בס"ד
מתכון מעולה וטעים לקציצות דגים עם תפוחי אדמה פיקנטי שמכינים בקלות ובמהירות.
נחת אצלי בבית מוצר חדש לסיקור - סוטאז' ענקי ומרשים של חברת דרים שף מסדרת אוורסט. סדרת האוורסט מבית דרים שף היא סדרת סירים מיציקת אלומיניום וציפוי נון-סטיק דמוי אבן שיש עם ידיות סיליקון מבודדות חום (למעט הרוסטר). הסירים מתאימים לכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה ועם אפשרות להכניס לתנור עד חום של 220 מעלות.
סדרת דרים שף כוללת חמישה סוגים של סירים ומחבתות בגדלים שונים:
קלחת - בקוטר של 18 ס"מ, נפח 1.9 ליטר מחיר 178 ש"ח.
סיר - בקוטר 20 ס"מ ונפח 2.9 ליטר, קוטר 22 ס"מ ונפח 3.8 ליטר, קוטר 24 ס"מ ונפח 5 ליטר, קוטר 26 ס"מ ונפח 7.6 ליטר, קוטר 28 ס"מ ונפח 9.4 ליטר במחירים הנעים בין 190-318 ש"ח.
סוטאז' - ענקית בקוטר 30/34 ס"מ, 268-320 ש"ח.
מחבתות - בגדלים בין 20 ל-32 ס"מ, 118-252 ש"ח.
סיר מלבנית רוסטביף - סיר עמוק במיוחד עם נפח של 5.3 ליטר עם מכסה זכוכית 250 ש"ח.
אז כמו שאמרתי, אני קיבלתי לסקירה את הסוטאז' וזה הסוטאז' הראשון שיש לי בבית. עד כה השתמשתי בסירים הצרים והעמוקים והפעם הייתה לי האפשרות להתנסות בסיר רחב ועצום!
מצוין בהוראות של הסיר שיש למרוח מעט שמן על תחתית הסיר בפעם הראשונה לפני השימוש, לחכות 4 דקות ולשטוף את הסיר ואז אפשר להשתמש בסיר ללא שמן. אז אני החלטתי בתבשיל שלי בכל זאת להוסיף קצת שמן, כי אחרי הכול שמן זה טעם :-) . השימוש בסיר הוא מאוד נוח ופשוט והסיר נראה מאוד יוקרתי ויפהפה שבכיף אפשר להגיש בו לשולחן. האוכל לא נדבק לסיר ובאמת מאוד קל לנקות אותו, במיוחד בימינו שניתן פשוט לדחוף אותו למדיח :-) .
הסוטאז' מגיע עם ידיות סיליקון המבודדת חום, ואומנם עדיין הידיות מתחממות וניתן להרגיש את החום, אבל החזקת הסיר לכמה שניות היא אפשרית בהחלט.
הכנתי בסיר שלי קציצות דגים עם רוטב עגבניות, תפוחי אדמה ופלפלים פיקנטי ויצא מעולה! גם הטעם וגם הסיר עצמו היה נהדר.
המרכיבים ל-21 קציצות:
לקציצות:
500 גרם דג בקלה טחון קפוא, מופשר
500 גרם דג נסיכת הנילוס טחון קפוא, מופשר
1 כפית כמון
1/2 כפית צ'ילי כתוש
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1 כפית כוסברה
2 פרוסות לחם ללא קרום, רטובות ומפוררות
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
1 כפית כמון
1/2 כפית צ'ילי כתוש
1 כפית אבקת שום
1 כפית מלח
1 כפית כוסברה
400 גרם עגבניות חתוכות דק, קופסת שימורים
1/2 1 כוסות מים
2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את שני סוגי הדגים היטב. מוסיפים את התבלינים ולשים היטב. מוסיפים את פרוסות הלחם ולשים שוב עד שהכול מתערבב היטב. לא להתבייש לתת לדג לישה טובה, שכל הטעמים יתערבבו כמו שצריך. יוצרים קציצות.
מחממים בסוטאז' את שמן הזית, מוסיפים את הבצל והפלפל, מערבבים ומטגנים על אש בינונית כ-5-7 דקות עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את הכמון, הצ'ילי, אבקת השום, המלח והכוסברה ומערבבים היטב. מטגנים כדקה-שניים ואז מוסיפים את העגבניות, המים ותפוחי האדמה ומערבבים. מגבירים את האש, מביאים לרתיחה ומוסיפים את קציצות הדג. מכסים במכסה ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות. הופכים את הקציצות לצד השני וממשיכים לבשל מכוסה 10 דקות נוספות. בתאבון!
