1/10/2018

עוגיות חלבה מ-2 מרכיבים - Two ingredients halva cookies

Yum
בס"ד

עוגיות חלווה 2 מרכיבים 2 ingredients halva cookies

אני לא יודעת אם אתם זוכרים את עוגיות הנוטלה שלי משני מרכיבים בלבד! אבל באותה הזדמנות עשיתי גם עוגיות חלווה מושלמות משני מרכיבים, די על אותו עקרון ויצא מדהים!!

 I don't know if you remember my Nutella cookies from 2 ingredients only! but back then I also did halva cookies from two ingredients, and they were amazing!!



עוגיות חלווה מושלמות משני מרכיבים two ingredients perfect halva cookies
אז המסקנה שלי מהרעיון הזה, שדי אפשר להשתמש בכל ממרח טעים שאוהבים ושיש בו כבר סוכר ושמן. רק מערבבים שני מרכיבים, יוצרים צורה שרוצים (אותה צורה נשארת כך גם אחרי אפייה), אופים וזהו.

העוגיות הפעם מתאימות לטבעונים, שכן ממרח חלווה הוא ממרח טבעוני והן גם פרווה, כך שזה פינוק נפלא בכל זמן.

So my conclusion from my idea is that you can basically use every spread you prefer as long as it contains sugar and fat. You just mix two ingredients, form your desired looking cookie (how you shape it, is exactly how it will look after baking), bake and that is it.

These cookies are suitable for vegan, since the halva spread is vegan and they are of course Parve, so it is everyday treat.


המרכיבים:
1 כוס קמח רגיל
1 כוס ממרח חלבה

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים היטב את הקמח והחלבה ליצירת בצק אחיד. יוצרים עיגולים או כל צורה שרוצים (הצורה שתיצרו, תהיה ככה בדיוק לאחר האפייה) ואופים כ-20 דקות בחלק האמצע של התנור.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט כי זה יהיה לוהט!
ניתן להכין עוגיות עם טביעת אצבע ולאחר האפייה למלא במלית החלבה, טעים כפליים :-). לבריאות! 


Ingredients:
1 cup all purpose flour
1 cup halva spread

Preparation:
Preheat oven to 180C/356F, turbo.
Mix the flour and spread well, until you get a unified dough. form rounds or any form you want (the form you create will be the same after baking) and bake for around 20 minutes on the middle rack of the oven.
After baking, let it cool a bit, because it will be hot! 
You can make fingertip cookies and after baking fill the gap with halva filling, double fun! Enjoy!