בס"ד
אנחנו מאוד אוהבים את הבטטה, מדובר בירק שורש נפלא שטעים לאכול במגוון דרכי הכנה. כמעט בכל ערב שבת אני מגישה ארוחה עם בטטות, עד שזה כבר נהפך אצלנו למעין בדיחה פרטית:
"את/ה רוצה...בטטה." 😄
ועכשיו קצת רצינות, אם עד כה לא הכנסתם בטטה לתפריט שלכם, אני אישית מאוד ממליצה עליה. היא נפלאה ומתאפיינת בטעם מתקתק וטעים והבונוס כאן שהיא גם בריאה. האגודה האמריקאית לתזונה בחרה בבטטה במקום ה-1 כירק הכי בריא. היא עשירה בויטמין A, מהווה מקור טוב לאשלגן, מגנזיום וברזל ומכילה כמות גבוהה של סיבים תזונתיים. אפשר להכין עם בטטה פירה טעים ביותר, להוסיף למגוון תבשילים בתוספת סילאן טהור לתוספת בריאות וגם לרביולי, מה שמזכיר לי שאני חייבת מתישהו לעלות לכם מתכון מושלם לרביולי ביתי במילוי בטטה.
קיבלתי לסקירה את חטיפי הצ'יפס בטטה החדשים של חברת מיה. החטיפים החדשים מגיעים בשלושה טעמים חדשים, המצטרפים לטעם הקלאסי - צ'יפס בטטה במליחות מעודנת.
שלושת הטעמים החדשים הם:
*מיקס בטטות - מיקס משלושה זנים של בטטות מרחבי העולם: בטטה סגולה אקזוטית - יפנית, בטטה לבנה טרופית - דרום אמריקאית ובטטה כתומה - אמריקאית, שכולם נזרעים וגדלים בארצנו היפה.
*צ'יפס בטטה בתיבול שמן זית ועשבי תיבול
*צ'יפס בטטה בתיבול שום ורוזמרין
החטיפים החדשים עשויים מבטטות איכותיות, ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל, ללא כולסטרול וללא שומן טראנס. מחיר מומלץ לצרכן לאריזת 80 גרם הוא 9.90 ש"ח. המוצר כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים. המוצר מיוצר בסביבה ללא גלוטן.
החלטתי לשדך לחטיפי הצ'יפס עם תיבול השום והרוזמרין מטבל פשוט מאוד של גוואקאמולי והשילוב פשוט מושלם.
טעמתי את הצ'יפס בטטה בתיבול שום ורוזמרין לבד והוא פשוט טעים!! וביחד עם המטבל תענוג אמיתי ויופי של דרך לכבד את המשפחה והחברים.
מה צריך בשביל המתכון (אם בכלל אפשר לקרוא לו ככה):
1 אבוקדו בשל גדול
1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל יבש קטן או בצל ירוק, חתוכים לחתיכות קטנות
מלח ופלפל, לפי הטעם (אנחנו אוהבים בלי, תלוי בטעם שלכם)
אופן ההכנה:
מרסקים את האבוקדו למחית בעזרת מזלג. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. מגישים ליד צלוחית חטיפי צ'יפס וטובלים. לבריאות!
אנחנו מאוד אוהבים את הבטטה, מדובר בירק שורש נפלא שטעים לאכול במגוון דרכי הכנה. כמעט בכל ערב שבת אני מגישה ארוחה עם בטטות, עד שזה כבר נהפך אצלנו למעין בדיחה פרטית:
We really love sweet potato, it is a wonderful root vegetable that is tasty in variety of prep ways. Almost each Shabat night I serve a meal with sweet potato, until it became some sort of a inner joke to us:
"את/ה רוצה...בטטה." 😄
ועכשיו קצת רצינות, אם עד כה לא הכנסתם בטטה לתפריט שלכם, אני אישית מאוד ממליצה עליה. היא נפלאה ומתאפיינת בטעם מתקתק וטעים והבונוס כאן שהיא גם בריאה. האגודה האמריקאית לתזונה בחרה בבטטה במקום ה-1 כירק הכי בריא. היא עשירה בויטמין A, מהווה מקור טוב לאשלגן, מגנזיום וברזל ומכילה כמות גבוהה של סיבים תזונתיים. אפשר להכין עם בטטה פירה טעים ביותר, להוסיף למגוון תבשילים בתוספת סילאן טהור לתוספת בריאות וגם לרביולי, מה שמזכיר לי שאני חייבת מתישהו לעלות לכם מתכון מושלם לרביולי ביתי במילוי בטטה.
