לאחרונה עלה למדף מוצר חדש מבית חברת סוגת - גריסי שיבולת שועל.
היתרונות של שיבולת השועל רבות, ועכשיו ניתן להנות ממנה בצורה אחרת, בדיוק בזמן לחורף.
גריסי שיבולת שועל הם דגן ייחודי העשוי מגרעיני שיבולת שועל מלאים, חתוכים, שלא עברו כמעט טיפול תרמי, דבר המקנה להם יכולת שמירה מירבית של היתרונות התזונתיים של הדגן. חשיבותה של שיבולת השועל היא גם מהיותה פחמימה מורכבת המכילה סיבים תזונתיים וגם היותה חלבון מהצומח.
היתרונות של גריסי שיבולת שועל
עד כה צרכנו את שיבולת השועל כקוואקר (שיבולת שועל דקה) או כשיבולת שועל עבה, אך ההבדל העיקרי ביניהם לגריסי שיבולת שועל הוא ברמת העיבוד ושימור הערכים התזונתיים.
גריסי שיבולת שועל נספגים לאט, מעניקים תחושת שובע לאורך זמן ומספקים לגוף מינרלים וויטמינים כברזל, זרחן, סידן, אבץ ועוד.
את גריסי שיבולת השועל ניתן לצרוך כמנה עיקרית, כתוספת למרק או תבשיל, כתחליף לאורז, על סלט ומסתבר שגם כמנה אחרונה עם פירות ודבש או מייפל.
ביקורת - גריסי שיבולת שועל סוגת
קיבלתי את גריסי שיבולת השועל של סוגת לסיקור ועל האריזה תוכלו למצוא הוראות הכנה, אולם אני החלטתי לבשל אותם בתבשיל של שבת. דאגתי לבשל אותם גג 15 דקות ולא יותר, על מנת להנות מהם במרקם אל דנטה נגיס. הטעם היה נפלא והתוספת הייתה פשוט מעולה לצד תבשיל העוף והירקות. את המתכון העלתי לאחרונה לאתר כאן תבשיל שבתי עם גריסי שיבולת שועל-
הפרטים הקטנים - תכולה, כשרות ועוד
גריסי שיבולת השועל נמכרים באריזת שקית עם מדבקה לסגירה חוזרת במשקל 500 גרם.
המוצר כשר בהשגחת בד״צ ורבנות קריית גת.
ניתן למצוא ברשתות השיווק השונות ברחבי הארץ.
קצת על סוגת
סוגת, המובילה את שוק האורז, הקטניות והסוכר בישראל, היא קבוצה לשיווק והפצה של מוצרי מזון המצויים בכל מזווה במטבח הישראלי כשמן עץ הזית, טחינה אל ארז, מלח הארץ ועוד.
קבוצת סוגת פועלת עוד משנות החמישים של המאה הקודמת והמפעל שלה משתרע על פני כמאה דונם בקרית גת. לחברה מגוון רחב של מוצרים מקטניות ועד קמח, תבשילים אישיים ועוד, הכל תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם שלחומרי הגלם המשובחים ביותר, מהשדה לצלחת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!