בס"ד
עוגת שיש נפלאה המתאימה לטבעונים (כך שהיא פרווה כמובן), שהדבר היחיד שצריך בה זה סבלנות ולא כי היא מסובכת להכנה.
הכנת העוגה היא מאוד קלה, רק משך האפייה הוא ארוך. אם תרצו לקצר את זמן האפייה, השתמשו בתבנית גדולה יותר. מעטה העוגה מתקשה מעט, אך בפנים היא רכה ופשוט טעימה!
מרכיבים:
2 כוסות קמח
½ כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר
¼ כוס קקאו טהור
1 כוס מים
1 כפית אבקת אפייה
תבנית מלבנית 6*11*19 ס"מ
ספריי שמן
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים את המרכיבים היבשים, למעט הקקאו.
מוסיפים את הנוזלים ומערבבים היטב.
מחלקים את התערובת לשתי בלילות, ומערבבים לתוך אחת מהן את הקקאו.
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת הכהה.
יוצקים מעל את התערובת הבהירה ומערבבים מעט עם מזלג או סכין.
אופים כ-55 דקות או עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.
עוגת שיש נפלאה המתאימה לטבעונים (כך שהיא פרווה כמובן), שהדבר היחיד שצריך בה זה סבלנות ולא כי היא מסובכת להכנה.
This cake is wonderful and suitable for vegans (thus parve of course), and the only thing you need with it is patience and not because it is complicated to make.
הכנת העוגה היא מאוד קלה, רק משך האפייה הוא ארוך. אם תרצו לקצר את זמן האפייה, השתמשו בתבנית גדולה יותר. מעטה העוגה מתקשה מעט, אך בפנים היא רכה ופשוט טעימה!
This is a very easy to make cake, but the baking time is long. If you prefer to cut on the baking time, just use a larger pan. The outer surface gets a bit hard, but inside it is soft and so good!
מרכיבים:
2 כוסות קמח
½ כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר
¼ כוס קקאו טהור
1 כוס מים
1 כפית אבקת אפייה
תבנית מלבנית 6*11*19 ס"מ
ספריי שמן
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים את המרכיבים היבשים, למעט הקקאו.
מוסיפים את הנוזלים ומערבבים היטב.
מחלקים את התערובת לשתי בלילות, ומערבבים לתוך אחת מהן את הקקאו.
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת הכהה.
יוצקים מעל את התערובת הבהירה ומערבבים מעט עם מזלג או סכין.
אופים כ-55 דקות או עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.
Ingredients:
2 cups flour
½ cup canola oil
1 cup sugar
¼ cup pure cocoa
1 cup water
1 tsp. baking powder
Rectangular pan 19X11X6 CM
Oil spray for greasing
Preparation:
Preheat oven to 180C/350F Turbo.
Mix the dry ingredients, except from the cocoa.
Add the liquid ingredients and mix well.
Divide into two mixtures and mix the cocoa into one of them.
Grease a pan and pour in the dark mixture.
Pour on top the white mixture and with a knife
Or a skewer, make swirls.
Bake for about 55 minutes or until a toothpick inserted to the middle of the cake comes out clean or with wet crumbs.
2 cups flour
½ cup canola oil
1 cup sugar
¼ cup pure cocoa
1 cup water
1 tsp. baking powder
Rectangular pan 19X11X6 CM
Oil spray for greasing
Preparation:
Preheat oven to 180C/350F Turbo.
Mix the dry ingredients, except from the cocoa.
Add the liquid ingredients and mix well.
Divide into two mixtures and mix the cocoa into one of them.
Grease a pan and pour in the dark mixture.
Pour on top the white mixture and with a knife
Or a skewer, make swirls.
Bake for about 55 minutes or until a toothpick inserted to the middle of the cake comes out clean or with wet crumbs.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!