8/28/2017

מהדורת בריסטה נספרסו מוגבלת וקינוח - Nespresso barista

Yum
בס"ד

קינוח קפה מושלם perfect coffee dessert


נספרסו משיקים קפסולות קפה חדשות בהשראת אומנותו של הבריסטה ומכיוון שלי אין מכונת קפה, החלטתי לפנק אתכם בקינוח מושלם לאוהבי הקפה.

Nespresso launches new coffee capsules inspired by the art of the barista and since I don't have coffee machine, I've decided to pamper you with the perfect coffee dessert.


קפסולות בריסטה נספרסו nespresso capsules

נחתה בביתי מזוודת בריסטה לחוויית הקפה המושלמת, ערכה המכילה את הקפסולות החדשות מבית נספרסו שיצאו במהדורה מוגבלת.
המהדורה החדשה של נספרסו הותאמה במיוחד ליצירת משקאות קפה ספציפיים, כאשר בשתיים מהתערובות שמו דגש על השילוב הנכון בין טעמי הקפה לחלב.

מומחי נספרסו ערכו עשרות מבחנים לבחירת דרגת הקלייה המדויקת ביותר ורמת הטחינה הנכונה של הפולים, עד שהגיעו לשלושת תערובות הקפה האידיאליות.

I got to review the Barista suitcase for the perfect coffee experience, a kit that contains the new limited edition capsules by Nespresso.
The new edition was designed especially to create specific coffee drinks, when in two of them they emphasized on the right combination between milk and coffee flavors.
 
Nespresso specialists have conducted tests to get to the precise roasting degree and proper grinding level of the beans, until they reached the three ideal coffee blends.

קפסולות נספרסו בריסטה מהדורה מוגבלת limited edition barista nespresso

קולקציית קפסולות Barista כוללת את התערובות:
בריסטה Chiaro - תערובת מותאמת לקפוצ'ינו
תערובת קפה שפותחה במיוחד להכנת קפוצ'ינו מתוק בעל טעם קרמי חלק המשלב תווי ביסקוויט. דרגת חוזק: 5. המלצת הגשה: 25 מ"ל קפה והוספה של 60 מ"ל חלב חם מוקצף.

בריסטה Scuro - תערובת מותאמת לאספרסו מקיאטו
תערובת קפה עשירה עם מגע עדין של קצף חלב.
דרגת חוזק: 8 בקפה ללא חלב. המלצת הגשה: 40 מ"ל אספרסו עם שתי כפות חלב מוקצף, על מנת לשמור על אופיו החזק של הקפה.

בריסטה Corto - תערובת מותאמת לריסטרטו
תערובת קפה שנרקחה על מנת להעניק טעם חזק במיוחד עם מרקם סירופי, סמיך וקרמה קטיפתית. דרגת חוזק: 11. המלצת הגשה: 25 מ"ל ריסטרטו.

מחיר שרוול מהמהדורה המוגבלת Barista הינו 25.5 ש"ח. ניתן לרכוש את המהדורה המוגבלת של נספרסו דרך אפליקציית נספרסו, באתר האינטרנט www.nespresso.com, בטלפון 2500* או בבוטיקים השונים של נספרסו ברחבי הארץ. המוצרים כשרים (גם לפסח) פרווה, בהשגחת הרבנות בזל שוויץ ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

The Barista capsule collection includes:
Barista Chiaro - a blend suitable for cappuccino
A blend developed especially for making sweet cappuccino with creamy and smooth flavor that combines shortbread characters. Strength level: 5. Serving suggestion: 25 ml coffee with addition of 60 ml hot foamed milk.
 
Barista Scuro - suitable for espresso macchiato
Rich coffee blend with a light touch of milk foam.
Strength level: 8 without milk. Serving suggestion: 40 ml espresso with two tablespoons of foamed milk, in order to maintain the strong coffee character.
 
Barista Corto - suitable for Ristretto
A mixture that has been concocted in order to provide an especially intense flavor with thick, syrupy texture and velvety crema.
Strength level: 11. Serving suggestion: 25 ml ristretto.
 
A pack costs 25.5 NIS and you can purchase it on Nespresso app, on their website at: www.nespresso.com , via phone *2500 oe Nespresso boutiques around the country. Kosher parve (even for Passover) by the rabbinate of Basel Switzerland and the chief rabbinate of Israel.
 
קינוח קפה נספרסו Nespresso coffee dessert

וכמו שאמרתי בהתחלה, הכנתי עם אחד התערובות קינוח קפה מושלם. כמו ברוב עוגות הגבינה שיש צורך להניח את העוגה במקרר כמה שעות להשבחת הטעם, גם כאן יש להשאיר את הקינוח כמה שעות טובות במקרר, על מנת לקבל את טעם הקפה המושלם שעם הזמן רק מתעצם ומשתבח. המתכון בהשראת מתכון מהספר no bake desserts by Addi Gundry

המרכיבים ל-10 יחידות:
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל
225 גרם גבינת שמנת 16%
1/4 כפית תערובת צ'יארו + 1 כף מים חמים (לערבב יחדיו להמסה)
2 כפות קקאו
10 עוגיות אוראו, מרוסקות
שוקולד לבן, מגורר או מקולף בקולפן לרצועות


אופן ההכנה:
מקציפים יחדיו את השמנת והאינסטנט לקצפת יציבה. מוסיפים את הקפה המהול במים (לאחר שהוא התקרר), הקקאו והגבינה ומקציפים לקצפת יציבה ואחידה. מסדרים בכלי הגשה אישיים: מסדרים שכבת אוראו ומעל הקצפת. מפזרים מעל את השוקולד הלבן ומעט מאבקת הקפה ומעבירים למקרר לפחות ל-4 שעות.

As I said earlier, I made with one of the blends the perfect coffee dessert. Like most cheesecakes that should rest a few hours in the fridge to develop their taste, here you should also let the dessert sit in the fridge for couple of hours to get the perfect coffee flavor as the flavor intensifies in time. Inspired by a recipe from No bake desserts by Addi Gundry.
 
Ingredients for 10 units:
1 cup whipping cream
1/2 cup instant vanilla pudding
225 gram / 8 oz. cream cheese
1/4 tsp. Chiaro + 1 Tbsp. hot water (mix to melt)
2 Tbsp. cocoa powder
10 Oreo cookies, crushed
white chocolate, grated or peeled
 
Preparation:
Whip together the whipping cream and instant vanilla to strong foam. Add the cooled coffee mixture, cocoa and cream cheese and whip till steady and unified. Assemble the dessert: Place Oreos in the bottom of the serving tool, cover with the coffee whip and sprinkle with white chocolate and a bit of coffee powder. Transfer to the fridge for at least 4 hours.