בס"ד
המנה הזו מאוד קלה להכנה, אפשר לארגן אותה בתוך מספר דקות וניתן להוסיף אליה כל מה שאוהבים, ועוד דבר שיפה בה זה העובדה שהיא ללא גלוטן - מנת פסטה וביצים ללא גלוטן.
חברת ברילה השיקה מוצר חדש ומהפכני בתחום הפסטות, פסטה ללא גלוטן. אז נכון, עד כה היו בשוק פסטות ללא גלוטן, אך מאלה שטעמתי, לא הכי התרשמתי.
חברת ברילה יצאה במוצר הנותן מענה לאוכלים ללא גלוטן, ואומנם עדיין יש טעם שונה ומורגש החוסר בגלוטן, אך עדיין מדובר במוצר מוצלח ותחליף טוב למי שאינו צורך גלוטן בין ברצון ובין בעל כורחו.
המוצר של ברילה זכה בפרס מוצר השנה לשנת 2016, ולכן כשקיבלתי אותו להתנסות, החלטתי להכין איתו מנה שאנחנו מאוד אוהבים עם פסטה רגילה. מדובר במנה מבית סבתא ששידרגתי אותה עם מגוון תוספות שיש בבית.
המרכיבים:
פסטה מבושלת לפי ההוראות, אך ללא מלח ומסוננת מנוזלים
שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
ביצים טרופות כמספר הסועדים
גבינה צהובה, חתיכות או מגוררת
תוספות שאוהבים: זיתים, עגבניות שרי, בולגרית, טונה וכו'
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הפסטה ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה-שניים.
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הגבינה הצהובה והביצים הטרופות ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהביצים מוכנות לרמת עשייה רצויה והגבינה נמסה.
מעבירים לצלחות ומגישים לכל אחד עם התוספת הרצויה, בתאבון :-)
המנה הזו מאוד קלה להכנה, אפשר לארגן אותה בתוך מספר דקות וניתן להוסיף אליה כל מה שאוהבים, ועוד דבר שיפה בה זה העובדה שהיא ללא גלוטן - מנת פסטה וביצים ללא גלוטן.
This dish is very easy to prepare, you can arrange it in minutes and add whatever additions you prefer. Another great thing about this dish is its a gluten free dish - gluten free pasta and eggs.
חברת ברילה השיקה מוצר חדש ומהפכני בתחום הפסטות, פסטה ללא גלוטן. אז נכון, עד כה היו בשוק פסטות ללא גלוטן, אך מאלה שטעמתי, לא הכי התרשמתי.
חברת ברילה יצאה במוצר הנותן מענה לאוכלים ללא גלוטן, ואומנם עדיין יש טעם שונה ומורגש החוסר בגלוטן, אך עדיין מדובר במוצר מוצלח ותחליף טוב למי שאינו צורך גלוטן בין ברצון ובין בעל כורחו.
Barilla company have launched a new and revolutionary product in the pasta field, gluten free pasta. So yeah, there already been gluten free pastas in the market, but from those I tasted, I wasn't really impressed. Barilla company have launched a product that gives answer to those whom sensitive to gluten, and although the taste is different and you can feel the gluten is missing, still this product is successful and a good replacement for those who doesn't consume gluten, if willingly or forcibly.
המוצר של ברילה זכה בפרס מוצר השנה לשנת 2016, ולכן כשקיבלתי אותו להתנסות, החלטתי להכין איתו מנה שאנחנו מאוד אוהבים עם פסטה רגילה. מדובר במנה מבית סבתא ששידרגתי אותה עם מגוון תוספות שיש בבית.
Barilla's pasta has won 2016 product of the year award on Israel, so when I got to review the product, I have decided to make a dish we normally eat with regular pasta. This is a dis from my grandma's kitchen which I upgraded with additions I had at home.
המרכיבים:
פסטה מבושלת לפי ההוראות, אך ללא מלח ומסוננת מנוזלים
שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
ביצים טרופות כמספר הסועדים
גבינה צהובה, חתיכות או מגוררת
תוספות שאוהבים: זיתים, עגבניות שרי, בולגרית, טונה וכו'
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הפסטה ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה-שניים.
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הגבינה הצהובה והביצים הטרופות ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהביצים מוכנות לרמת עשייה רצויה והגבינה נמסה.
מעבירים לצלחות ומגישים לכל אחד עם התוספת הרצויה, בתאבון :-)
Ingredients:
cooked pasta according to package (except salt), drained
oil for frying
salt and pepper to taste
beaten eggs, as much as needed
cheese (cheddar or other favorite cheese), into pieces or grated
additions: olives, cherry tomatoes, Bulgarian cheese, tuna etc.
Preparation:
Preheat the oil in a pan, add the pasta and fry a bit while stirring for 1-2 minutes. Season with salt and pepper and mix. Add cheese and eggs and cook until egg reaches the desired doneness and the cheese has melted. Transfer into plates and serve each with the toppings they prefer, enjoy :-)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!