בס"ד
כשקיבלתי לסקירה את גבינת השמנת החדשה של תנובה, ידעתי בדיוק מה אני הולכת להכין - פטריות במילוי גבינה, שילוב נפלא ומאוד פשוט להכנה.
גבינת קרם השמנת החדשה של תנובה היא גבינת קרם שמנת בטעם בצל ועירית עם 5% שומן. מדובר בגבינה עם טעם מורגש של בצל ועירית והיא מאוד נחמדה, אם זה כממרח על לחם או לאפייה כמו במתכון שצירפתי לכם.
המתכון של הפטריות ממולאות גבינת שמנת הוא בהשראת מתכון מהאתר Allrecipes.
מכיוון שמדובר בגבינה מופחתת שומן, השתדלתי כמה שיותר לשמור כאן על מתכון שפוי קלורית, אך בלי חסכון על הטעם. מדובר במתאבן או נשנוש נחמד וטעים שהכי כיף להגיש חם מהתנור.
המרכיבים:
סלסלת פטריות פורטבלו צעירות כ-12 פטריות, ללא רגליים מנוקות*
1 חבילת גבינת קרם שמנת בטעם בצל ועירית 200 גרם
1/8 כפית אבקת שום
1/8 כפית פלפל שחור
1/4 כוס פרמזן מגורד
2 כף פירורי לחם פנקו
2 כף פרמזן מגוררת
ספריי שמן
*אני שוטפת את הפטריות על מנת לוודא שהן נקיות ולא מתחבאים להם חרקים ועכבישים (קרה לי בעבר), אך כנראה שזה הופך אותן ליותר ספוגיות, אבל עדיין טעימות!
אופן ההכנה:
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות טורבו, כאשר רשת התנור באמצע התנור.
מערבבים יחדו את הגבינת שמנת, אבקת שום, פלפל ופרמזן. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הפטריות. מערבבים יחדיו את הפנקו ו-2 כפות הפרמזן ומפזרים מעל הפטריות. אופים 20 דקות ומיד מגישים, בתאבון!
כשקיבלתי לסקירה את גבינת השמנת החדשה של תנובה, ידעתי בדיוק מה אני הולכת להכין - פטריות במילוי גבינה, שילוב נפלא ומאוד פשוט להכנה.
When I got to review the new cream cheese of Tnuva, I knew exactly what I'm going to make - cheese filled mushrooms, wonderful combination an very simple to make.
גבינת קרם השמנת החדשה של תנובה היא גבינת קרם שמנת בטעם בצל ועירית עם 5% שומן. מדובר בגבינה עם טעם מורגש של בצל ועירית והיא מאוד נחמדה, אם זה כממרח על לחם או לאפייה כמו במתכון שצירפתי לכם.
המתכון של הפטריות ממולאות גבינת שמנת הוא בהשראת מתכון מהאתר Allrecipes.
The new cream cheese of Tnuva is in chives and onion flavor with only 5% fat. The flavor of the chives and onion is noticed and it is very nice as a spread on bread or in baking like in the recipe below.
The recipe of the cheese stuffed mushrooms is based on the recipe from the allrecipes website.
מכיוון שמדובר בגבינה מופחתת שומן, השתדלתי כמה שיותר לשמור כאן על מתכון שפוי קלורית, אך בלי חסכון על הטעם. מדובר במתאבן או נשנוש נחמד וטעים שהכי כיף להגיש חם מהתנור.
Because this is a low fat cream cheese, I tried keeping this recipe sane in calories, but without sparing on taste. You can serve this as appetizer or as a nice and tasty sack and it is much fun when eaten warm.
המרכיבים:
סלסלת פטריות פורטבלו צעירות כ-12 פטריות, ללא רגליים מנוקות*
1 חבילת גבינת קרם שמנת בטעם בצל ועירית 200 גרם
1/8 כפית אבקת שום
1/8 כפית פלפל שחור
1/4 כוס פרמזן מגורד
2 כף פירורי לחם פנקו
2 כף פרמזן מגוררת
ספריי שמן
*אני שוטפת את הפטריות על מנת לוודא שהן נקיות ולא מתחבאים להם חרקים ועכבישים (קרה לי בעבר), אך כנראה שזה הופך אותן ליותר ספוגיות, אבל עדיין טעימות!
אופן ההכנה:
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות טורבו, כאשר רשת התנור באמצע התנור.
מערבבים יחדו את הגבינת שמנת, אבקת שום, פלפל ופרמזן. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הפטריות. מערבבים יחדיו את הפנקו ו-2 כפות הפרמזן ומפזרים מעל הפטריות. אופים 20 דקות ומיד מגישים, בתאבון!
Ingredients:
Basket of young portabellas, about 12 mushrooms without legs, cleaned*
1/8 tsp. garlic powder
1/8 tsp. black pepper
1/4 cup grated parmesan
2 Tbsp. panko bread crumbs
2 Tbsp. grated parmesan
cooking spray
* I tend to wash the mushrooms in order to clean them from bugs and spiders (happened to me before), I guess that is why they turn a bit spongy, but still delicious!
Preparation:
Preheat oven to 180C/356F Turbo, when oven rack is positioned in the middle. Mix together the cream cheese, garlic powder, pepper and parmesan and transfer into a piping bag and pipe inside the mushrooms. Mix the panko and parmesan and sprinkle on the mushrooms and bake for 20 minutes, serve immediately when still warm, enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!