בס"ד
קיבלתי כמה מוצרים להתנסות מחברת מיימונס והחלטתי לשלב את אחד מהם בקינוח המושחת והנפלא הזה - קינוח שכבות מוס שלושה שוקולדים וקצפת. הכי טעים לאכול אותו במקום, כי השהות במקרר הופכת את המוס לנוקשה.
המוצרים שקיבלתי לסקירה מחברת מיימונס הם:
טארטלטים - תחתיות בצק פריך אפויות למילוי שמחירן נע בין 15.90 ל-19.90 ש"ח ועליהן כבר סיפרתי לכם בעבר. זוהי אופציה נוחה ומצויינת כשרוצים להכין קינוח ברגע.
כשרות: בד"צ העדה החרדית ירושלים
תערובת קרם פטיסייר בטעם וניל שמכינים בקלות ובמהירות ושקד טבעי גרוס 100% טהור באריזה עם אפשרות לסגירה חוזרת.
מכיוון שאני לא אוהבת כל כך קרם פטיסייר, החלטתי להכין פשוט שכבות של מוס ולקשט בשקד הגרוס. יכול להיות שמהכמות הזו ישאר לכם בצד, ואין בעיה כי כיף לאכול כל אחד מהמוסים בפני עצמו.
המרכיבים:
עוגת שוקולד קנויה או איזה שאוהבים (אני השתמשתי בזו)
מוס שוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס שמנת מתוקה
קרם שוקולד:
50 גרם שוקולד מריר
כ-10 גרם חמאה
מוס שוקולד חלב:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
קצפת:
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג
לקישוט: שקד טבעי גרוס
אופן ההכנה:
מכינים כל מוס אותו דבר: ממיסים את השוקולד במיקרו, חשוב מאוד בפולסים של כ-20 שניות כל פעם ולערבב אחרי כל פולס, על מנת שהשוקולד לא ישרף. מניחים לשוקולד להתקרר ואז מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, מקפלים אליה את השוקולד ומניחים בצד.
את קרם השוקולד מכינים על ידי המסת השוקולד והחמאה ביחד במיקרו, שוב בפולסים.
לקצפת -> מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם האינסטנט פודינג, ניתן לוותר על האינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירם לשקית זילוף.
מרכיבים את שכבות הקינוח: שכבת קרעי עוגה, מעל מוס שוקולד לבן, באמצע קרם שוקולד שמערבבים בעדינות לקצפת ומעל מוס שוקולד חלב. מזלפים למעלה קצפת ומקשטים בשקד גרוס ומגישים. בתאבון! טעים במיוחד כשאוכלים באותו רגע, כי אח"כ במקרר זה מתקשה.
קיבלתי כמה מוצרים להתנסות מחברת מיימונס והחלטתי לשלב את אחד מהם בקינוח המושחת והנפלא הזה - קינוח שכבות מוס שלושה שוקולדים וקצפת. הכי טעים לאכול אותו במקום, כי השהות במקרר הופכת את המוס לנוקשה.
I got to review products from Maimon's company and I have decided to incorporate one of them in a decadent dessert - Three chocolates mousse layer dessert. It is best eaten right on the spot, otherwise it hardens in the fridge.
המוצרים שקיבלתי לסקירה מחברת מיימונס הם:
טארטלטים - תחתיות בצק פריך אפויות למילוי שמחירן נע בין 15.90 ל-19.90 ש"ח ועליהן כבר סיפרתי לכם בעבר. זוהי אופציה נוחה ומצויינת כשרוצים להכין קינוח ברגע.
כשרות: בד"צ העדה החרדית ירושלים
תערובת קרם פטיסייר בטעם וניל שמכינים בקלות ובמהירות ושקד טבעי גרוס 100% טהור באריזה עם אפשרות לסגירה חוזרת.
מכיוון שאני לא אוהבת כל כך קרם פטיסייר, החלטתי להכין פשוט שכבות של מוס ולקשט בשקד הגרוס. יכול להיות שמהכמות הזו ישאר לכם בצד, ואין בעיה כי כיף לאכול כל אחד מהמוסים בפני עצמו.
