בס"ד
אוזני המן טעימים-טעימים מ-4 מרכיבים בלבד ובמילוי שונה מהרגיל.
מכיוון שאוזני ההמן האלה מכילות ממרח חלווה, הן מתאפיינות כמובן בטעם של חלווה, ושילוב הבראוניז, החלווה והשוקולד הוא שילוב מצויין.
אוזני המן טעימים-טעימים מ-4 מרכיבים בלבד ובמילוי שונה מהרגיל.
Delicious hamantaschen with only 4 ingredients and a different filling than usual.
ראיתי ברשת אוזני המן במילוי בראוניס, וזה היה נשמע שילוב מעולה.
חשבתי לעצמי, איך אפשר להכין אוזני המן בקלות ובכמה שפחות מרכיבים.
אז השתמשתי בעוגת בראוניס קנויה, הכנתי בצק המכיל רק שני מרכיבים: קמח וממרח חלווה ואז רק
מילאתי
אפיתי
וציפיתי
וזהו!
I saw a combination of brownies and hamantaschen cookies and it looked like a great combo. I wanted to simplify things, so I could make a delicious hamantaschen easily and with not many ingredients.
So I used a bought brownie cake, I made a dough that contains only two ingredients: flour and halva spread and then I
filled
baked
and coated
and that's about it!
מכיוון שאוזני ההמן האלה מכילות ממרח חלווה, הן מתאפיינות כמובן בטעם של חלווה, ושילוב הבראוניז, החלווה והשוקולד הוא שילוב מצויין.
חשבתי שאולי אפשר להגיד על המתכון הזה שמדובר במתכון לאוזני המן בריאים, מכיוון שאין פה חמאה או מרגרינה וממרח החלווה מכיל שומשום וערכים תזונתיים טובים.
בעבר הכנתי אוזני המן ללא גלוטן שיצאו טעימים, אז לדעתי גם הפעם תוכלו להפוך את אוזני ההמן האלה לאוזני המן ללא גלוטן ואם תשתמשו בעוגת בראוניז טבעונית, אף תקבלו אוזני המן טבעוניות ונהדרות!
המרכיבים ל-16-17 יחידות:
1 כוס קמח
כ-15 כפות ממרח חלווה
קוביות עוגת בראוניס* או קוביות שוקולד למילוי
כ-70 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לשים יחדיו את הקמח וממרח החלווה, עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
מרדדים דק על נייר אפייה, קורצים עיגולים בעזרת חותכן (אני השתמשתי בכוס מידה של ה-1/3 כוס).
ממלאים בחתיכות בראוניז וסוגרים למשולש.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-15 דקות במצב טורבו.
מניחים להתקרר מעט ואז ממיסים שוקולד מריר, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים קישוטים. מחכים שהשוקולד יתקשה או מכניסים למקפיא לדקותיים וזהו זה.
*ניתן כמובן למלא בקוביית שוקולד במקום.
בעבר הכנתי אוזני המן ללא גלוטן שיצאו טעימים, אז לדעתי גם הפעם תוכלו להפוך את אוזני ההמן האלה לאוזני המן ללא גלוטן ואם תשתמשו בעוגת בראוניז טבעונית, אף תקבלו אוזני המן טבעוניות ונהדרות!
Because this hamantaschen cookies contain halva spread, they have halva taste and the combination of halva, chocolate and brownies is just excellent.
I thought you can call this cookies - healthy hamantaschen, because they don't contain any margarine or butter and the halva spread contains sesame seeds and good nutritional values.
I made in the past gluten free hamantaschen that came out great, so I think you can substitute the flour in this recipe to gluten free flour and if you decide to use vegan brownies, then you have yourself wonderful vegan hamantaschen.
המרכיבים ל-16-17 יחידות:
1 כוס קמח
כ-15 כפות ממרח חלווה
קוביות עוגת בראוניס* או קוביות שוקולד למילוי
כ-70 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לשים יחדיו את הקמח וממרח החלווה, עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
מרדדים דק על נייר אפייה, קורצים עיגולים בעזרת חותכן (אני השתמשתי בכוס מידה של ה-1/3 כוס).
ממלאים בחתיכות בראוניז וסוגרים למשולש.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-15 דקות במצב טורבו.
מניחים להתקרר מעט ואז ממיסים שוקולד מריר, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים קישוטים. מחכים שהשוקולד יתקשה או מכניסים למקפיא לדקותיים וזהו זה.
*ניתן כמובן למלא בקוביית שוקולד במקום.
Ingredients for 16-17 units:
1 cup flour
about 15 Tbsp. halva spread
cubes of brownies cake* or chocolate cubes for the filling
about 70 gram / 0.15 pound bittersweet chocolate
Preparation:
Knead together the flour and halva, until you get elastic and unified dough. Roll thinly and cut circles using a cutter (I used my 1/3 cup measuring cup as a cutter).
Fill the circles with brownies and close to a triangle.
Bake on preheated oven at 170C / 338F for 15 minutes on turbo and set aside to cool.
Melt chocolate, transfer into a piping bag and pipe decorations.
Let the chocolate harden at room temperature or in the freezer for 2 minutes and that's is it.
* You can fill with chocolate cube instead.
* You can fill with chocolate cube instead.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!