בס"ד
פסטל העשוי מדף אורז, ממולא בגרגרי חומוס, פטריות ודברים טובים.
מאפה פסטל נפלא וטבעוני, שקשה להפסיק לנשנש.
מרכיבים:
1 בצל קטן, פרוס
2 פטריות פורטבלו, שטופות, מנוקות היטב ופרוסות
1 כף שמן
3 כוסות חומוס,לאחר השרייה , לשטוף היטב ולסנן מהמים*
12 כוסות מים
2 כפות שמן זית
1/4 1 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות עלי פטרוזיליה טרייה
1/2 1 כפיות צ'ילי כתוש חריף
1 כפית סוכר חום
20 דפי אורז
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מבשלים את החומוס ב-12 כוסות מים על אש בינונית-נמוכה כשעה וחצי או עד שרך. קוצצים את הבצל והפטריות במעבד מזון. מטגנים בכף שמן ומניחים בצד. מעבירים את החומוס למעבד מזון וטוחנים עם התבלינים. מערבבים ביחד עם הפטריות ומניחים בצד.
מכינים את הפסטלים על ידי הטבלת דף אורז ,אחד כל פעם, במים. מייבשים מעט בנייר סופג, ממלאים קרוב לאחד הקצוות, מקפלים את הקצה הקרוב למלית על המלית ומהדקים. סוגרים את שני הצדדים הקרובים למלית על המלית ומגלגלים לגלילה. מחממים שמן במחבת ומטגנים מכל הצדדים.
*אני משרה את החומוס ל-24 שעות ומחליפה את המים לפחות פעמיים.
אל תניחו את הרולים אחד על השני, אחרת הם ידבקו ויהיה קשה להפריד ביניהם בלי שיקרעו.
פסטל העשוי מדף אורז, ממולא בגרגרי חומוס, פטריות ודברים טובים.
Rice paper pastry roll filled with chickpeas, mushroom and other goodies.
מאפה פסטל נפלא וטבעוני, שקשה להפסיק לנשנש.
Wonderful vegan pastry, that is just hard not to keep munching.
מרכיבים:
1 בצל קטן, פרוס
2 פטריות פורטבלו, שטופות, מנוקות היטב ופרוסות
1 כף שמן
3 כוסות חומוס,לאחר השרייה , לשטוף היטב ולסנן מהמים*
12 כוסות מים
2 כפות שמן זית
1/4 1 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות עלי פטרוזיליה טרייה
1/2 1 כפיות צ'ילי כתוש חריף
1 כפית סוכר חום
20 דפי אורז
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מבשלים את החומוס ב-12 כוסות מים על אש בינונית-נמוכה כשעה וחצי או עד שרך. קוצצים את הבצל והפטריות במעבד מזון. מטגנים בכף שמן ומניחים בצד. מעבירים את החומוס למעבד מזון וטוחנים עם התבלינים. מערבבים ביחד עם הפטריות ומניחים בצד.
מכינים את הפסטלים על ידי הטבלת דף אורז ,אחד כל פעם, במים. מייבשים מעט בנייר סופג, ממלאים קרוב לאחד הקצוות, מקפלים את הקצה הקרוב למלית על המלית ומהדקים. סוגרים את שני הצדדים הקרובים למלית על המלית ומגלגלים לגלילה. מחממים שמן במחבת ומטגנים מכל הצדדים.
*אני משרה את החומוס ל-24 שעות ומחליפה את המים לפחות פעמיים.
אל תניחו את הרולים אחד על השני, אחרת הם ידבקו ויהיה קשה להפריד ביניהם בלי שיקרעו.
Ingredients:
1 small onion, sliced
2 Portobello mushrooms, rinsed well, dried and sliced
1 Tbsp. oil
3 cups chickpeas that were already soaked*, rinsed
12 cups water
2 Tbsp. olive oil
1 ¼ tsp. salt
¼ tsp. black pepper
1 tsp. sweet paprika
2 Tbsp. fresh parsley leaves
1 ½ tsp. crushed cayenne pepper
1 tsp. brown sugar
20 rice paper
Oil for frying
Preparation:
Cook the chickpeas with 12 cups of water on a medium-low heat for about an hour and a half, or until soft.
Process the Portobello and the onion in a food processor and fry with 1 tablespoon of oil. set aside.
Process the drained chickpeas with the seasoning and mix with the Portobello mixture.
Prepare the rolls by dipping one paper rice at a time in water, drying it a bit with paper towel and filling it with the chickpea mixture.
Place the mixture close to the edge, leaving a bit of paper to fold on the mixture. Then fold that edge on the mixture and tighten. Fold in the sides and roll to make a small roulade.
Preheat oil in a pan and fry the rolls on each side.
*I soak the chickpeas for 24 hours , changing the water at least twice.
Don’t place the rolls one on the other, because they tend to stick.
1 small onion, sliced
2 Portobello mushrooms, rinsed well, dried and sliced
1 Tbsp. oil
3 cups chickpeas that were already soaked*, rinsed
12 cups water
2 Tbsp. olive oil
1 ¼ tsp. salt
¼ tsp. black pepper
1 tsp. sweet paprika
2 Tbsp. fresh parsley leaves
1 ½ tsp. crushed cayenne pepper
1 tsp. brown sugar
20 rice paper
Oil for frying
Preparation:
Cook the chickpeas with 12 cups of water on a medium-low heat for about an hour and a half, or until soft.
Process the Portobello and the onion in a food processor and fry with 1 tablespoon of oil. set aside.
Process the drained chickpeas with the seasoning and mix with the Portobello mixture.
Prepare the rolls by dipping one paper rice at a time in water, drying it a bit with paper towel and filling it with the chickpea mixture.
Place the mixture close to the edge, leaving a bit of paper to fold on the mixture. Then fold that edge on the mixture and tighten. Fold in the sides and roll to make a small roulade.
Preheat oil in a pan and fry the rolls on each side.
*I soak the chickpeas for 24 hours , changing the water at least twice.
Don’t place the rolls one on the other, because they tend to stick.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!