מתכון מעולה וטעים לקציצות דגים עם תפוחי אדמה פיקנטי שמכינים בקלות ובמהירות.
Wonderful, tasty and easy to make fish cakes and potatoes recipe.
נחת אצלי בבית מוצר חדש לסיקור - סוטאז' ענקי ומרשים של חברת דרים שף מסדרת אוורסט. סדרת האוורסט מבית דרים שף היא סדרת סירים מיציקת אלומיניום וציפוי נון-סטיק דמוי אבן שיש עם ידיות סיליקון מבודדות חום (למעט הרוסטר). הסירים מתאימים לכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה ועם אפשרות להכניס לתנור עד חום של 220 מעלות.
I got to review a new product of Dream Chef company - shallow casserole from the Averest series. The Averest series of Dream Chef are cast aluminum pans and non-stick marble-like coating with heat-insulated silicone handles (except for the roaster). The pots are suitable for any type of stove, including induction and the possibility of putting in the oven to a temperature of up to 220C.
סדרת דרים שף כוללת חמישה סוגים של סירים ומחבתות בגדלים שונים:
קלחת - בקוטר של 18 ס"מ, נפח 1.9 ליטר מחיר 178 ש"ח.
סיר - בקוטר 20 ס"מ ונפח 2.9 ליטר, קוטר 22 ס"מ ונפח 3.8 ליטר, קוטר 24 ס"מ ונפח 5 ליטר, קוטר 26 ס"מ ונפח 7.6 ליטר, קוטר 28 ס"מ ונפח 9.4 ליטר במחירים הנעים בין 190-318 ש"ח.
סוטאז' - ענקית בקוטר 30/34 ס"מ, 268-320 ש"ח.
מחבתות - בגדלים בין 20 ל-32 ס"מ, 118-252 ש"ח.
סיר מלבנית רוסטביף - סיר עמוק במיוחד עם נפח של 5.3 ליטר עם מכסה זכוכית 250 ש"ח.
Dream Chef series includes 5 types of pots and pans in various sizes:
Cauldron - 18 cm diameter, 1.9 liter volume priced at 178 NIS.
Pots - 20 cm diameter and 2.9 liter volume, 22 cm and 3.8 liter, 24 cm and 5 liter, 26 cm and 7.6 liter, 28 cm and 9.4 volume in price range of 190-318 NIS.
Low Casserole - huge one in 30/34 diameter, 268-320 NIS.
Pans - sizes ranging between 20 to 32 cm, 118-252 NIS.
Rectangular pot roast - especially deep pot with 5.3 liters volume and glass lid, 250 NIS.
אז כמו שאמרתי, אני קיבלתי לסקירה את הסוטאז' וזה הסוטאז' הראשון שיש לי בבית. עד כה השתמשתי בסירים הצרים והעמוקים והפעם הייתה לי האפשרות להתנסות בסיר רחב ועצום!
מצוין בהוראות של הסיר שיש למרוח מעט שמן על תחתית הסיר בפעם הראשונה לפני השימוש, לחכות 4 דקות ולשטוף את הסיר ואז אפשר להשתמש בסיר ללא שמן. אז אני החלטתי בתבשיל שלי בכל זאת להוסיף קצת שמן, כי אחרי הכול שמן זה טעם :-) . השימוש בסיר הוא מאוד נוח ופשוט והסיר נראה מאוד יוקרתי ויפהפה שבכיף אפשר להגיש בו לשולחן. האוכל לא נדבק לסיר ובאמת מאוד קל לנקות אותו, במיוחד בימינו שניתן פשוט לדחוף אותו למדיח :-) .
הסוטאז' מגיע עם ידיות סיליקון המבודדת חום, ואומנם עדיין הידיות מתחממות וניתן להרגיש את החום, אבל החזקת הסיר לכמה שניות היא אפשרית בהחלט.
הכנתי בסיר שלי קציצות דגים עם רוטב עגבניות, תפוחי אדמה ופלפלים פיקנטי ויצא מעולה! גם הטעם וגם הסיר עצמו היה נהדר.
As I said, I got to review the low casserole pan (aka buffet casserole) and this is my first shallow casserole I have. So far I used the narrow and deep pots and now I had the chance to try this enormous gigantic pot!
It says on the instructions of the pot that you should apply a bit of oil on the bottom of the pot before first time using, then wait 4 minutes and wash it and then you can use the pot with no oil. I decided to add a bit of oil, because after all oil adds taste :-) .
Using the pot is very convenient and simple and the pot itself has a luxurious feel that you can serve in it to the table. The food doesn't stick to thee pot and it is very easy to clean it, and especially nowadays when you can just shove it into the dishwasher :-) .
