בס"ד
קיבלתי לסיקור את המארזים המשפחתיים של M&M's וניסיתי ליצור כמה מתכונים שונים שלא הצליחו, עד שהגעתי למתכון המושלם והנמס בפה לטראפלס שוקולד.
מה שכיף במתכון הזה, זו העובדה שהוא מאוד פשוט להכנה ודורש רק 4 מרכיבים: חלב מרוכז, שוקולד מריר, עדשי שוקולד m&m's וקקאו.
חברת מרס מולטיסייל ישראל הוציאה מארזים מוגדלים לm&m's וביניהם טעם חדש של m&m's עם בוטנים וקפה. אישית אני פחות אוהבת את תוספת הבוטנים, ולכן גם במתכון פה אני השתמשתי בעדשים שאני נורא אוהבת - עדשי שוקולד m&m's רגילים.
חלב מרוכז לא קופא במקפיא (לכן נהוג להכין איתו גלידות ביתיות), אלא אם מוסיפים לו מרכיבים שיעזרו לו להתייצב יותר. אני החלטתי להוסיף כמות מסויימת של שוקולד מריר, שלא הספיקה לייצב אותו לגמרי, אבל זה עדיין יצא כל כך מושלם ומסוכן לנשנוש.
המרכיבים:
פחית חלב מרוכז 397 גרם
200 גרם שוקולד מריר
עדשי m&m's רגילים
קקאו
אופן ההכנה:
ממיסים יחדיו במיקרו את החלב המרוכז והשוקולד המריר עד שהכול מתערבב יחדיו היטב. מדי פעם עוצרים את המיקרו ומערבבים. מוסיפים את הm&m's ומערבבים היטב. מכניסים למקפיא להתייצבות כשעה וחצי-שעתיים. מוציאים מהמקפיא ומתחילים ליצור כדורים. מגלגלים בקקאו ושומרים במקפיא. הכדורים לא הכי שומרים על צורתם, אבל הם נהדרים ומושלמים!
קיבלתי לסיקור את המארזים המשפחתיים של M&M's וניסיתי ליצור כמה מתכונים שונים שלא הצליחו, עד שהגעתי למתכון המושלם והנמס בפה לטראפלס שוקולד.
I got to review the sharing size packs of M&M's and tried to create sweet recipes that didn't work, until I finally made the perfect melt in your mouth chocolate truffles.
מה שכיף במתכון הזה, זו העובדה שהוא מאוד פשוט להכנה ודורש רק 4 מרכיבים: חלב מרוכז, שוקולד מריר, עדשי שוקולד m&m's וקקאו.
חברת מרס מולטיסייל ישראל הוציאה מארזים מוגדלים לm&m's וביניהם טעם חדש של m&m's עם בוטנים וקפה. אישית אני פחות אוהבת את תוספת הבוטנים, ולכן גם במתכון פה אני השתמשתי בעדשים שאני נורא אוהבת - עדשי שוקולד m&m's רגילים.
חלב מרוכז לא קופא במקפיא (לכן נהוג להכין איתו גלידות ביתיות), אלא אם מוסיפים לו מרכיבים שיעזרו לו להתייצב יותר. אני החלטתי להוסיף כמות מסויימת של שוקולד מריר, שלא הספיקה לייצב אותו לגמרי, אבל זה עדיין יצא כל כך מושלם ומסוכן לנשנוש.
What's fun about this recipe is the fact that it is so easy to make and only requires 4 ingredients: sweetened condensed milk, bittersweet chocolate, M&M's and cocoa powder.
Mars multi sale Israel company have launched large sharing size packages of M&M's with a new flavor of peanut and coffee. I don't like much the peanut addition, so for this recipe I used regular m&m's that I really love.
Sweetened condensed milk doesn't freeze in the freezer (that's why it is customary to make homemade ice creams with it), unless you add ingredients to it that help it to stabilize more. I decided to add a certain amount of bittersweet chocolate, so the mixture didn't stabilize completely, but it was still perfect that it is hard not to keep munching those little chocolate heavens.
המרכיבים:
פחית חלב מרוכז 397 גרם
200 גרם שוקולד מריר
עדשי m&m's רגילים
קקאו
אופן ההכנה:
ממיסים יחדיו במיקרו את החלב המרוכז והשוקולד המריר עד שהכול מתערבב יחדיו היטב. מדי פעם עוצרים את המיקרו ומערבבים. מוסיפים את הm&m's ומערבבים היטב. מכניסים למקפיא להתייצבות כשעה וחצי-שעתיים. מוציאים מהמקפיא ומתחילים ליצור כדורים. מגלגלים בקקאו ושומרים במקפיא. הכדורים לא הכי שומרים על צורתם, אבל הם נהדרים ומושלמים!
Ingredients:
1 can of sweetened condensed milk (397 gram)
200 gram bittersweet chocolate
regular M&M'S
cocoa powder
Preparation:
Melt the condensed milk and chocolate in a microwave safe bowl. Every now and then stop to mix. Once combined, mix in the M&M's. Place in the freezer to set, around 1:30-2:00 hours and then shape into truffles. Roll in cocoa powder and keep in the freezer. They are not quite stable so they might not keep their form, but they are so good!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!