5/03/2015

מרק בסגנון מינסטרונה עם קניידלך קנור - Minestrone like soup with matzo balls

Yum
בס"ד
minestrone soup with matzo balls

אנחנו אוהבים מאוד קניידלך, ובד"כ אוכלים אותו עם מרק עוף.
שמחתי לקבל לסקירה את הקניידלך החדשים של קנור מבית יוניליוור.
עד כה החברה הוציאה קניידלך רגיל, והפעם הצטרף המוצר - קניידלך אוורירי.

I love matzo balls, and usually we eat them in chicken soup.
I got to review the new product of Knorr Unilever - Airy matzo balls mix.


matzo balls knorr

הפעם החלטתי לשנות קצת ולהכין את הקניידלך עם מרק בסגנון מינסטרונה.
הקניידלך ללא תוספת חומר משמר, ללא צבעי מאכל והם אוורירים וטעימים מאוד
ואומנם אפשר להכין אותם בתוך המרק, אך אני הכנתי אותם כמו שכתוב על האריזה.

 
I've decided to serve the matzo balls with minestrone like soup.
The matzo balls are without any preservatives and no food coloring, and
they are airy and very delicious.
You can make them in the soup, but for my convenience , I've made
them in a different pan according to the package.

המרכיבים:
שמן לטיגון
בצל בינוני, חתוך לקוביות
עגבניות- 4 גדולות (כולל המיץ), לקוביות
גזר- 4 גדולים, לקוביות
קישואים- 3 גדולים, לקוביות
תפוחי אדמה - 4 בינוניים, לקוביוות
בטטה 1 בינונית, לקוביות
פלפל אדום- 1 גדול, לקוביות
6 שיני שום בטבליות או כתושות
רסק עגבניות קטן 100 גרם
מים
פסטה
מלח
פלפל שחור
כף פטרוזיליה יבשה

אופן ההכנה:
מאדים עד להזהבה, במעט שמן, את הבצל.
מוסיפים את העגבניות החתוכות (כולל המיץ)  ונותנים להם כמה דקות להתבשל עם הבצל.
אח"כ מוסיפים את כל יתר הירקות.
מוסיפים את הרסק העגבניות וממלאים במים, עד שמכסים את כל הירקות.
מניחים להתבשל כחצי שעה, או עד שירקות מתרככים.
באמצע הבישול, מתבלים במלח, פלפל שחור ופטרוזיליה.
כשהירקות התרככו או שעברה חצי שעה, יש להוסיף את הפסטה
ולבשל עוד כ-10-15 דקות או לפי רמת המוכנות שאתם אוהבים.
להכין את הקניידלך לי ההוראות על גבי האריזה ולהגיש.
בתאבון :-)
 
 
Ingredients:
Oil for frying
1 medium onion, cubed
4 large tomatoes with their juice, cubed
4 large carrots, cubed
3 large zucchinis, cubed
4 medium potatoes, cubed
1 medium sweet potato, cubed
1 red bell pepper, cubed
6 garlic cloves, minced
100 gram tomato paste
water
salt
black pepper
1 Tbsp. dried parsley
pasta
 
Preparation:
Preheat a pan with a bit of oil.
Add the onion and fry until golden.
Add the tomatoes with their juice an cook a few more minutes.
Add the rest of the vegetables, the tomato paste and water, to cover the veggies.
Cook until the veggies are soft, or about 30 minutes.
About half way through the cooking, season with salt, pepper and parsley.
After 30 minutes, add the pasta and cook 10-15 more minutes or to your choice
of doneness .
Prepare the matzo balls according to the  package and serve.
Enjoy!
matzo balls with soup