7/19/2015

קאפקייקס שוקולד וקליק - Chocolate cupcakes and klik

בס"ד

התחשק לי להכין קאפקייקס שוקולד ולקשט אותם בקליק בייגלה ועדשים צבעוניות.

I felt like making chocolate cupcakes and decorating them with pretzels Klik and M&M's.



 
קיבלתי להתנסות את הקליק בייגלה החדש מבית יוניליוור: טבלת שוקולד חלב עם מקלות בייגלה ושקית מקלות בייגלה מצופים בשוקולד לבן.
לפני שהכנתי את המתכון, טעמתי את הקליק לבד ושני המוצרים טעימים, אך לדעתי טבלת השוקולד חלב עם הבייגלה לקחה ובגדול!
כמובן שבמתכון לא חייב לקשט, כי הקאפקייקס טעימים גם כך, אך לא לוותר על ציפוי השוקולד.
 
I got to try the new pretzels Klik from Unilever: milk chocolate bar with pretzels sticks and a bag of pretzel sticks coated in white chocolate.
Before making the recipe, I tasted the Kliks as is and they were both tasty, but the milk chocolate bar was the hit for me.
Of course you can make the recipe without the decoration, but don't skip the chocolate coating.
 






 
מרכיבים ל-8 קאפקייקס:
לקאפקייקס:
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס קקאו
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מים
2 ביצים L
 
לציפוי:
50 גרם מרגרינה
50 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
2 כפות אבקת סוכר
 
לקישוט: קליק בייגלה, עדשים צבעוניות, מרשמלו, קוקוס טחון ועוד
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים יחדיו את כל חומרי הקאפקייקס היבשים.
מוסיפים את המרכיבים הרטובים ומערבבים.
מעבירים לעטרות נייר מספר 4 ואופים בין 15-20 דקות.
מניחים לקאפקייקס להתקרר ואז מכינים את הציפוי:
ממיסים יחדיו את המרגרינה והשוקולד במיקרו.
מוסיפים את הקקאו ואבקת הסוכר ומערבבים.
מצפים את הקאפקייקס ומקשטים.
שימו לב שהקרם מתקשה עם הזמן, ואם תתנו לו להתקשות תוכלו לצפות את הקאפקייקס כמו בתמונה עם הקאפקייק שיוצאת ממנו יד העשויה מקליק בייגלה או בתמונה עם הקאפקייקס עם הקוקוס הטחון.
לגברת הקאפקייק שלמעלה:
 לוקחים קאפקייס וחותכים את החלק העליון (הגבעה) ,מצפים אותו בקרם השוקולד ונותנים לו להתקשות כמה דקות. הופכים אותו ותוקעים קליק בייגלה בתור רגליים וידיים.
לוקחים מרשמלו וחותכים אותו לשניים. מציירים פנים עם קרם השוקולד בעזרת קיסם ומניחים את המרשמלו על הקאפקייק ע"י מריחת קרם על החלק שמדביקים לקאפקייק.
מורחים מעט קרם על עדש ומניחים בתור כובע.
 
Ingredients for 8 cupcakes:
For the cupcakes:
1 cup flour
1 tsp. baking powder
1/4 cup cocoa powder
1/2 cup sugar
1/4 cup canola oil
1/4 cup water
2 L eggs
 
Coating:
50 gram margarine
50 gram dark chocolate
1 Tbsp. cocoa powder
2 Tbsp. powdered sugar
 
Decoration:
Marshmallows, M&M's, pretzel kliks, grated coconut etc.
 
Preparation:
Preheat oven to 180C / 356F, turbo.
Mix together the dry ingredients of the cupcake and then add the wet ingredients and mix.
Transfer into 8 cupcake liners and bake for 15-20 minutes.
Set aside to chill.
Prepare the coating:
Melt together in the microwave the chocolate and margarine.
Add the cocoa powder and powdered sugar and mix.
Coat the cupcakes and decorate.
Pay attention that the cream hardens in time, and then you'll be able to coat the cupcake just like shown in the photo with the hand coming out of the cupcake using the pretzels Klik or the photo with the grated coconut.
For the miss cupcake:
Cut the top of the cupcake and coat with the chocolate coating.
Let the coating sat and then turn it upside down.
Place the pretzel Klik as hands and legs.
Take a marshmallow and cut it into two and make a face using the chocolate cream and a toothpick and place it on the cupcake, by pasting it with the chocolate cream.
Take M&M and paste it on the marshmallow with a bit of the chocolate cream.
 
 
 
 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use