The low casserole comes with heat-insulated silicone handles, and although the handles still get warm and you can feel the heat, you can still hold the pot for couple of seconds.
I made in my shallow casserole pot piquant fish cakes with tomato sauce, potatoes and peppers and it came out great! the taste and the pot as well.
המרכיבים ל-21 קציצות:
לקציצות:
500 גרם דג בקלה טחון קפוא, מופשר
500 גרם דג נסיכת הנילוס טחון קפוא, מופשר
1 כפית כמון
1/2 כפית צ'ילי כתוש
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1 כפית כוסברה
2 פרוסות לחם ללא קרום, רטובות ומפוררות
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
1 כפית כמון
1/2 כפית צ'ילי כתוש
1 כפית אבקת שום
1 כפית מלח
1 כפית כוסברה
400 גרם עגבניות חתוכות דק, קופסת שימורים
1/2 1 כוסות מים
2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את שני סוגי הדגים היטב. מוסיפים את התבלינים ולשים היטב. מוסיפים את פרוסות הלחם ולשים שוב עד שהכול מתערבב היטב. לא להתבייש לתת לדג לישה טובה, שכל הטעמים יתערבבו כמו שצריך. יוצרים קציצות.
מחממים בסוטאז' את שמן הזית, מוסיפים את הבצל והפלפל, מערבבים ומטגנים על אש בינונית כ-5-7 דקות עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את הכמון, הצ'ילי, אבקת השום, המלח והכוסברה ומערבבים היטב. מטגנים כדקה-שניים ואז מוסיפים את העגבניות, המים ותפוחי האדמה ומערבבים. מגבירים את האש, מביאים לרתיחה ומוסיפים את קציצות הדג. מכסים במכסה ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות. הופכים את הקציצות לצד השני וממשיכים לבשל מכוסה 10 דקות נוספות. בתאבון!
Ingredients for 21 fish cakes:
fish cakes:
500 gram cod fish, ground frozen and thawed
500 gram Nile perch fish, ground, frozen and thawed
1 tsp. cumin
1/2 tsp. crushed chili
1 tsp. garlic powder
1/2 tsp. salt
1 tsp. coriander
2 slices of bread, without the crust, wet and crumbled
fish cakes:
500 gram cod fish, ground frozen and thawed
500 gram Nile perch fish, ground, frozen and thawed
1 tsp. cumin
1/2 tsp. crushed chili
1 tsp. garlic powder
1/2 tsp. salt
1 tsp. coriander
2 slices of bread, without the crust, wet and crumbled
Sauce:
2 Tbsp. olive oil
1 onion, chopped
1 red pepper, sliced into strips
1 tsp. cumin
1/2 tsp. crushed chili
1 tsp. garlic powder
1 tsp. salt
1 tsp. coriander
400 gram can of finely chopped tomatoes
1 1/2 cups water
2 potatoes, cut into cubes
2 Tbsp. olive oil
1 onion, chopped
1 red pepper, sliced into strips
1 tsp. cumin
1/2 tsp. crushed chili
1 tsp. garlic powder
1 tsp. salt
1 tsp. coriander
400 gram can of finely chopped tomatoes
1 1/2 cups water
2 potatoes, cut into cubes
Preparation:
Mix the two fish types together. Add the seasoning and knead thoroughly. Add the bread and mix well. Don't hesitate to knead it, it will only help more to get the flavors well mixed. Form fish cakes.
Preheat oil in low casserole, add the pepper and onion, mix and fry on medium heat for 5-7 minutes, until onion is golden. Add cumin, chili, garlic powder, salt and coriander and mix well. Fry for 1-2 minutes and then add the tomatoes, water and potatoes. Mix and bring to a boil. Once boiling, add the fish cake, cover with a lid and cook on medium heat for 10 minutes. Flip the fish cakes to their other side and cook with a lid for another 10 minutes. Enjoy!
Mix the two fish types together. Add the seasoning and knead thoroughly. Add the bread and mix well. Don't hesitate to knead it, it will only help more to get the flavors well mixed. Form fish cakes.
Preheat oil in low casserole, add the pepper and onion, mix and fry on medium heat for 5-7 minutes, until onion is golden. Add cumin, chili, garlic powder, salt and coriander and mix well. Fry for 1-2 minutes and then add the tomatoes, water and potatoes. Mix and bring to a boil. Once boiling, add the fish cake, cover with a lid and cook on medium heat for 10 minutes. Flip the fish cakes to their other side and cook with a lid for another 10 minutes. Enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!