לפני שנתחיל, אם אתם מחפשים עוגת שוקולד שמכינים מאפס ללא חשש קטניות וללא שרויה, פרווה ופשוט עסיסית ומושלמת, כנסו למתכון הזה של עוגת שוקולד פסחית ללא חשש קטניות ושרויה.
העוגה בפוסט הזה היא פשוט מעולה, עוגת שוקולד ללא חשש קטניות, עוגה כשרה לפסח וממש קלה להכנה (עוגה ללא צורך בתנור).
אז נכון יש כאן שימוש בתערובת מוכנה לעוגה, אבל מי אמר שאי אפשר לרמות קצת :-). השתמשתי במוצרים שקיבלתי להתנסות - תערובת להכנת עוגת שוקולד כשרה לפסח של מימונס ובקוקוס הטחון שלהם המגיע באריזה עם סגירה חוזרת מאוד נוחה וקלה.
לא הלכתי לפי הוראות ההכנה שעל האריזה, וחייבת להגיד שיצאה עוגה ממש מטריפה וזו בעצם עוגה ללא אפייה, מכיוון שאנחנו מכינים את העוגה במיקרוגל. תוך פחות מ-5 דקות, מתקבלת עוגה טעימה להפליא עם כל כך הרבה יתרונות: טעימה (הכי חשוב), חוסכת בזמן, אין צורך באפייה, מלכלכים רק 2 קערות ו-2 כפות וכמובן כמו שציינתי מקודם העוגה ללא חשש קטניות (לח"ק), כשרה לפסח, פרווה כך שאין בעיית לקטוז ופשוט תענוג.
התערובת אגב ללא שום קמח מצה ובכשרות בד"ץ בית יוסף.
אז על מנת להכין עוגה ב-5 דקות, זה מה שתצטרכו:
מרכיבים ל-3 עוגות בצלחות זכוכית עמוקות:
קופסת תערובת להכנת שוקולד מיימונס 560 גרם
5 ביצים M, טרופות
1/2 כוס מים
קוביות שוקולד במילוי נוגט פרווה
שוקולד למריחה או שוקולד מומס פרווה (אני השתמשתי בממרח)
קוקוס טחון מיימונס
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את תערובת העוגה עם הביצים והמים. מחלקים ל-3 צלחות זכוכית עמוקות באופן שווה ומבשלים במיקרוגל כל צלחת בנפרד ל-3 וחצי דקות (או לפי הכרות עם המיקרוגל שלכם). מוציאים בזהירות מהמיקרו, תוקעים בעוגה בזהירות כמה קוביות שוקולד ומניחים לדקה-שתיים בצד. בינתיים אפשר להכניס את הצלחות האחרות למיקרו. מורחים את העוגה שהתקררה מעט עם שוקולד ומפזרים מעל קוקוס וזהו! ממשיכים כך עם יתרת העוגות ובתאבון :-)
This cake is just superb, legume free cake, kosher for Passover and really easy to make (No baking in the oven).
אז נכון יש כאן שימוש בתערובת מוכנה לעוגה, אבל מי אמר שאי אפשר לרמות קצת :-). השתמשתי במוצרים שקיבלתי להתנסות - תערובת להכנת עוגת שוקולד כשרה לפסח של מימונס ובקוקוס הטחון שלהם המגיע באריזה עם סגירה חוזרת מאוד נוחה וקלה.
So yeah I did use cake mix, but who says you can't cheat a bit :-) . I used two products I got to review: Maimons' chocolate flavored cake mix and Maimons' shredded coconut wit resealing option which is very convenient and easy to use.
לא הלכתי לפי הוראות ההכנה שעל האריזה, וחייבת להגיד שיצאה עוגה ממש מטריפה וזו בעצם עוגה ללא אפייה, מכיוון שאנחנו מכינים את העוגה במיקרוגל. תוך פחות מ-5 דקות, מתקבלת עוגה טעימה להפליא עם כל כך הרבה יתרונות: טעימה (הכי חשוב), חוסכת בזמן, אין צורך באפייה, מלכלכים רק 2 קערות ו-2 כפות וכמובן כמו שציינתי מקודם העוגה ללא חשש קטניות (לח"ק), כשרה לפסח, פרווה כך שאין בעיית לקטוז ופשוט תענוג.
התערובת אגב ללא שום קמח מצה ובכשרות בד"ץ בית יוסף.
I didn't go according to the package instructions, and I must say the cake turned out really delicious and it is actually a no bake cake, because you make it in the microwave. Less than 5 minutes you get a tasty cake with many advantages: delicious cake (which is most important), saves you time, no need of baking, you only mess two bowls and two spoons and of course as I mentioned earlier this is a legume free (LF) cake, kosher for Passover, pareve so you don't have problems with lactose and a real pleasure.
The mixture doesn't contain any matzo meal and is the hecsher of Badas Beit Yosef.
אז על מנת להכין עוגה ב-5 דקות, זה מה שתצטרכו:
מרכיבים ל-3 עוגות בצלחות זכוכית עמוקות:
קופסת תערובת להכנת שוקולד מיימונס 560 גרם
5 ביצים M, טרופות
1/2 כוס מים
קוביות שוקולד במילוי נוגט פרווה
שוקולד למריחה או שוקולד מומס פרווה (אני השתמשתי בממרח)
קוקוס טחון מיימונס
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את תערובת העוגה עם הביצים והמים. מחלקים ל-3 צלחות זכוכית עמוקות באופן שווה ומבשלים במיקרוגל כל צלחת בנפרד ל-3 וחצי דקות (או לפי הכרות עם המיקרוגל שלכם). מוציאים בזהירות מהמיקרו, תוקעים בעוגה בזהירות כמה קוביות שוקולד ומניחים לדקה-שתיים בצד. בינתיים אפשר להכניס את הצלחות האחרות למיקרו. מורחים את העוגה שהתקררה מעט עם שוקולד ומפזרים מעל קוקוס וזהו! ממשיכים כך עם יתרת העוגות ובתאבון :-)
הכי טוב
לאכול מיד אחרי ההכנה.
*כמובן שאם
תכינו את כל הכמות יחדיו אז משך החימום במיקרו יארך.
So in order to make this 5 minute cake you need:
Ingredients for 3 deep glass plates;
a box of chocolate flavored cake mix 560 gram
5 M eggs, beaten
1/2 cup water
Chocolate cubes filled with whatever cream you like
chocolate spread or meted chocolate (I used spread)
grated coconut
Preparation:
Mix together the cake mix with eggs and water. Divide into 3
equal parts and pour into a glass plate and cook each plate in the
microwave for 3 and a half minutes (or as you know how your microwave works).
Take out the first plate and press inside chocolate cubes. Set aside for two
minutes and meanwhile continue to cook the other plates. Then spread the cake
with chocolate spread and sprinkle with coconut. It is best eaten after making
it.
* Of course if you are going to make the all batch together,
then you would need to cook it longer.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!