בס"ד
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס רכות ונפלאות. העוגיות טבעוניות וללא גלוטן, והן ללא מרגרינה או שמן.
המרכיבים ל-21 עוגיות קטנות:
1 כוס קמח ללא גלוטן קונדיטור
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
3 כפות סירופ מייפל טהור
1/3 כוס שוקולד צ'יפס
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות מים
אופן ההכנה:
מחממים מרארש תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים יחדיו את הקמח, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס. מוסיפים את המייפל והחמאת בוטנים ולשים. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים כף מים כל פעם ולשים אחרי כל הוספה, רק על לקבלת בצק.
מעצבים לעוגיות קטנות ואופים כ-8-10 דקות.
*יש לעצב את העוגיות יפה, כי הן לא משתנות באפייה.
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס רכות ונפלאות. העוגיות טבעוניות וללא גלוטן, והן ללא מרגרינה או שמן.
Soft and tasty chocolate chip peanut butter cookies. The cookies are vegan, gluten-free and doesn't contain margarine or oil.
המרכיבים ל-21 עוגיות קטנות:
1 כוס קמח ללא גלוטן קונדיטור
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
3 כפות סירופ מייפל טהור
1/3 כוס שוקולד צ'יפס
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות מים
אופן ההכנה:
מחממים מרארש תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים יחדיו את הקמח, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס. מוסיפים את המייפל והחמאת בוטנים ולשים. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים כף מים כל פעם ולשים אחרי כל הוספה, רק על לקבלת בצק.
מעצבים לעוגיות קטנות ואופים כ-8-10 דקות.
*יש לעצב את העוגיות יפה, כי הן לא משתנות באפייה.
Ingredients for 21 small cookies:
1 cup gluten-free flour (cornstarch based)
1/4 cup smooth peanut butter
3 Tbsp. pure maple syrup
1/3 cup chocolate chips
1 tsp. baking powder
3 Tbsp. water
Preparation:
Preheat oven to 180C/356F, turbo.
Mix together the flour, baking powder and chocolate chips.
Add in the maple syrup and peanut butter and knead. If the mixture is too dry, add 1 Tablespoon of water at a time, and knead after each addition, just until a dough is formed.
Form small cookies and bake for 8-10 minutes.
Shape the cookies nicely, since they stay the same as they were before baking.
1 cup gluten-free flour (cornstarch based)
1/4 cup smooth peanut butter
3 Tbsp. pure maple syrup
1/3 cup chocolate chips
1 tsp. baking powder
3 Tbsp. water
Preparation:
Preheat oven to 180C/356F, turbo.
Mix together the flour, baking powder and chocolate chips.
Add in the maple syrup and peanut butter and knead. If the mixture is too dry, add 1 Tablespoon of water at a time, and knead after each addition, just until a dough is formed.
Form small cookies and bake for 8-10 minutes.
Shape the cookies nicely, since they stay the same as they were before baking.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!