ברוחב 38 ס"מ עם הפעלה על ידי מגע (טאץ', כנהוג באינדוקציה) ותוכניות בישול אוטומטיות (לדוג': תוכנית ביין מארי) בתוספת מחבת הווק כמובן (מחיר: 9,990 ש"ח). הוא ערבב תערובת של חלב ושמנת, הוסיף סוכר, ערבב והרתיח כמה דקות.
הוא הוסיף תערובת של קורנפלור ומים וערבב עד להסמכה. הוריד מהאש והעביר לכלי אחר.
In order to launch the two additional products, chef Omer Levin from Segev Moshe's restaurants, showed us how to make malabi (detailed recipe below) using the two new appliances:
At first he used the wok induction stove - stove top designed especially for 38cm wok, activated by touch and with automatic cooking programs (such as: Bain Marie) and along with the wok pan the price stands on 9,990 NIS. He mixed a mixture of cream and milk and added sugar. Brought to a simmer and then added a mixture of water and cornstarch and cooked while mixing until the mixture thickened and then transferred it to another utensil.
At first he used the wok induction stove - stove top designed especially for 38cm wok, activated by touch and with automatic cooking programs (such as: Bain Marie) and along with the wok pan the price stands on 9,990 NIS. He mixed a mixture of cream and milk and added sugar. Brought to a simmer and then added a mixture of water and cornstarch and cooked while mixing until the mixture thickened and then transferred it to another utensil.
את אותו כלי הוא העביר למקפיא הראשון מסוגו בישראל - הבלאסט צ'ילר (Blast Chiller) - מקפיא המאפשר הקפאה מהירה של מזון ואופציה של shock freeze - הנותן מכת קפאון במהירות ובכך שומר על טריות המזון לאחר הבישול.
המקפיא החדש, שמאוד מזכיר תנור במראהו, אך הוא משמש אך ורק להקפאה מאפשר לקרר משקאות במהירות, לקרר עוגות כאשר רוצים להכין עוגת שכבות, לשמור על ערכים תזונתיים, לחסוך בצורך להכניס מאכל כלשהו למי קרח על מנת לעצור את הבישול ועוד.
גובה המכשיר: 45 ס"מ עם קיבולת של 35 ליטר ופאנל בקרה המופעל בטאץ'. המכשיר כמובן לא פועל כל הזמן, אלא אך ורק כשאתם צריכים אותו אז ניתן להפעיל. טווח טמפרטורה נע בין 3-4 מעלות ל-18- מעלות.
The same utensil he transferred to a one of its kind freezer in Israel - the Blast Chiller - a freezer that allows rapid freezing and a shock freeze option - a freeze shot that keeps food fresh after cooking.
The new freezer, which resembles a oven, but only used to freeze can cool drinks quickly, chill cakes if you need to make layer cake, preserves nutritional values, saves the need of using water bath to stop the cooking process and more.
The appliance's height is: 45cm and capacity of 35 liter with control panel activated by touch. The appliance doesn't work all the time, but only when you need it.. Temp range is 3-4C to minus 18.
The new freezer, which resembles a oven, but only used to freeze can cool drinks quickly, chill cakes if you need to make layer cake, preserves nutritional values, saves the need of using water bath to stop the cooking process and more.
The appliance's height is: 45cm and capacity of 35 liter with control panel activated by touch. The appliance doesn't work all the time, but only when you need it.. Temp range is 3-4C to minus 18.
והמתכון למלבי של השף עומר לוין:
500 מ"ל חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם סוכר
200 מ"ל כוס מים
2 כפות קורנפלור
רוטב פירות יער
אגוזי לוז ושערות קדאיף מקורמלים
אופן ההכנה:
מחממים את החלב, השמנת והסוכר יחדיו עד לסף רתיחה ואז מערבבים את הקורנפלור עם המים היטב ומוסיפים לתערובת החלב. מערבבים תוך כדי הבישול עד להסמכת התערובת.
מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחר ולמקרר שהתערובת תתקרר. מעבירים לכוסות הגשה ומקשטים מעל עם רוטב הפירות ואגוזי הלוז והקדאיף המקורמלים.
ניתן גם להגיש באופן חופשי עם פרחים אכילים בצלחת כמו בתמונה שצירפתי.
מוצרי החברה, לדעתי, יותר מתאימים לאנשים המחפשים להעניק לביתם מראה יוקרתי או למי שעובד עצמאי כשפים המארגנים ארוחות שף ביתיות ועוד.
חנות החברה ממוקמת ברחוב התערוכה 2 בנמל תל אביב.
And the malabi recipe of chef Omer Levin:
500 ml milk
500 ml whipping cream
200 gram sugar
200 ml water
2 Tbsp. cornstarch
berries sauce
hazelnut and kadaif, caramelized
Preparation:
Bring to a simmer the milk, cream and sugar. Once simmering, mix the water and cornstarch and add to the mixture. Mix constantly until the mixture thickens. Take off the heat and let cool in another utensil in the fridge.
Then transfer to serving cups and decorate with berries sauce and hazelnut and kadaif. You can serve freely on a plate with edible flowers as seen in the photo.
The company products, in my opinion, are more suitable for those who want to give their homes a luxurious look or those who work independently as chefs who make homemade meals or more.
The company's store is located at 2 Hatarucha street, Tel Aviv port.
500 ml milk
500 ml whipping cream
200 gram sugar
200 ml water
2 Tbsp. cornstarch
berries sauce
hazelnut and kadaif, caramelized
Preparation:
Bring to a simmer the milk, cream and sugar. Once simmering, mix the water and cornstarch and add to the mixture. Mix constantly until the mixture thickens. Take off the heat and let cool in another utensil in the fridge.
Then transfer to serving cups and decorate with berries sauce and hazelnut and kadaif. You can serve freely on a plate with edible flowers as seen in the photo.
The company products, in my opinion, are more suitable for those who want to give their homes a luxurious look or those who work independently as chefs who make homemade meals or more.
The company's store is located at 2 Hatarucha street, Tel Aviv port.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!