3/18/2015

עוגה לאוהבי השוקולד - #chocolatelovers cake

Yum
    בס"ד

scrumptious chocolate biscuit cake

העוגה הזו מאוד מאוד קלה להכנה והיא מאוד מתאימה לאוהבי השוקולד.
אפשר לקרוא לעוגה הזו, עוגת כדורי שוקולד, כי יש בה את כל המרכיבים שצריכים במתכון לכדורי שוקולד.
העוגה מכילה רק 5 מרכיבים משובחים ועתירי קלוריות :-) .
את העוגה הזו אפשר להתאים להכנה לפסח על ידי שימוש בעוגיות של פסח.

You'll probably think I'm bribed, but I'm not.
This is one of the best chocolate cream cakes ever!
The cake is so easy to prepare and yet so pretty and delicious.
If you're a chocolate lover, you are going to love this cake, but even for a chocolate lover, a small slice will do :-) .
This cake can be suitable for Passover, just by using Passover's cookies.



melting chocolate and butter
melted cream
chocolate sauce
petit beuree
chocolate and biscuits
whipped cream
mixing chocolate and whipped cream
chocolate whipped cream
mouthwatering chocolate cake
chocolate cake
מרכיבים:
375 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
כ-12 ביסקוויטים או עוגיות כשרות לפסח
לציפוי (ראו הערה)
125 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
קקאו טהור לפיזור


תבנית אפייה קטנה שמידותיה: 19X11X6


אופן ההכנה:
ממיסים יחדיו את ה-375 מ"ל שמנת מתוקה, 300 גרם שוקולד מריר והחמאה ומערבבים לקבלת קרם אחיד.
שופכים מעט מהתערובת לתבנית האפייה, כך שיכסה את כל החלק התחתון בשכבה לא עבה מדי, מעל מניחים
ביסקוויטים שבורים או שלמים ומעל שוב יוצקים מתערובת השוקולד.
ממשיכים כך, עד שמסיימים בתערובת השוקולד.
מכניסים למקפיא להתגבשות מוחלטת.
כאשר העוגה מוכנה, ממיסים את 100 הגרם השוקולד המריר ומניחים בצד.
מקציפים את ה-125 מ"ל שמנת מתוקה ומקפלים אליה א השוקולד המומס ובסוף את כף הקקאו.
הופכים את העוגה ומזלפים על החלק העליון עם שק זילוף.
מפזרים מעל קקאו, פורסים ומגישים. לאחר מכן ניתן לשמור במקרר.
הערה: כמות הציפוי גדולה מאוד, אם רוצים שלא ישאר אקסטרה למוס טעים, פשוט תכינו שליש מהכמות הנ"ל.
הערה נוספת: שכבות הביסקוויטים לפעמים שוקעות, ועל מנת שהן לא תשקעה, יש לעשות כל פעם שכבה שוקולד -שכבה ביסקוויטים-שכבה שוקולד ולהקפיא לכמה זמן וחוזר חלילה.

Ingredients:
375 ml (12.68 OZ) whipping cream
300 gram (0.661 pound) dark chocolate
50 gram (0.110 pound) butter
about 12 biscuits (For Passover, use passover cookies)

For the topping (see notes at the end of the instructions)
125 ml (4.22OZ) whipping cream
100 gram (0.220 pound) dark chocolate
pure cocoa for dusting

Rectangular Baking pan 19X11X6CM or about 7.5/4.3/2.4 inches

Preparation:
Melt together in the microwave the 375 ml (12.68OZ) whipping cream, 300 gram (0.661 pound) chocolate and butter.
Stir well until smooth and pour a bit of the mixture to cover the bottom of the pan.
Place biscuits and pour chocolate mixture again.
Continue so, until you finish with the chocolate mixture.
Place in the freezer for about 3 hours, until completely steady.
Melt the remaining chocolate and Whip the remaining whipping cream.
Fold the chocolate into the whipped cream and transfer to a piping bag.
Take the cake out of the freezer and flip on a cake base.
Pipe the chocolate mousse on top of the cake, dust with cocoa and enjoy :-)
Note: I had many leftovers from the topping and it is very delicious as a mousse, but if you don't want any leftovers, just divide the quantity by 3.
Note 2 : The biscuits layer can sink, so for the perfect layer, just freeze after each layer, meaning: chocolate-biscuits-chocolate- freeze and so on.
Enjoy!



delicious chocolate cake 
scrumptious chocoolate cake
chocolate lovers cake