בס"ד
רוצים לדעת איך להכין את הפינגווינים המתוקים האלה? כנסו לראות איך.
רוצים לדעת איך להכין את הפינגווינים המתוקים האלה? כנסו לראות איך.
Want to know how to make this sweet little penguins? come and see.
יש ספרי בישול שפשוט חייבים שיהיה בבית, והספר החדש של אביגיל מייזליק "פשוט טעים לילדים" בהוצאת דני ספרים ובהוצאת מייזליק הוא אחד מהם.
ספר פשוט חווייתי ומקסים, שתוכלו להעביר איתו שעות של הנאה עם הילדים או לבדכם.
הספר מכיל מגוון רחב של מתכונים יצירתיים, כאלה רעיונות חמודים וכיפיים שיתאימו לאירוח, לימי הולדת, לחגים ולשבתות.
There are cookbooks you just have to have at home, and Avigail Maizlik new cookbook - pashut taim (just tasty for kids) - published by Dani books and Maizlik is one of them.
This cookbook is enjoyable and magical, that you can spend hours of fun with your kids or alone.
The book contains variety of creative recipes, such a cute and fun ideas that are suitable for hosting, for birthdays, holidays and Shabbos.
השפית והעיתונאית אביגיל מייזליק הוציאה עד כה כ-14 ספרי בישול שכולם רבי מכר. הספר ה-15 הינו ספר ששייך לסדרת ספרים הנקראת "פשוט טעים", אך השפית אביגיל מייזליק אומרת כי הספר הזה שונה מהספרים האחרים, בכך שהרעיון מאחורי הספר הזה היה להתרכז בכיף. זה לא ספר מתכונים ליום יום, אלא מטרתו לגרום עם כל מתכון ומתכון הנאה לילדים ולמבוגרים כאחד.
בין המתכונים תוכלו למצוא: בתים של שוקולד ותות, כדורי קורנפלקס עם אוזני ארנבים, קראנצ' פצפוצים ינשוף, סנדוויץ' תנין ממולא בפסטרמה, לחמניות כלבלב שתופס נקניקיה, ניוקי פולנטה - אנגרי בירדס ועוד ועוד.
The chef and journalist Avigail Maizlik has already published 14 cookbooks that all became best sellers. The 15 book belongs to a series called "just tasty", but chef Avigail Maizlik said that this cookbook is different from the other books, because this time she focused on the fun side. This book is not for everyday cooking, but to have fun and enjoyment for kids and adults alike.
Between the recipe on the book you may find: house of strawberry and chocolate, cornflakes balls with bunny ears, owl crunch, alligator pastrami sandwich, a dog bun that has a hot dog in his mouth, polenta gnocchi - angry birds etc.
הספר התקבל לסקירה ומתוך הספר הכנו פינגווינים, שאני אישית מאודדד אוהבת. הפינגווינים מאוד מתוקים וטעימים ועשויים זיתים שחורים, גבינת שמנת וגזר. מדהים איך מארבעה מרכיבים השפית אביגיל יצרה רעיון כזה מדליק שגרם להתלהבות רבה.
תוכלו לרכוש את הספר בחנויות הספרים או בחנות ההוצאה כאן.
I got the cookbook for a review and we made from it penguins which I really love. The penguins are sweet and tasty and are made of black olives, cream cheese and carrot. Amazing what chef Avigail have succeeded to do with only 4 ingredients and caused people much enthusiasm.
You can purchase the books in bookstores or in the publishing website.
אז איך מכינים?
חותכים גזר לטבעות בעובי חצי סנטימטר, ומכל גזר חותכים משולש למקור.
לוקחים זיתים שחורים גדולים וחוצים אותם לאורך רק בצד אחד.
ממלאים בגבינת שמנת בעזרת כפית קטנה ואם הזית מתלכלך מנקים בזהירות ומניחים על בסיס גזר שחתכנו ממנו משולש, כך שהחלק החסר מופנה אלינו. תוקעים קיסם שיניים בגבינת השמנת ובבסיס הגזר.
לוקחים זית שחור קטן, תוקעים בחור את משולש הגזר בתור מקור ותוקעים את הזית בתוך הקיסם וזהו. אם אין לכם זיתים קטנים, קחו את הזיתים הגדולים כמו שאנחנו השתמשנו וחתכו אותם ליותר קטנים.
נכון שזה מקסים? מתאים מאוד לחג הפסח ולאירועים אחרים.
So how do you make these little ones?
Cut a carrot into half centimeter rings and cut a triangle of each ring so it will use as a beak.
Take a large black olive and cut it lengthwise on one side and fill with cream cheese with a tiny teaspoon (if the olive gets dirty of cheese just clean carefully). Place the filled olive on the carrot base, so the side with the removed triangle is facing you. Stick a toothpick in the cheese and into the carrot base. Take small black olive and stuck the carrot beak into its hole. Stick the small olive in the toothpick and that is it. If you don't have small olives, just use large ones like we did and cut them into smaller ones.
Isn't it totes adorbs? you can make it for Passover or other events.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!