בס"ד
מתכון נפלא ופשוט ביותר לסלמון בטריאקי ודבש.
אני מאוד אוהבת סלמון, ולהכין זה רק היה מתבקש להביא מתכון נוסף לסלמון מושלם.
חיפשתי באינטרנט מגוון מתכונים ובסופם נתקלתי במתכון מאתר Delish שהיה נראה מעניין, אולם בסוף שיניתי את המתכון כמעט באופן מוחלט.
המרכיבים:
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב טריאקי
1 כף מיץ לימון
1 כף דבש
3 שיני שום, מגוררות
6 נתחי פילה סלמון, שטופים ומיובשים
1 כף שמן
אופן ההכנה:
מערבבים את הציל המתוק, הטריאקי, מיץ הלימון, הדבש והשום בקערה.
מחממים 1 כף שמן במחבת וכשהמחבת חמה, מניחים את נתחי הסלמון עם העור כלפי מעלה (ניתן להשתמש בסלמון ללא עור, אך עדיין לדאוג שהחלק שהיה בו העור יהיה למעלה).
מטגנים 6 דקות על אש בינונית. הופכים ויוצקים מעל את הרוטב. מורחים את הרוטב על הנתחים ויוצקים מהרוטב שנזל למחבת על הנתחים. מטגנים עוד כ-4-5 דקות על אש בינונית-נמוכה או עד שמוכן.
*לרוב הנתחים לא באותו עובי, לכן חלק יהיו מוכנים יותר מוקדם מהאחרים.
מתכון נפלא ופשוט ביותר לסלמון בטריאקי ודבש.
Wonderful and simple teriyaki and honey salmon.
אני מאוד אוהבת סלמון, ולהכין זה רק היה מתבקש להביא מתכון נוסף לסלמון מושלם.
חיפשתי באינטרנט מגוון מתכונים ובסופם נתקלתי במתכון מאתר Delish שהיה נראה מעניין, אולם בסוף שיניתי את המתכון כמעט באופן מוחלט.
המרכיבים:
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב טריאקי
1 כף מיץ לימון
1 כף דבש
3 שיני שום, מגוררות
6 נתחי פילה סלמון, שטופים ומיובשים
1 כף שמן
אופן ההכנה:
מערבבים את הציל המתוק, הטריאקי, מיץ הלימון, הדבש והשום בקערה.
מחממים 1 כף שמן במחבת וכשהמחבת חמה, מניחים את נתחי הסלמון עם העור כלפי מעלה (ניתן להשתמש בסלמון ללא עור, אך עדיין לדאוג שהחלק שהיה בו העור יהיה למעלה).
מטגנים 6 דקות על אש בינונית. הופכים ויוצקים מעל את הרוטב. מורחים את הרוטב על הנתחים ויוצקים מהרוטב שנזל למחבת על הנתחים. מטגנים עוד כ-4-5 דקות על אש בינונית-נמוכה או עד שמוכן.
*לרוב הנתחים לא באותו עובי, לכן חלק יהיו מוכנים יותר מוקדם מהאחרים.
I really love salmon, and therefore it was only a matter of time until I upload a new recipe.
I searched online and found a recipe of Delish that seemed interesting, but in the end I altered the recipe almost completely.
Ingredients:
1 Tbsp. sweet chili sauce
2 Tbsp. teriyaki sauce
1 Tbsp. lemon juice
1 Tbsp. honey
3 garlic cloves, grated
6 salmon fillets, rinsed and dried
1 Tbsp. oil
I searched online and found a recipe of Delish that seemed interesting, but in the end I altered the recipe almost completely.
Ingredients:
1 Tbsp. sweet chili sauce
2 Tbsp. teriyaki sauce
1 Tbsp. lemon juice
1 Tbsp. honey
3 garlic cloves, grated
6 salmon fillets, rinsed and dried
1 Tbsp. oil
Preparation:
Mix the sweet chili, teriyaki, lemon juice, honey and garlic in a bowl.
Preheat oil in a pan and once the pan is hot, place the salmon fillets with the skin side up (if you're using skinless fillets, still place the side where the skin was before turning up).
Fry for 6 minutes on medium heat. Turn over and pour the sauce on top. Spread it on the cuts and take from the sauce in the pan and pour on the cuts. Fry for extra 4-5 minutes on medium-low heat or until done.
*Usually the cuts are not the same thickness, so some will be ready sooner than others.
Mix the sweet chili, teriyaki, lemon juice, honey and garlic in a bowl.
Preheat oil in a pan and once the pan is hot, place the salmon fillets with the skin side up (if you're using skinless fillets, still place the side where the skin was before turning up).
Fry for 6 minutes on medium heat. Turn over and pour the sauce on top. Spread it on the cuts and take from the sauce in the pan and pour on the cuts. Fry for extra 4-5 minutes on medium-low heat or until done.
*Usually the cuts are not the same thickness, so some will be ready sooner than others.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!