8/29/2018

בונז'ור ולתנור וקינוח לחג Bonjour to the oven

בס"ד


סדרת בונז'ור ולתנור מתרחבת ומשיקה שלושה מוצרים חדשים: מאפה תפוחים, מאפה נוגט ורוגלך קינמון.

Bonjour to the oven series expands and offers three new products: apple pastry, nougat pastry and cinnamon rugelach.



כשהיינו קטנים, הסתובבנו במרכז העיר והריח של מאפיית בונז'ור הגיע עד למרחקים. ומי שטעם את המאפים הטריים של המאפייה, יודע עד כמה זה נחשב לפינוק באותה תקופה.
עם השנים, הטכנולוגיה משתכללת ומאפשרת לנו להביא את הבחוץ לבית. כי בסופו של יום, הבית הפרטי של כל אחד זה המבצר והשקט שלו.

סדרת בונז'ור ולתנור הינה סדרת מוצרי בצק קפואים המאפשרת להנות ממאפים טריים בהכנה קלה ומהירה. הסדרה שהציעה עד כה חלה, רוגלך שוקולד, עוגת קראנץ' ופוקאצ'ה, יוצאת עם שלושה מוצרים חדשים.

קיבלתי לסיקור את שלושת המוצרים החדשים בסדרת בונז'ור ולתנור: מאפה נוגט, מאפה תפוחים ורוגלך קינמון. כל המאפים כשרים פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית.

When we were young, we hung out in the city center and the smell of Bonjour's pastries reached far and beyond. If you ever taste these fresh pastries, you would know how pampering it was at the time.
With the years passing by, the technology keeps improving and allows us to bring home the outside. Becasue at the end of a day, our private home is our fortress and sanctuary.

Bonjour to the oven series is a frozen dough products which allows you to enjoy fresh pastries in a simple and fast way. The series offfered so far: challah. chocolate filled rugelach, crunch cake, and foccacia, and now it comes out with three new product.
I got to review the three new products of Bonjour to the oven series: Nougat pastry, Apple pastry, and cinnamon filled rugelach. All pastries are kosher parve by Badatz Haeda Harahedit.

 



ההכנה מאוד פשוטה - מעבירים את המאפים הקפואים לתבנית אפייה, מורחים בביצה ואופים בתנור.
הכנתי עד כה את מאפה הנוגט והוא היה פשוט להיט אצלנו. מילוי הנוגט בשילוב הבצק, יצרו מאפה מושלם וטעים שמכבד כל מאפייה טובה (או אופה ביתי טוב ;-)).


The preparation is very simple - You transfer the frozen goods onto a baking pan, brush with an egg and bake in the oven.
So far I tried the Nougat pastry and it was a hit in our house. The nougat filling alongside the dough created a perfect delicious pastry that respects any bakery (or a good home baker ;-)).

 



עם מאפה התפוחים הכנתי קינוח קליל וטעים שיהיה מושלם לשולחן החג.
המרכיבים:
50 גרם נטורינה
125 גרם ביסקוויטים מרוסקים

2 כוסות שמנת מתוקה
1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל או לפי הטעם

מאפה תפוחים*

סירופ: (המתכון לסירופ מבוסס על המתכון הזה)
1/2 כוס חלב
1/2 כוס סוכר
50 גרם נטורינה

אופן ההכנה:
ממיסים את הנטורינה ומערבבים ביחד עם הביסקוויטים. מעבירים לתבנית עם תחתית זכוכית וצידי סיליקון ומשטחים.
מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג, רק עד שמתקבל קרם יציב. יוצקים על הביסקוויטים ומקפיאים ל-4 שעות.
כשמוכנים להגיש את הקינוח, אופים את המאפים לפי ההוראות על האריזה. בסיום האפייה, מכינים את הסירופ:
מבשלים את מרכיבי הסירופ בסיר כ-4-5 דקות, מדי פעם מערבבים.
מרכיבים את הקינוח:
חותכים את הקצפת הקפואה לחתיכות בגודל המאפה. מעבירים לצלחות הגשה ומעל מניחים מאפה חם. יוצקים מעל את הסירופ ומגישים. בתאבון!
* את המאפים ניתן להכין מראש בתנור ובחג לחמם על הפלטה.


I made a simple and delicious dessert with the apple pastry that is just perfect for the upcoming holidays.
Ingredients:
50-gram naturina, margarine or butter
125-gram petit beurre (or shortbread), crumbled

2 cups whipping cream
1/2 cup instant vanilla pudding or according to your flavor

*Apple pastry

Syrup: (based on this site):
1/2 cup milk
1/2 cup sugar
50-gram naturina, butter or margarine

Preparation:
Melt the naturina and mix with the petit beurre crumbs. Transfer to a pan with glass bottom and removable silicone sides and flatten.
Whip the cream with the instant vanilla just until steady and transfer to the pan. Freeze for 4 hours.
When ready to serve the dessert, bake the apple pastry according to package. Once done, prepare the syrup: cook together the syrup ingredients for 4-5 minutes, mix occasionally.
Assemble the dessert:
Cut the frozen cream into pieces in the size of the pastry and place on a plate. Place the pastry on top and pour some syrup. Enjoy!
*The pastries can be pre-baked and reheated on a hot plate in the holiday.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use