בס"ד
סלט עלים וקוביות דלעת עם פתיתי בולגרית, גרעיני חמנייה ובצל סגול עם יציקה של רוטב ביתי המוכן בעזרת מוצר חדש בשוק.
אני בטוחה שכולכם שמעתם על רוטב הבסיס של אוסם, אותו רוטב שניתן לשדך אליו מגוון של טעמים וליצור רטבים מצויינים (בזמנו הכנתי מספר מתכונים עם אותו רוטב שיצאו מאוד מוצלחים, לדוגמא: חזה עוף עסיסי ברוטב מתקתק).
גם הפעם חברו אוסם לשף עומר מילר ויצרו רוטב בסיס חדש - רוטב שף לסלט להכנת מגוון רטבים העשויים מרכיבים ביתיים בלבד! ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל וללא מספרי E.
הרוטב החדש אינו מכיל שמן כלל, על מנת שתוכלו לשלוט על כמות השמן וסוג השמן שאתם רוצים.
בכף רוטב מוכן (2 כפות רוטב שף מעורבבות עם כף שמן קנולה) יש 52 קלוריות ואם אתם חוששים להתעסק עם המוצר החדש, תוכלו למצוא על הבקבוק שני מתכונים: סלט עלים בויניגרט בלסמי וסלט כרוב בויניגרט הדרים.
הרוטב מתאים להכנה של מגוון רטבים ותוכלו לשלבו במגוון סלטים בארוחות חג השבועות.
קיבלתי את רוטב השף לסלט להתנסות ביחד עם חוברת מתכונים של אתר האוכל של אסם - בישולים. ראיתי בחוברת מתכון לסלט עלים בויניגרט בלסמי של השף עומר מילר והחלטתי להתבסס על המתכון הזה, אך להתאימו לחך הביתי.
הסלט יצא מאוד טעים ובכוונה הוספתי את גרעיני חמנייה טבעיים, שהם מכילים מגנזיום החשוב לתפקוד הגוף.
המרכיבים:
כ-710 גרם דלעת, חתוכה לקוביות
ספריי שמן
50 גרם עלי תרד
150 גרם חסה
1 בצל סגול קטן, חתוך לטבעות
1 כפית עירית טרייה, קצוצה
כ-150 גרם גבינה בולגרית, קצוצה דק
גרעיני חמנייה
לרוטב:
6 כפות רוטב שף לסלט
2 כפות שמן קנולה
1 כף סילאן
1 כפית או 1 כף חומץ בלסמי (תלוי במידת החמיצות שאוהבים)
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-200 מעלות, טורבו. מרססים את קוביות הדלעת בספריי שמן ואופים כ-20 דקות או עד הרמה הרצויה.
מערבבים יחדיו את עלי התרד, החסה, הדלעת, הבצל והעירית.
מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת ומשקשקים היטב.
את הבולגרית וגרעיני החמנייה מוסיפים לפני הגשה וכל אחד יוצק רוטב לפי הטעם.
סלט עלים וקוביות דלעת עם פתיתי בולגרית, גרעיני חמנייה ובצל סגול עם יציקה של רוטב ביתי המוכן בעזרת מוצר חדש בשוק.
Green salad and pumpkin cubes with Bulgarian cheese, sunflower seeds and purple onion with a pour of homemade sauce using new product in the market.
אני בטוחה שכולכם שמעתם על רוטב הבסיס של אוסם, אותו רוטב שניתן לשדך אליו מגוון של טעמים וליצור רטבים מצויינים (בזמנו הכנתי מספר מתכונים עם אותו רוטב שיצאו מאוד מוצלחים, לדוגמא: חזה עוף עסיסי ברוטב מתקתק).
גם הפעם חברו אוסם לשף עומר מילר ויצרו רוטב בסיס חדש - רוטב שף לסלט להכנת מגוון רטבים העשויים מרכיבים ביתיים בלבד! ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל וללא מספרי E.
In Israel I'm sure a lot of people have heard of Osem's base sauce, the same sauce you can match with variety of flavors and create great sauces (at the time I made several recipes using that sauce and they were very successful, for example: sweet and juicy chicken breast .)
