בס"ד
אתם יכולים להכין את המנה הזו כמנת נודלס פשוטה וטעימה או להגיש אותה בתוך קערת מלוואח / בצק עלים וגבינות, בכל מקרה היא טעימה וקלה להכנה.
אתם יכולים להכין את המנה הזו כמנת נודלס פשוטה וטעימה או להגיש אותה בתוך קערת מלוואח / בצק עלים וגבינות, בכל מקרה היא טעימה וקלה להכנה.
You can serve this dish as a simple and tasty noodle dish or you can serve it in a puff pastry / malawah and cheese bowl, either way it is tasty and easy.
כבר מלא זמן שיוצא לי לשמוע על מנה בשם צ'יקן פוט פאי, שזו מנת עוף שעליה מניחים בצק ואופים בתנור.
רציתי להכין מנה דומה, אך שתהיה חלבית, ולכן כשהגיע אליי הביתה לסקירה משלוח עם סדרת המוצרים האסייתיים החדשה של "מאסטר שף", החלטתי שאנסה להכין את המנה הזו עם חלק מהמרכיבים שקיבלתי.
I've been hearing about chicken pot pie dish for a long time now, which is a meat dish covered with a pastry.
I wanted to make a similar dish and making it dairy, so when I got to review the new products of Master Chef in Israel, I've decided to make this dish with some of the ingredients I've received.
רוטב סויה -
מתכון ייחודי שנרקח על ידי "מאסטר שף" ומיוצר במדרונות הרי הצפון של תאילנד. הרוטב מגיע באריזת 500 מ"ל, במחיר של 14.90 ש"ח.
מתכון ייחודי שנרקח על ידי "מאסטר שף" ומיוצר במדרונות הרי הצפון של תאילנד. הרוטב מגיע באריזת 500 מ"ל, במחיר של 14.90 ש"ח.
טריאקי -
רוטב במרקם סמיך המיוצר בתאילנד ונמכר באריזת 300 מ"ל, במחיר 11.90 ש"ח.
רוטב במרקם סמיך המיוצר בתאילנד ונמכר באריזת 300 מ"ל, במחיר 11.90 ש"ח.
צ'ילי מתוק -
רוטב צ'ילי היחיד שמכיל 25% צ'ילי חריף.
רוטב צ'ילי היחיד שמכיל 25% צ'ילי חריף.
הרוטב מיוצר בתאילנד ומגיע באריזת 700 מ"ל, במחיר של 14.90 ש"ח.
בינתיים יצא לי להשתמש בצ'ילי המתוק, ומאוד אהבתי את פקק הפלסטיק המחובר לבקבוק שהוא מאוד נוח לפתיחה, אולם יש בו חסרון שכאשר מוזגים מהבקבוק, הפקק נוטה להיסגר חזרה.
אישית מאוד אהבתי את טעם הצ'ילי המתוק.
אישית מאוד אהבתי את טעם הצ'ילי המתוק.
צ'ילי חריף -
רוטב עם אחוזי הצ'ילי הגבוהים בשוק - 35%!
הרוטב מיוצר בתאילנד ונמכר באריזת 700 מ"ל במחיר של 14.90 ש"ח.
רוטב עם אחוזי הצ'ילי הגבוהים בשוק - 35%!
הרוטב מיוצר בתאילנד ונמכר באריזת 700 מ"ל במחיר של 14.90 ש"ח.
נודלס, אטריות ביצים - מיוצרות בסין ונמכרות באריזת 400 גרם, במחיר של 9.90 ש"ח. את הנודלס ניסיתי במתכון הזה לפאי נודלס ואין בו משהו מיוחד, אך הוא מאוד טעים ומוצלח.
אטריות אורז -
אטריות רחבות המיוצרות בתאילנד ומותאמות למנת פאד תאי או למרקים חמים. אני כבר מחכה להכין עם האטריות האלה משהו, כי זו פעם ראשונה שאני מתנסה בהן. מחיר אריזת 400 גרם הינו 9.90 ש"ח.
אטריות רחבות המיוצרות בתאילנד ומותאמות למנת פאד תאי או למרקים חמים. אני כבר מחכה להכין עם האטריות האלה משהו, כי זו פעם ראשונה שאני מתנסה בהן. מחיר אריזת 400 גרם הינו 9.90 ש"ח.
קרם קוקוס -
קרם בעל ריכוז גבוה של נוזל קוקוס, מכיל 17-18% שומן.
מיוצר בתאילנד ומתאים למנות אסייתיות או כתחליף למנות עם מוצרי חלב או פרווה.
רטבי הצ'ילי מתוק, צ'ילי חריף והטריאקי הותאמו במיוחד לחך הישראלי, וכל המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הבד"ץ אגודת ישראל.
