12/12/2021

מתכון לפאנג'ה סלוניקי של הילה בידרמן לרשת זגה

בס"ד

פאנג'ה סלוניקי
פאנג'ה סלוניקי, צילום: אילן בנדנה



כוכבת משחקי השף, הקונדיטורית הילה בידרמן, מככבת בקמפיין של רשת זגה - פינות אוכל, ומציעה שיטות ועצות לאירוח, מתכונים ודרך הגשה יצירתית לשולחנות האוכל.
השף-קונדיטורית הילה בידרמן מתמחה במטבח ים תיכוני בדגש על המטבח היווני, ומפנקת במתכון למנה יוונית מושלמת לאירוח וקלת הכנה של פאנג'ה סלוניקי.

הילה בידרמן
הילה בידרמן, צילום: אילן בנדנה



פאנג'ה סלוניקי - סלקים שלמים על מצע קרם יוגורט/מתכון וביצוע של הילה בידרמן עבור זגה פינות אוכל
המרכיבים:
סלקים יפים
קופסת יוגורט 10% שומן (750 מ"ל)
4 גבעולי בצל ירוק
שן שום, כתושה
חופן פטרוזיליה
לימון
מלח ופלפל שחור
דבש
שמן זית

אופן ההכנה:
1. מרתיחים את הסלקים במים עד שהם רכים. מניחים להצטנן.
2.מקלפים את הסלקים בעדינות, תוך שמירה על צורתם.
3.מתבלים את הסלקים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
4.מניחים לסלק לספוג את הטעמים למשך שעה לפחות.
5.בינתיים מעבירים את היוגורט לקערה ומערבבים עם הבצל הירוק, הפטרוזיליה והשום הקצוצים דק, תוך זילוף של שמן זית לקערה.
6.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
7. מוסיפים דבש ומערבבים היטב.

להגשה:
1.בקערה עמוקה ורחבה, מוזגים את היוגורט ומשטחים עם כף על פני כל הקערה.
2.חורצים את הסלק לשמיניות (לא לחרוץ עד הסוף), כך שצורת הסלק נשמרת ומניחים במרכז הקערה.
3.מקשטים בשמן זית ועלי פטרוזיליה שלמים.
*הצילומים נערכו על השולחנות של זגה - פינות אוכל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use