3/04/2018

ממתק נוגט ביתי מושלם לפסח - Nougat candy

Yum
בס"ד

vegan nougat candy ממתק נוגט טבעוני

אתם הולכים להודות לי על המתכון הזה :-) (טוב אני מקווה לפחות, כי זה מושלם! ).
אחרי שתכינו, יתחננו בפניכם שתכינו עוד והתענוג הזה מ"הכי תענוג" :-) מושלם לפסח, זה טבעוני וכמה שזה טעים - מ-4 מרכיבים מקבלים ממתק נוגט שוקולד משגע.

You're gonna thank me for this recipe :-) (At least I hope so, because it is perfect!).
After you make this, people will bag you for more and this delight from "con delight" :-) is just perfect for Passover, Vegan and so good - From only 4 ingredients you get insanely tasty Chocolate nougat candy


 
שקדים חמים warm almonds grounded
שקדים שנטחנו בעודם חמים מהתנור
Almonds grounded straight from the oven

משטחים את התערובת Flatten the mixture

לפני כמה זמן נתקלתי ברעיון, לצערי ממש לא זוכרת מאיפה, של ערבוב כמה מרכיבים לפי נוסחה מסויימת ומתקבל מעין ממתק נוגט. 
בעקבות אותה נוסחה, החלטתי לערבב יחדיו כמה מרכיבים שיצרו ממתק שוקולד כל כך שוקולדי וכל כך טעים ואם יגידו לכם: "לא חבל לאכול שוקולד", תענו בחזרה: "מה זה בריא, יש בזה שקדים" :-) .

ועכשיו ברצינות, מתכון מושלם לפסח, גם למי שלא אוכל קטניות כמוני ופשוט תענוג אמיתי. עקבו אחרי המתכון ולא תתאכזבו.

A while ago I came across an idea, I regrettably don't remember from where, of mixing few ingredients according to a certain formula and making a nougat candy.
Because of that formula, I decided to mix couple of ingredients that created this chocolatey candy that is just unbelievably delicious and if people might say to you: "It's such a shame you're eating all that chocolate", you can answer back: "It's actually healthy you know, it has almonds in it" :-) .

And seriously now, it is the perfect Passover recipe, even if you don't eat gebrokts and it just a pleasure. Follow the recipe and you won't disappoint :-)


ממתק מושלם לפסח Perfect passover treat

מרכיבים:
200 גרם שקדים טבעיים, לא קלופים
200 גרם אבקת סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו טהור

אופן ההכנה:
קולים את השקדים בתבנית בתנור בחום של 180 מעלות, טורבו ל-10 דקות.
מעבירים את השקדים החמים (חשוב כשהם חמים) למעבד מזון וטוחנים, עד שהם נהפכים למשחה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים במעבד מזון, עד שנטמע.
ממיסים את השוקולד המריר. מוסיפים למעבד המזון ומערבבים עד שנטמע. מוסיפים את אבקת הקקאו ומעבדים שוב.
מעבירים לתבנית באיזה גודל שרוצים, מיישרים את החלק העליון ושמים במקרר עד להתקשות. שומרים במקרר.



Ingredients:
200 gram / 0.440 pound natural almonds, not peeled
200 gram / 0.440 pound powdered sugar
200 gram / 0.440 pound dark chocolate
1 Tbsp. pure cocoa powder

Preparation:
Roast the almonds in an oven set for 180C/356F, turbo for 10 minutes.
Pour into a food processor once still hot and process until you get a smooth paste or well processed.
Add the powdered sugar and process.
Melt the chocolate, add it and mix well.
Add the cocoa powder and process until well combined.
Pour onto a desired pan, smooth the surface and place in the refrigerator until set.
Keep in the refrigerator or in a sealed container.