אז כמו שאמרתי, ניתן לחסוך קצת בקלוריות ולהגיש את המנה הזו בתור מנת נודלס פשוטה וטעימה או להגיש בתוך קעריות בצק.
המתכון אינו מסובך בכלל, אבל הדבר הטריקי פה זה הוצאת הבצק עם כל תכולתו מהקערות. למי שלא רוצה להסתבך, ניתן להגיש בתוך הקערה.
המרכיבים ל 6-7 קעריות פאי נודלס:
200 גרם נודלס יבש, מבושל לפי ההוראות אך בלא כל תיבול ולסנן
4 כפות שמן קנולה
1 בטטה כ-150 גרם, ללא קליפה וקלופה לרצועות עם הקולפן
1 בצל קטן-בינוני כ-60 גרם, קצוץ דק
1/4 כפית מלח
1/8 כפית אבקת שום
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
6-7 פרוסות גבינה צהובה
פרמזן מגוררת
מלוואח או בצק עלים, מופשר
תבניות אישיות קוטר 9 ס"מ, גובה 4 ס"מ
אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות, טורבו.
מחממים שמן במחבת ומטגנים בה את הבטטות והבצל להזהבה, כ-3-4 דקות.
מערבבים עם הנודלס המסונן ממים אבקת שום, מלח ורוטב צ'ילי.
מוסיפים את הבטטה והבצל ומערבבים.
בתבניות אישיות לרפד את התבנית בפרוסת גבינה צהובה, מעל למלא בנודלס ומעל לפזר בפרמזן.
לקרוץ עיגול בבצק העלים או המלוואח מעט יותר גדול מקוטר התבנית ולכסות את התבנית עם עיגול הבצק ולהדק את הקצוות לתבנית.
לאפות כ-15 דקות ולהגיש בתוך הכלי או להפוך על צלחת ובעזרת כף לנתק את הבצק מהכלי ולרוקן את תכולת הכלי על קערת הבצק.
בתאבון :-)
קרם בעל ריכוז גבוה של נוזל קוקוס, מכיל 17-18% שומן.
מיוצר בתאילנד ומתאים למנות אסייתיות או כתחליף למנות עם מוצרי חלב או פרווה.
רטבי הצ'ילי מתוק, צ'ילי חריף והטריאקי הותאמו במיוחד לחך הישראלי, וכל המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הבד"ץ אגודת ישראל.
I got to review the Asian series of Master Chef consisting:
soy sauce - a recipe developed uniquely by Master chef and is manufactured in Thailand (price 14.90NIS for 500 ml bottle).
Teriyaki - Thick sauce manufactured in Thailand and sold in 300 ml bottle for 11.90NIS.
Sweet chili - The only sauce that contains 25% spicy chili.
Manufactured in Thailand and comes in a 700 ml bottle and sold for 14.90NIS. I tried this sauce and the plastic attached cap of the bottle is really convenient, however the downside is - when pouring, the cap tends to close back.
Personally I loved the taste of this sweet chili sauce.
Hot chili - A sauce with the highest chili on the market - 35%!
The sauce is manufactured in Thailand and sold in 700 ml bottle for the price of 14.90NIS.
Egg noodles - Produce of China and are sold in 400 gram packages at the price of 9.90NIS.
I tried the noodles in this noodles pot pie recipe and although they don't have anything special about them, they were very good and tasty.
Rice noodles - Wide noodles manufactured in Thailand and suitable for pad Thai dish or warm soups.
I can't wait to try this noodles, because it will be my first time trying them. A 400 package costs 9.90NIS.
Coconut cream - Cream with a high percent of coconut liquid, 17-18% fat.
Manufactured in Thailand and is suitable for Asian dishes or as a milk products substitute or for pareve.
Sweet chili - The only sauce that contains 25% spicy chili.
Manufactured in Thailand and comes in a 700 ml bottle and sold for 14.90NIS. I tried this sauce and the plastic attached cap of the bottle is really convenient, however the downside is - when pouring, the cap tends to close back.
Personally I loved the taste of this sweet chili sauce.
Hot chili - A sauce with the highest chili on the market - 35%!
The sauce is manufactured in Thailand and sold in 700 ml bottle for the price of 14.90NIS.
Egg noodles - Produce of China and are sold in 400 gram packages at the price of 9.90NIS.
I tried the noodles in this noodles pot pie recipe and although they don't have anything special about them, they were very good and tasty.
Rice noodles - Wide noodles manufactured in Thailand and suitable for pad Thai dish or warm soups.
I can't wait to try this noodles, because it will be my first time trying them. A 400 package costs 9.90NIS.
Coconut cream - Cream with a high percent of coconut liquid, 17-18% fat.
Manufactured in Thailand and is suitable for Asian dishes or as a milk products substitute or for pareve.
The sweet chili, hot chili and teriyaki were adapted to the Israeli palate, and all the products are Kosher, badatz Agudat Israel.
