בס"ד
מילקה יצאו עם ערכה מושלמת לאוהבי המתוק ומכיוון שקיבלתי את המוצר להתנסות, החלטתי להכין פינוק שבאמת יצא פינוק מושלם - חטיפי שוקולד במילוי קרם חלב וקוביות שוקולד חלב אוריאו.
ערכת השוקולד של מילקה עולה בסופרים 19.90 ש"ח והיא כוללת בתוכה תבנית סיליקון ממש שווה עם הכיתוב מילקה המוטבע בכל קוביה, 2 חבילות שוקולד חלב במילוי קרם חלב בטעם וניל ושבבי עוגיות אוריאו, חבילת שוקולד חלב רגילה, מקלות אחיזה וחוברת מתכונים.
אז יכולתי להכין מתכון מהחוברת, אבל כבר הרבה זמן התחשק לי להכין חטיף שוקולד במילוי קרם חלב וזו הייתה הזדמנות נהדרת לנסות להכין. מתכון פשוט להכנה והדבר היחיד שלוקח כאן זמן זה לחכות שהחטיף יהיה מוכן לאכילה.
המרכיבים ל-5 קוביות שוקולד:
לקרם חלב:
3 כפות שמן קנולה
1/8 כוס אבקת סוכר
1/8 כוס אבקת חלב
100 גרם שוקולד חלב מילקה
50 גרם שוקולד חלב מילקה (אופציונלי)
5 קוביות שוקולד חלב במילוי אוריאו מילקה
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את מרכיבי קרם החלב ומניחים בצד. ממיסים את 100 הגרם שוקולד החלב במיקרו (חשוב בפולסים קצרים של 20-30 שניות על מנת שהשוקולד לא יהרס - אחרי כל 20-30 שניות מוציאים ומערבבים עד להמסה מלאה), ממלאים את תבנית הסיליקון בכף של שוקולד חלב מומס ומורחים באמצעות הכף על כל הדפנות. יוצקים פנימה ככף מקרם החלב ומעל מניחים קוביית שוקולד אוראו. אם רוצי, ניתן להניח מעל את מקלות האחיזה ומעבירים למקפיא לפחות ללילה. לאחר שהתערובת התייצבה, ניתן להמיס את 50 גרם השוקולד הנותר ולצפות את תחתית הקוביות. להעביר שוב להתקשות במקפיא, לחלץ מהתבנית ולהניח לכמה דקות בחוץ ואז להגיש, לבריאות :-)
*מקרם החלב נשאר מעט יותר, ולן אתם יכולים פשוט להכין יותר קוביות שוקולד על ידי המסה נוספת של שוקולד חלב.
מילקה יצאו עם ערכה מושלמת לאוהבי המתוק ומכיוון שקיבלתי את המוצר להתנסות, החלטתי להכין פינוק שבאמת יצא פינוק מושלם - חטיפי שוקולד במילוי קרם חלב וקוביות שוקולד חלב אוריאו.
Milka have come out with the perfect kit for sweets lovers and because I got the product for a review, I decided to make a treat that came out just PERFECT - chocolate bars filled with milk cream and Oreo chocolate cubes.
ערכת השוקולד של מילקה עולה בסופרים 19.90 ש"ח והיא כוללת בתוכה תבנית סיליקון ממש שווה עם הכיתוב מילקה המוטבע בכל קוביה, 2 חבילות שוקולד חלב במילוי קרם חלב בטעם וניל ושבבי עוגיות אוריאו, חבילת שוקולד חלב רגילה, מקלות אחיזה וחוברת מתכונים.
אז יכולתי להכין מתכון מהחוברת, אבל כבר הרבה זמן התחשק לי להכין חטיף שוקולד במילוי קרם חלב וזו הייתה הזדמנות נהדרת לנסות להכין. מתכון פשוט להכנה והדבר היחיד שלוקח כאן זמן זה לחכות שהחטיף יהיה מוכן לאכילה.
The chocolate kit by Milka costs 19.90NIS in the supermarkets and it includes a silicon mold with a Milka writing embedded on each cube, 2 packages of milk chocolate filled with vanilla flavored milk cream and Oreo cookie crumbs, package of milk chocolate, grab sticks and recipe pamphlet.
I could choose to make a recipe from the pamphlet, but I've decided to make a bar filled with milk cream that I wanted to make for a long time. This is a simple recipe and the only thing that takes tim is the freezing t the end of the recipe.
המרכיבים ל-5 קוביות שוקולד:
לקרם חלב:
3 כפות שמן קנולה
1/8 כוס אבקת סוכר
1/8 כוס אבקת חלב
100 גרם שוקולד חלב מילקה
50 גרם שוקולד חלב מילקה (אופציונלי)
5 קוביות שוקולד חלב במילוי אוריאו מילקה
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את מרכיבי קרם החלב ומניחים בצד. ממיסים את 100 הגרם שוקולד החלב במיקרו (חשוב בפולסים קצרים של 20-30 שניות על מנת שהשוקולד לא יהרס - אחרי כל 20-30 שניות מוציאים ומערבבים עד להמסה מלאה), ממלאים את תבנית הסיליקון בכף של שוקולד חלב מומס ומורחים באמצעות הכף על כל הדפנות. יוצקים פנימה ככף מקרם החלב ומעל מניחים קוביית שוקולד אוראו. אם רוצי, ניתן להניח מעל את מקלות האחיזה ומעבירים למקפיא לפחות ללילה. לאחר שהתערובת התייצבה, ניתן להמיס את 50 גרם השוקולד הנותר ולצפות את תחתית הקוביות. להעביר שוב להתקשות במקפיא, לחלץ מהתבנית ולהניח לכמה דקות בחוץ ואז להגיש, לבריאות :-)
*מקרם החלב נשאר מעט יותר, ולן אתם יכולים פשוט להכין יותר קוביות שוקולד על ידי המסה נוספת של שוקולד חלב.
Ingredients for 5 chocolate cubes:
milk cream:
3 Tbsp. canola oil
1/8 cup powdered sugar
1/8 cup milk powder
100 gram milk chocolate
50 gram milk chocolate (optional)
5 cubes of Oreo milk chocolate Milka
Preparation:
Mix together the milk cream ingredients and set aside. Melt the 100 gram chocolate in the microwave in pulses of 20-30 seconds in order not to ruin the chocolate (after each pulse, mix the chocolate), fill the silicon mold with 1 tablespoon of chocolate and cover the inside of the mold with the tablespoon, so the chocolate covers all sides. Pour about a tablespoon from the milk cream and then place chocolate Oreo cube inside and if you want, place the grab sticks. Transfer to the freezer for at least the night and when it is set, you can melt the remaining 50 gram of chocolate and coat the last uncovered part, place in the freezer to set and that's it. Take out the bar a couple of minutes before serving and enjoy!
*I had leftovers from the milk cream, if you want you can melt more milk chocolate and prepare more.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!