The products Igot to review are:
Tartlets - pre baked shortcrust pastry, price range: 15.90-19.90 NIS. These bottoms, as I told you before, are very convenient when you need to make an instant dessert. Kosher: Badatz, Jerusalem.
Vanilla flavored crème patissier mix that can be made quite easily and natural ground almonds that comes in a reclosable bag.
Because I don't like much crème patissier, I have decided to make a layer dessert and decorate it with ground almonds. You might have extra from the mousse, but that's okay because they taste great on their own.
המרכיבים:
עוגת שוקולד קנויה או איזה שאוהבים (אני השתמשתי בזו)
מוס שוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס שמנת מתוקה
קרם שוקולד:
50 גרם שוקולד מריר
כ-10 גרם חמאה
מוס שוקולד חלב:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
קצפת:
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג
לקישוט: שקד טבעי גרוס
אופן ההכנה:
מכינים כל מוס אותו דבר: ממיסים את השוקולד במיקרו, חשוב מאוד בפולסים של כ-20 שניות כל פעם ולערבב אחרי כל פולס, על מנת שהשוקולד לא ישרף. מניחים לשוקולד להתקרר ואז מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, מקפלים אליה את השוקולד ומניחים בצד.
את קרם השוקולד מכינים על ידי המסת השוקולד והחמאה ביחד במיקרו, שוב בפולסים.
לקצפת -> מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם האינסטנט פודינג, ניתן לוותר על האינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירם לשקית זילוף.
מרכיבים את שכבות הקינוח: שכבת קרעי עוגה, מעל מוס שוקולד לבן, באמצע קרם שוקולד שמערבבים בעדינות לקצפת ומעל מוס שוקולד חלב. מזלפים למעלה קצפת ומקשטים בשקד גרוס ומגישים. בתאבון! טעים במיוחד כשאוכלים באותו רגע, כי אח"כ במקרר זה מתקשה.
Ingredients:
store bought chocolate cake or any cake recipe you prefer (I used this one)
store bought chocolate cake or any cake recipe you prefer (I used this one)
White chocolate mousse:
100 gram white chocolate
1/2 cup whipping cream
100 gram white chocolate
1/2 cup whipping cream
Chocolate cream:
50 gram bittersweet chocolate
about 10 gram butter
50 gram bittersweet chocolate
about 10 gram butter
Milk chocolate mousse:
100 gram milk chocolate
1/2 cup whipping cream
100 gram milk chocolate
1/2 cup whipping cream
whipped cream:
1/2 cup whipping cream
1 Tbsp. instant vanilla pudding
1/2 cup whipping cream
1 Tbsp. instant vanilla pudding
Décor: ground almonds
Preparation:
Prepare each mousse the same: Melt the chocolate in microwave, it is important to melt in intervals of about 20 seconds and mix after each interval, in order not to burn the chocolate. Let the chocolate cool and then whip the whipping cream until stiff, fold the chocolate inside and set aside.
The chocolate cream you make by melting the chocolate and butter together, again in intervals.
For the whipped cream -> Whip the whipping cream and instant vanilla together, you can skip the instant vanilla if you want, until you get a steady foam and transfer into a piping bag.
Assemble the dessert: A layer of cake pieces, then white mousse chocolate, chocolate cream in the middle that you swirl a bit to the white mousse and then milk chocolate mousse. Top with whipped cream and decorate with almonds and that's it. It is best t the moment of prep, because in the fridge it gets quite hard.
Prepare each mousse the same: Melt the chocolate in microwave, it is important to melt in intervals of about 20 seconds and mix after each interval, in order not to burn the chocolate. Let the chocolate cool and then whip the whipping cream until stiff, fold the chocolate inside and set aside.
The chocolate cream you make by melting the chocolate and butter together, again in intervals.
For the whipped cream -> Whip the whipping cream and instant vanilla together, you can skip the instant vanilla if you want, until you get a steady foam and transfer into a piping bag.
Assemble the dessert: A layer of cake pieces, then white mousse chocolate, chocolate cream in the middle that you swirl a bit to the white mousse and then milk chocolate mousse. Top with whipped cream and decorate with almonds and that's it. It is best t the moment of prep, because in the fridge it gets quite hard.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!