Osem have joined to chef Omer Miller again and created a new base sauce - chef sauce for salads for prepping variety of sauces made with home ingredients only! without preservatives, without food coloring and without any E's.
הרוטב החדש אינו מכיל שמן כלל, על מנת שתוכלו לשלוט על כמות השמן וסוג השמן שאתם רוצים.
בכף רוטב מוכן (2 כפות רוטב שף מעורבבות עם כף שמן קנולה) יש 52 קלוריות ואם אתם חוששים להתעסק עם המוצר החדש, תוכלו למצוא על הבקבוק שני מתכונים: סלט עלים בויניגרט בלסמי וסלט כרוב בויניגרט הדרים.
הרוטב מתאים להכנה של מגוון רטבים ותוכלו לשלבו במגוון סלטים בארוחות חג השבועות.
The new base sauce doesn't contain any oil, so you can control the amount of oil added and the type of oil you prefer to use.
In a tablespoon of prepared sauce (2 tablespoons of chef sauce mixed with 1 tbsp. canola oil) consists of 52 calories, and if you're afraid to mess with this product, you can find two recipes on the bottle: green salad with balsamic vinaigrette and cabbage salad with citrus vinaigrette.
The sauce is suitable for preparation of variety of products and you can combine it in variety of salads in Shavuot meals.
קיבלתי את רוטב השף לסלט להתנסות ביחד עם חוברת מתכונים של אתר האוכל של אסם - בישולים. ראיתי בחוברת מתכון לסלט עלים בויניגרט בלסמי של השף עומר מילר והחלטתי להתבסס על המתכון הזה, אך להתאימו לחך הביתי.
הסלט יצא מאוד טעים ובכוונה הוספתי את גרעיני חמנייה טבעיים, שהם מכילים מגנזיום החשוב לתפקוד הגוף.
I got to review this product along with a recipe pamphlet of Osem's recipes website - Bishulim. I saw there a recipe of green salad with balsamic vinaigrette by chef Omer Miller and I've decided to adapt this recipe and make it to our palate.
This salad is very tasty and I intentionally added sunflower seeds, because they contain magnesium which is very important to the function of the body.
המרכיבים:
כ-710 גרם דלעת, חתוכה לקוביות
ספריי שמן
50 גרם עלי תרד
150 גרם חסה
1 בצל סגול קטן, חתוך לטבעות
1 כפית עירית טרייה, קצוצה
כ-150 גרם גבינה בולגרית, קצוצה דק
גרעיני חמנייה
לרוטב:
6 כפות רוטב שף לסלט
2 כפות שמן קנולה
1 כף סילאן
1 כפית או 1 כף חומץ בלסמי (תלוי במידת החמיצות שאוהבים)
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-200 מעלות, טורבו. מרססים את קוביות הדלעת בספריי שמן ואופים כ-20 דקות או עד הרמה הרצויה.
מערבבים יחדיו את עלי התרד, החסה, הדלעת, הבצל והעירית.
מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת ומשקשקים היטב.
את הבולגרית וגרעיני החמנייה מוסיפים לפני הגשה וכל אחד יוצק רוטב לפי הטעם.
Ingredients:
about 710 gram pumpkin, cut into small cubes
oil spray
50 gram spinach leaves
150 gram lettuce
1 small red/purple onion, cut into rings
1 tsp. fresh chives, chopped
about 150 gram Bulgarian cheese, chopped finely
sunflower seeds
Sauce:
6 Tbsp. chef's sauce for salad
2 Tbsp. canola oil
1 Tbsp. silan
1 tsp. or 1 Tbsp. balsamic vinegar (depends of the sourness desired)
Preparation:
Preheat oven to 200C, turbo. Spray the pumpkin cubes in oil spray and bake for 20 minutes or until desired doneness.
Mix together the spinach, lettuce, pumpkin, onion and chives.
Transfer the sauce ingredients to a jar and shake well.
The Bulgarian cheese and sunflower seeds add just before serving and each one pours sauce has much has he wants.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!