בס"ד
דג עסיסי וטעים ברוטב אדום פשוט להכנה בניחוח הודי, המוגש עם ירקות בצד.
את הדג הזה תוכלו להגיש עם כל תוספת שאתם אוהבים, אך אני בחרתי להשאיר את המנה הזו בריאה על ידי הגשה עם ירקות.
המרכיבים:
7 פילה אמנון, שטוף ומיובש
400 גרם עגבניות משימורים, חתוכות דק
1 כפית אבקת קארי
1 כפית אבקת גאראם מסאלה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מים, לכיסוי רוב הדגים
לירקות:
תערובת ירקות קפואים (קוביות גזר, אפונה ותירס)
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
במחבת שמים את העגבניות והתיבול (קארי, גאראם מסאלה, מלח ופלפל), מערבבים ומבשלים כדקה. מוסיפים את הדגים ואת המים, מערבבים קלות ומביאים לרתיחה.
ברגע שרותח, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-20 דקות. בסוף הבישול, יוצקים מהרוטב על הדגים ומגישים.
לירקות:
מבשלים במחבת את הירקות הקפואים. ברגע שהם כבר לא גוש קפוא אחד, יוצקים מעט שמן ומתבלים במלח ופלפל בנדיבות ומבשלים עד שהירקות מוכנים. מדי פעם מערבבים.
מגישים יחדיו ובתאבון!
דג עסיסי וטעים ברוטב אדום פשוט להכנה בניחוח הודי, המוגש עם ירקות בצד.
Juicy and tasty fish in an Indian scented sauce, served with vegetables.
את הדג הזה תוכלו להגיש עם כל תוספת שאתם אוהבים, אך אני בחרתי להשאיר את המנה הזו בריאה על ידי הגשה עם ירקות.
המרכיבים:
7 פילה אמנון, שטוף ומיובש
400 גרם עגבניות משימורים, חתוכות דק
1 כפית אבקת קארי
1 כפית אבקת גאראם מסאלה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מים, לכיסוי רוב הדגים
לירקות:
תערובת ירקות קפואים (קוביות גזר, אפונה ותירס)
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
במחבת שמים את העגבניות והתיבול (קארי, גאראם מסאלה, מלח ופלפל), מערבבים ומבשלים כדקה. מוסיפים את הדגים ואת המים, מערבבים קלות ומביאים לרתיחה.
ברגע שרותח, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-20 דקות. בסוף הבישול, יוצקים מהרוטב על הדגים ומגישים.
לירקות:
מבשלים במחבת את הירקות הקפואים. ברגע שהם כבר לא גוש קפוא אחד, יוצקים מעט שמן ומתבלים במלח ופלפל בנדיבות ומבשלים עד שהירקות מוכנים. מדי פעם מערבבים.
מגישים יחדיו ובתאבון!
I served this fish with vegetables as a side dish to keep this dish healthy, but you can serve with whatever side dish you prefer.
Ingredients:
7 tilapia fillets, rinsed and dried
400 grams canned tomatoes, finely chopped
1 tsp. curry powder
1 tsp. garam masala
1 tsp. salt
1/4 tsp. black pepper
water, to cover most of the fish
Veggies:
Frozen veggies mix (carrot cubes, peas and corn kernels)
olive oil
slat and pepper
Preparation:
In a skillet, place the tomatoes and seasoning (curry, garam masala, salt and pepper), mix and cook for a minute. Add the fish and water, stir lightly and bring to a boil.
Once boiling, lower the heat and cook for 20 minutes. Once done, pour from the sauce on top of the fish fillets and serve.
Veggies:
Cook the frozen vegetables in a pan. Once they are no longer a unit, pour a bit of olive oil and season generously with salt and pepper. Cook until the vegetables are cooked through and serve.
Ingredients:
7 tilapia fillets, rinsed and dried
400 grams canned tomatoes, finely chopped
1 tsp. curry powder
1 tsp. garam masala
1 tsp. salt
1/4 tsp. black pepper
water, to cover most of the fish
Veggies:
Frozen veggies mix (carrot cubes, peas and corn kernels)
olive oil
slat and pepper
Preparation:
In a skillet, place the tomatoes and seasoning (curry, garam masala, salt and pepper), mix and cook for a minute. Add the fish and water, stir lightly and bring to a boil.
Once boiling, lower the heat and cook for 20 minutes. Once done, pour from the sauce on top of the fish fillets and serve.
Veggies:
Cook the frozen vegetables in a pan. Once they are no longer a unit, pour a bit of olive oil and season generously with salt and pepper. Cook until the vegetables are cooked through and serve.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!