אז כמו שאמרתי, ניתן לחסוך קצת בקלוריות ולהגיש את המנה הזו בתור מנת נודלס פשוטה וטעימה או להגיש בתוך קעריות בצק.
המתכון אינו מסובך בכלל, אבל הדבר הטריקי פה זה הוצאת הבצק עם כל תכולתו מהקערות. למי שלא רוצה להסתבך, ניתן להגיש בתוך הקערה.
So as I said, you can save calories by serving just this simple and tasty noodle dish, or you can serve it in a pastry bowl.
The recipe isn't complicated to follow, but the tricky part is to take the dough outside of the ramekin.
If you don't manage taking the dough out, just serve in the ramekin.
המרכיבים ל 6-7 קעריות פאי נודלס:
200 גרם נודלס יבש, מבושל לפי ההוראות אך בלא כל תיבול ולסנן
4 כפות שמן קנולה
1 בטטה כ-150 גרם, ללא קליפה וקלופה לרצועות עם הקולפן
1 בצל קטן-בינוני כ-60 גרם, קצוץ דק
1/4 כפית מלח
1/8 כפית אבקת שום
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
6-7 פרוסות גבינה צהובה
פרמזן מגוררת
מלוואח או בצק עלים, מופשר
תבניות אישיות קוטר 9 ס"מ, גובה 4 ס"מ
אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות, טורבו.
מחממים שמן במחבת ומטגנים בה את הבטטות והבצל להזהבה, כ-3-4 דקות.
מערבבים עם הנודלס המסונן ממים אבקת שום, מלח ורוטב צ'ילי.
מוסיפים את הבטטה והבצל ומערבבים.
בתבניות אישיות לרפד את התבנית בפרוסת גבינה צהובה, מעל למלא בנודלס ומעל לפזר בפרמזן.
לקרוץ עיגול בבצק העלים או המלוואח מעט יותר גדול מקוטר התבנית ולכסות את התבנית עם עיגול הבצק ולהדק את הקצוות לתבנית.
לאפות כ-15 דקות ולהגיש בתוך הכלי או להפוך על צלחת ובעזרת כף לנתק את הבצק מהכלי ולרוקן את תכולת הכלי על קערת הבצק.
בתאבון :-)
Ingredients for 6-7 noodles pot pie:
200 gram / 7.054 oz. dry noodles, cooked according to instructions, but without any seasoning and strained.
4 Tbsp. canola oil
1 sweet potato (150 gram/5.29 oz.), without the peel and peeled with the peeler to stripes
1 small-medium sized onion, finely chopped (about 60 gram / 2.1 oz.)
1/4 tsp. salt
1/8 tsp. garlic powder
1/4 cup sweet chili sauce
6-7 slices of cheese
grated Parmesan
malawah or puff pastry, thawed
200 gram / 7.054 oz. dry noodles, cooked according to instructions, but without any seasoning and strained.
4 Tbsp. canola oil
1 sweet potato (150 gram/5.29 oz.), without the peel and peeled with the peeler to stripes
1 small-medium sized onion, finely chopped (about 60 gram / 2.1 oz.)
1/4 tsp. salt
1/8 tsp. garlic powder
1/4 cup sweet chili sauce
6-7 slices of cheese
grated Parmesan
malawah or puff pastry, thawed
Ramekins: 9 cm/3.54 inch diameter, 4 cm /1.57 inch high
Preparation:
Preheat oven to 180C / 356F, turbo.
Preheat oil in a pan and fry together the onion and sweet potato until golden, for 3-4 minutes.
Mix together the strained noodles with the garlic powder, salt and chili sauce.
Add the onion and sweet potato mixture and mix.
Place in the bottom of each ramekin a slice of cheese, pour noodles on top and sprinkle with grated Parmesan.
Cut a slightly larger circle than the diameter of the ramekin on the thawed pastry, cover the ramekin with it and tighten the edges to the ramekin.
Bake for 15 minutes and serve in the ramekin or flip it on a plate and with a Tablespoon try and separate the dough from the ramekin and then empty the content of the ramekin to the pastry.
Enjoy!
Preheat oven to 180C / 356F, turbo.
Preheat oil in a pan and fry together the onion and sweet potato until golden, for 3-4 minutes.
Mix together the strained noodles with the garlic powder, salt and chili sauce.
Add the onion and sweet potato mixture and mix.
Place in the bottom of each ramekin a slice of cheese, pour noodles on top and sprinkle with grated Parmesan.
Cut a slightly larger circle than the diameter of the ramekin on the thawed pastry, cover the ramekin with it and tighten the edges to the ramekin.
Bake for 15 minutes and serve in the ramekin or flip it on a plate and with a Tablespoon try and separate the dough from the ramekin and then empty the content of the ramekin to the pastry.
Enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!