בס"ד
מאפה קינמון מושלם במיקרו, קל להכנה ומתאים לטבעונים.
את המאפה הזה החלטתי להכין בעקבות מעדני סויה בטעם וניל שהיו לי בבית וכמעט פג תוקפם.
הבצק כאן הוא פשוט נפלא, ונראה לי שאין בעיה לאפות אותו בתנור, אולם אני זרזרתי את העניינים והכנתי את המתכון במיקרו.
השתמשתי במתכון במעט קפה שקיבלתי להתנסות מקולקציית הקפסולות של קפה לנדוור. מכיוון שאין לי מכונת קפה, החלטתי להכניס את הקפה לקינוח.
מאפה קינמוניות בכוס בדקה הכנה במיקרו הוא הקינוח האולטימטיבי לאוהבי הקפה - זה בכוס כמו ששותים קפה וזה מכיל מעט קפה :-)
קפסולות הקפה של לנדוור הן קפסולות אלומיניום המתאימות למכונות נספרסו.
הקפסולות מגיעות ב-4 דרגות חוזק:
balanced - דרגה 6 מאוזנת עם זני ערביקה ורובסטה, Ristretto - דרגה 8 מ-100% פולי ערביקה מאפריקה ומרכז אמריקה, classic - דרגה 9 מזני ערביקה מדרום אמריקה ופולי רובסטה הודיים ו-supremo- דרגה 10 מזני ערביקה מדרום אמריקה ושני זני רובסטה להדגשת המרירות.
הקפסולות נמכרות בחנויות הקפה של לנדוור ובחנות האינטרנטית. כל חבילה מכילה 10 קפסולות (5 גרם לקפסולה) והן הראשונות מבין התואמות לנספרסו העשויות אלומיניום. מחיר מומלץ לצרכן: 19.5 ש"ח. כשר בד"ץ ירושלים.
המרכיבים ל-4 קינוחי קינמון בכוס:
בצק:
1 כוס קמח
1 מעדן סויה וניל (125 גרם)
למלית:
1 כפית קינמון
1 כף סוכר
1 כפית שמן
קמצוץ קפה
לציפוי:
3 כפות אבקת סוכר
בין 1 כפית ל-1.5 כפיות מים
ספריי שמן
אופן ההכנה:
לשים את מרכיבי הבצק יחדיו. מרדדים למלבן דק. מורחים את המילוי בפנים ומגלגלים לרולדה. מהדקים את הקצוות היטב. חותכים את הקצוות הלא סימטריים ומחלקים ל-4 חתיכות שוות בגודלן.
מעבירים לכוס המתאימה למיקרו המרוססת בספריי שמן ומפעילים כל כוס בנפרד לדקה (לא יותר! אחרת זה מתייבש). בינתיים מערבבים את מרכיבי הציפוי ויוצקים על המאפה. מגישים ובתאבון!
Preparation:
Knead the dough ingredients. Roll into a thin rectangle. Spread the filling on top and roll into a roulade. Tighten the edges and cut the uneven sides. Cut into 4 pieces. Place in a mug sprayed with oil and microwave each one separately for 1 minute (not longer! otherwise it will be dry). Meanwhile, prepare the glaze and once ready, pour over and enjoy!
מאפה קינמון מושלם במיקרו, קל להכנה ומתאים לטבעונים.
Perfect cinnamon rolls in a mug, easy to make and suitable for vegans.
את המאפה הזה החלטתי להכין בעקבות מעדני סויה בטעם וניל שהיו לי בבית וכמעט פג תוקפם.
הבצק כאן הוא פשוט נפלא, ונראה לי שאין בעיה לאפות אותו בתנור, אולם אני זרזרתי את העניינים והכנתי את המתכון במיקרו.
This baked good I decided to make after I had a non-dairy vanilla flavored soy that was about to expire.
The dough here is wonderful and you might be able to bake it in the oven, however, to speed things up I tried it in the microwave.
The dough here is wonderful and you might be able to bake it in the oven, however, to speed things up I tried it in the microwave.
השתמשתי במתכון במעט קפה שקיבלתי להתנסות מקולקציית הקפסולות של קפה לנדוור. מכיוון שאין לי מכונת קפה, החלטתי להכניס את הקפה לקינוח.
מאפה קינמוניות בכוס בדקה הכנה במיקרו הוא הקינוח האולטימטיבי לאוהבי הקפה - זה בכוס כמו ששותים קפה וזה מכיל מעט קפה :-)
קפסולות הקפה של לנדוור הן קפסולות אלומיניום המתאימות למכונות נספרסו.
