3/18/2018

קישואים ברוטב עגבניות - Zucchini in tomato sauce

Yum
בס"ד


תוספת מושלמת לאחת מארוחות החג בפסח ובכלל בכל מועד - קישואים ברוטב עגבניות.

A perfect side dish for one of Passover meals or any occasion really - Zucchini in tomato sauce.  
 


המתכון לקישואים ברוטב עגבניות הוא מאוד פשוט ומהיר.
מערבבים בסיר אחד כמה מרכיבים ומבשלים. מתכון פשוט וטעים שניתן להגיש כתוספת לאחת מארוחות החג בפסח, שבת או כל מועד אחר. המתכון ללא חשש קטניות ומתאים גם לטבעונים.

המרכיבים:
7 קישואים, קלופים, שטופים ופרוסים דק לטבעות
1 קופסת רסק עגבניות 260 גרם
1 כפית מלח או לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
3 שקיות סוכרלוז או 4.5 כפיות סוכר
1/8 כפית פלפל שחור
2 כוסות מים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה וברגע רותח, מבשלים על אש בינונית מכוסה כ-30 דקות, מערבבים מדי פעם. בתאבון!



This recipe is really easy to make and quick. Just mix few ingredients and cook them. A recipe that can be served as a side dish on many occasions and is non gebrokts and vegan.

Ingredients:
7 zucchinis, peeled, rinsed and sliced thinly into rings
1 pack of tomato paste 260 gram
1 tsp. salt or ATF (according to flavor)
1/2 tsp. turmeric
1Tbsp. sweet paprika
3 bags of sweetener or 4.5 tsp. sugar
1/8 tsp. black pepper
2 cups water

Preparation:
Mix all of the ingredients and place in a pot. Bring to a boil and once boiling, cook on medium heat with a lid for 30 minutes, mix occasionally. Enjoy!