Okay so if you explain a joke, you actually ruining it but there is no other way, since you gotta understand Hebrew to understand this joke. Sweet Potato in Hebrew is called "Batata". Now Batata is the veggies, but it can also refer to someone that is heavy, kinda like the phrase "couch potato".
We love calling one another as we serve the casserole with the sweet potato: "Want some...Batata".
And now seriously, if you haven't entered sweet potato into your menu, I personally recommend you do. It is wonderful and characterizes in a sweet flavor and the bonus here - it is healthy. The American society for nutrition chose the sweet potato as number one for being the healthiest veggie. The sweet potato is rich with Vitamin A, is a good source of potassium, iron and magnesium and contains a high amount of fiber. You can make a tasty sweet potato mash with it, add it to variety of casseroles with a bit of pure date syrup for another touch of health and also in ravioli, what reminds me I got to upload someday the perfect recipe for sweet potato stuffed ravioli.
קיבלתי לסקירה את חטיפי הצ'יפס בטטה החדשים של חברת מיה. החטיפים החדשים מגיעים בשלושה טעמים חדשים, המצטרפים לטעם הקלאסי - צ'יפס בטטה במליחות מעודנת.
שלושת הטעמים החדשים הם:
*מיקס בטטות - מיקס משלושה זנים של בטטות מרחבי העולם: בטטה סגולה אקזוטית - יפנית, בטטה לבנה טרופית - דרום אמריקאית ובטטה כתומה - אמריקאית, שכולם נזרעים וגדלים בארצנו היפה.
*צ'יפס בטטה בתיבול שמן זית ועשבי תיבול
*צ'יפס בטטה בתיבול שום ורוזמרין
החטיפים החדשים עשויים מבטטות איכותיות, ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל, ללא כולסטרול וללא שומן טראנס. מחיר מומלץ לצרכן לאריזת 80 גרם הוא 9.90 ש"ח. המוצר כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים. המוצר מיוצר בסביבה ללא גלוטן.
I got to review the new sweet potato chips of Maya's company. The products comes in 3 new flavor, which joins to the classic sweet potato chips.
The new three flavors are:
*Sweet potato mix - a mix of three species of sweet potato from around the world: the Japanese exotic purple sweet potato, The south American Tropical white sweet potato and the American orange sweet potato, which all are seeded and grown in our beautiful country.
*Sweet potato chips with herbs and olive oil.
*Sweet potato chips with garlic and rosemary.
The new products are made of quality sweet potatoes, without preservatives, no food coloring, no cholesterol and no trans fat. The products are kosher parve by the badatz haeda hacharedit of Jerusalem. The product is manufactured in a gluten-free environment.
החלטתי לשדך לחטיפי הצ'יפס עם תיבול השום והרוזמרין מטבל פשוט מאוד של גוואקאמולי והשילוב פשוט מושלם.
טעמתי את הצ'יפס בטטה בתיבול שום ורוזמרין לבד והוא פשוט טעים!! וביחד עם המטבל תענוג אמיתי ויופי של דרך לכבד את המשפחה והחברים.
מה צריך בשביל המתכון (אם בכלל אפשר לקרוא לו ככה):
1 אבוקדו בשל גדול
1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל יבש קטן או בצל ירוק, חתוכים לחתיכות קטנות
מלח ופלפל, לפי הטעם (אנחנו אוהבים בלי, תלוי בטעם שלכם)
אופן ההכנה:
מרסקים את האבוקדו למחית בעזרת מזלג. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. מגישים ליד צלוחית חטיפי צ'יפס וטובלים. לבריאות!
I've decided to match the sweet potato chips with garlic and rosemary to the simplest and perfect guacamole dip.
I've tasted the sweet potatoes with garlic and rosemary on its own and it was just delicious!! and with the dip it was such a pleasure and a great way to honor the family and friends.
So what do you need for the recipe (If I can call it a recipe):
1 large avocado, ripe
1 small tomato, cut into small cubes
1 small onion or scallions, cut into small pieces
salt and pepper to taste (we prefer without, so it's your call on that one)
Preparation:
Mash the avocado using a fork. Add the rest of the ingredients and mix. Serve alongside a bowl of chips and dip away. Enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!