בס"ד
בונבון שוקולד קפה עשיר, מושלם וטעים, גם למי שלא אוהב קפה.
הכנתי את המתכון הזה כבר לפני הרבה זמן והתמונות שלו די נוראיות, אולם רק בגלל שהוא מאוד מוצלח אני מעלה אותו לבלוג.
המתכון לממתקי השוקולד קפה האלה הוא פרווה, טבעוני וללא גלוטן.
מרכיבים ל-7 בונבונים:
80 גרם שוקולד מריר
ככפית שמן קנולה
לקרם קפה:
6 כפות ממרח שקדים
2 כפיות אבקת קפה נמס
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם השמן. יוצקים את השוקולד לתבניות, כך שיכסה את כל שטח התבנית ואת יתרת השוקולד שופכים חזרה לקערה. מקפיאים עד שמתקשה (עניין של כמה דקות). מערבבים את ממרח השקדים, הקפה והקורנפלור וממלאים את התבניות. סוגרים ביתרת השוקולד המומס ומעבירים שוב למקפיא. לאחר שמתקשה, מוציאים בזהירות מהתבניות.
בונבון שוקולד קפה עשיר, מושלם וטעים, גם למי שלא אוהב קפה.
Rich chocolate coffee bonbons. Even non-coffee lovers will enjoy this one.
הכנתי את המתכון הזה כבר לפני הרבה זמן והתמונות שלו די נוראיות, אולם רק בגלל שהוא מאוד מוצלח אני מעלה אותו לבלוג.
המתכון לממתקי השוקולד קפה האלה הוא פרווה, טבעוני וללא גלוטן.
מרכיבים ל-7 בונבונים:
80 גרם שוקולד מריר
ככפית שמן קנולה
לקרם קפה:
6 כפות ממרח שקדים
2 כפיות אבקת קפה נמס
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם השמן. יוצקים את השוקולד לתבניות, כך שיכסה את כל שטח התבנית ואת יתרת השוקולד שופכים חזרה לקערה. מקפיאים עד שמתקשה (עניין של כמה דקות). מערבבים את ממרח השקדים, הקפה והקורנפלור וממלאים את התבניות. סוגרים ביתרת השוקולד המומס ומעבירים שוב למקפיא. לאחר שמתקשה, מוציאים בזהירות מהתבניות.
I made this recipe for a while now, and its photos are terrible, but just because it is that good, I share it with you on my blog.
The recipe for coffee-chocolate candies is parve, vegan and gluten-free.
Ingredients for 7 bonbons:
80 gram / 0.176 pound semi-sweet chocolate
About tsp. canola oil
For the coffee cream:
6 Tbsp. almond spread
2 tsp. ground coffee
2 Tbsp. cornstarch
Preparation:
Melt the chocolate and mix in the canola oil.
Pour into the molds, so it will cover the entire surface and then return the excess chocolate in the bowl. Freeze until it hardens.
Mix the coffee cream ingredients and fill in the chocolate molds.
When done, cover with the remaining chocolate and freeze again.
Unmold very carefully and enjoy.
The recipe for coffee-chocolate candies is parve, vegan and gluten-free.
Ingredients for 7 bonbons:
80 gram / 0.176 pound semi-sweet chocolate
About tsp. canola oil
For the coffee cream:
6 Tbsp. almond spread
2 tsp. ground coffee
2 Tbsp. cornstarch
Preparation:
Melt the chocolate and mix in the canola oil.
Pour into the molds, so it will cover the entire surface and then return the excess chocolate in the bowl. Freeze until it hardens.
Mix the coffee cream ingredients and fill in the chocolate molds.
When done, cover with the remaining chocolate and freeze again.
Unmold very carefully and enjoy.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!