הקפסולות מגיעות ב-4 דרגות חוזק:
balanced - דרגה 6 מאוזנת עם זני ערביקה ורובסטה, Ristretto - דרגה 8 מ-100% פולי ערביקה מאפריקה ומרכז אמריקה, classic - דרגה 9 מזני ערביקה מדרום אמריקה ופולי רובסטה הודיים ו-supremo- דרגה 10 מזני ערביקה מדרום אמריקה ושני זני רובסטה להדגשת המרירות.
הקפסולות נמכרות בחנויות הקפה של לנדוור ובחנות האינטרנטית. כל חבילה מכילה 10 קפסולות (5 גרם לקפסולה) והן הראשונות מבין התואמות לנספרסו העשויות אלומיניום. מחיר מומלץ לצרכן: 19.5 ש"ח. כשר בד"ץ ירושלים.
I used in this recipe a coffee I got to review from the new Landwer collection, Since I don't have a coffee machine, I decided to make a dessert.
Cinnamon buns in a cup in only one minute in the microwave is the ultimate coffee lovers dessert -it is served in a mug and contains coffee :-)
Landwer capsules are made of aluminum and suit Nespresso machines.
Cinnamon buns in a cup in only one minute in the microwave is the ultimate coffee lovers dessert -it is served in a mug and contains coffee :-)
Landwer capsules are made of aluminum and suit Nespresso machines.
The capsules come in 4 strengths:
Balanced - strength level 6 with Arabica and Robust species, Ristretto - strength level 8 with Arabica from Africa and central America, Classic - strength level 9 with Arabica from South America and Robust from India and Supremo - strength level 10 with Arabica from South America and two Robust species for emphasizing the bitterness.
The capsules are sold in Landwer stores and on their website. Each pack contains 10 capsules (5 gram each) and they are the first among the capsules suited for Nespresso, that are made of aluminum. Retail price: 19.5 NIS, Kosher Badatz Jerusalem.
Balanced - strength level 6 with Arabica and Robust species, Ristretto - strength level 8 with Arabica from Africa and central America, Classic - strength level 9 with Arabica from South America and Robust from India and Supremo - strength level 10 with Arabica from South America and two Robust species for emphasizing the bitterness.
The capsules are sold in Landwer stores and on their website. Each pack contains 10 capsules (5 gram each) and they are the first among the capsules suited for Nespresso, that are made of aluminum. Retail price: 19.5 NIS, Kosher Badatz Jerusalem.
המרכיבים ל-4 קינוחי קינמון בכוס:
בצק:
1 כוס קמח
1 מעדן סויה וניל (125 גרם)
למלית:
1 כפית קינמון
1 כף סוכר
1 כפית שמן
קמצוץ קפה
לציפוי:
3 כפות אבקת סוכר
בין 1 כפית ל-1.5 כפיות מים
ספריי שמן
אופן ההכנה:
לשים את מרכיבי הבצק יחדיו. מרדדים למלבן דק. מורחים את המילוי בפנים ומגלגלים לרולדה. מהדקים את הקצוות היטב. חותכים את הקצוות הלא סימטריים ומחלקים ל-4 חתיכות שוות בגודלן.
מעבירים לכוס המתאימה למיקרו המרוססת בספריי שמן ומפעילים כל כוס בנפרד לדקה (לא יותר! אחרת זה מתייבש). בינתיים מערבבים את מרכיבי הציפוי ויוצקים על המאפה. מגישים ובתאבון!
Ingredients for 4 rolls:
Dough:
1 cup flour
125-gram non-dairy vanilla soy
Filling:
1 tsp. cinnamon
1Tbsp. sugar
1 tsp. oil
Dough:
1 cup flour
125-gram non-dairy vanilla soy
Filling:
1 tsp. cinnamon
1Tbsp. sugar
1 tsp. oil
a bit of coffee powder
Glaze:
3 Tbsp. powdered sugar
between 1 to 1.5 tsp. water
Glaze:
3 Tbsp. powdered sugar
between 1 to 1.5 tsp. water
oil spray
Preparation:
Knead the dough ingredients. Roll into a thin rectangle. Spread the filling on top and roll into a roulade. Tighten the edges and cut the uneven sides. Cut into 4 pieces. Place in a mug sprayed with oil and microwave each one separately for 1 minute (not longer! otherwise it will be dry). Meanwhile, prepare the glaze and once ready, pour over and enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!