בס"ד
אני לא מרבה לשתות קפה, אך רבים ממשפחתי מאוד אוהבים קפה ונוהגים לשתות על בסיס קבוע.
כשנחת אצלי בבית הטעם החדש מסדרת קפסולות EVO של קפה ג'ו - קפה קובה, לא יכולתי להכין להם את הקפה, כי אין לנו מכונת קפה, אז עשיתי את מה שכן יכולתי - הכנתי טראפלס משגעים של שוקולד, קפה, פיסטוק ועם נגיעת דבש לרגל ראש השנה.
מלבד סיגרים קובניים, קובה נחשבת לאחד מאזורי האקלים האידיאליים ביותר לגידול קפה, ואף לאחד מזני הקפה האיכותיים בעולם. קפה ג'ו השיקו במהדורה מוגבלת קפסולות קפה קובני אמיתי מפולי הערביקה הגדלים באזור הגבוה ביותר בקובה ביחד עם פולי ערביקה ממרכז אמריקה ופולי רובוסטה אפריקנים. הטעם החדש אמור להתאפיין בטעם חזק, מתובל ונגיעות של שוקולד מריר ועוצמת קפסולת הקפה היא 9.
הקפסולה החדשה מצטרפת לשאר הקפסולות בסדרת קפסולות הקפה של ג'ו המיוצרות בטכנולוגיה חדשנית המונעת חדירת חמצן, ובכך שומרת על טריות מקסימלית. הקפסולה מדמה את פעילות הבריסטה בדחיסת הקפה ויוצרת קרמה עשירה במיוחד, התורמת להדגשת חוויית בית הקפה שג'ו מובילה.
מחיר מארז: 10 קפסולות ב-20 ש"ח. בסניפי בתי הקפה ובחנות המקוונת ניתן לרכוש 4 מארזים במחיר מבצע של 60 ש"ח ובחנויות הנוחות של רשת מנטה, ניתן לרכוש 6 מארזים ב-90 ש"ח.
לרגל ראש השנה, החלטתי להכין קינוח מאוד פשוט אך מאוד טעים של טרפלס שוקולד עם הקפה הקובני, מחית פיסטוק ודבש. יוצאים כדורי שוקולד נפלאים וטעימים וממכרים.
המרכיבים ל-7 טראפלס:
50 גרם שוקולד מריר
1 כפית דבש
50 גרם מחית פרלינה פיסטוק
1/4 כפית קפה קובה
קקאו, לציפוי
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד במיקרו להמסה מלאה, חשוב להמיס בפולסים (כל פעם כמה שניות), על מנת לא לשרוף את השוקולד. מערבבים עם יתרת החומרים ומעבירים למקפיא ל-10-15 דקות, או עד שהתערובת מתקשה לקרם שניתן לעבוד איתו וליצור כדורים. יוצרים כדורים, מגלגלים בקקאו ושומרים במקרר. בתאבון :-)
*הערה קטנה: נהוג לא לאכול בראש השנה שהוא תחילת שנה אגוזים, כי אגוז בגימטריה זה חטא, אז כדי לא לפתוח את השנה בחטא, לא אוכלים אגוזים. מי שנוהג לא לאכול, מומלץ להכין בכל זמן אחר :-)
אני לא מרבה לשתות קפה, אך רבים ממשפחתי מאוד אוהבים קפה ונוהגים לשתות על בסיס קבוע.
כשנחת אצלי בבית הטעם החדש מסדרת קפסולות EVO של קפה ג'ו - קפה קובה, לא יכולתי להכין להם את הקפה, כי אין לנו מכונת קפה, אז עשיתי את מה שכן יכולתי - הכנתי טראפלס משגעים של שוקולד, קפה, פיסטוק ועם נגיעת דבש לרגל ראש השנה.
I don't drink much coffee, but most of my family so love their coffee and tend to drink on a regulr basis.
When I got to review the new EVO capsule of Je's café -Cuba capsule, I couldn't make them the coffee, because I don't have coffee machine, so I did what I can - I made them amazing truffles with chocolate, coffee, pistachio and hints of honey for Rosh Hashanah.
מלבד סיגרים קובניים, קובה נחשבת לאחד מאזורי האקלים האידיאליים ביותר לגידול קפה, ואף לאחד מזני הקפה האיכותיים בעולם. קפה ג'ו השיקו במהדורה מוגבלת קפסולות קפה קובני אמיתי מפולי הערביקה הגדלים באזור הגבוה ביותר בקובה ביחד עם פולי ערביקה ממרכז אמריקה ופולי רובוסטה אפריקנים. הטעם החדש אמור להתאפיין בטעם חזק, מתובל ונגיעות של שוקולד מריר ועוצמת קפסולת הקפה היא 9.
Beside Cuban cigars, Cuba is considered one of the ideal climate zones for growing coffee, and even one of the quality coffee species in the world. Joe's café have launch a special edition of real Cuban coffee capsules from the Arabica beans that grow in the highest parts of Cuba along with Arabica beans from central America and Robusta African beans. The taste should characterize with strong, spicy flavor and a dark chocolate note and the coffee strength is 9.
הקפסולה החדשה מצטרפת לשאר הקפסולות בסדרת קפסולות הקפה של ג'ו המיוצרות בטכנולוגיה חדשנית המונעת חדירת חמצן, ובכך שומרת על טריות מקסימלית. הקפסולה מדמה את פעילות הבריסטה בדחיסת הקפה ויוצרת קרמה עשירה במיוחד, התורמת להדגשת חוויית בית הקפה שג'ו מובילה.
מחיר מארז: 10 קפסולות ב-20 ש"ח. בסניפי בתי הקפה ובחנות המקוונת ניתן לרכוש 4 מארזים במחיר מבצע של 60 ש"ח ובחנויות הנוחות של רשת מנטה, ניתן לרכוש 6 מארזים ב-90 ש"ח.
לרגל ראש השנה, החלטתי להכין קינוח מאוד פשוט אך מאוד טעים של טרפלס שוקולד עם הקפה הקובני, מחית פיסטוק ודבש. יוצאים כדורי שוקולד נפלאים וטעימים וממכרים.
The new capsule joins to the other capsules in the series of Joe's café capsules that are manufactured in an innovative technology that prevents penetration of oxygen, thus keeps maximum freshness of the product. The capsule resembles the barista action in coffee compression and creating extra rich cream, to maximize the coffee shop experience that Joe leads.
Price per pack of 10 capsules is 20 NIS. In the coffee shops and online store you can purchase 4 packs for 60 NIS and in the convenience stores of Menta chain stores, you can purchase 6 packs in 90 NIS.
For Rosh Hashanah, I have decided to make a dessert that is simple and tasty of chocolate and coffee truffles with praline pistachio and honey. You get terrific, wonderful and addictive chocolate balls.
המרכיבים ל-7 טראפלס:
50 גרם שוקולד מריר
1 כפית דבש
50 גרם מחית פרלינה פיסטוק
1/4 כפית קפה קובה
קקאו, לציפוי
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד במיקרו להמסה מלאה, חשוב להמיס בפולסים (כל פעם כמה שניות), על מנת לא לשרוף את השוקולד. מערבבים עם יתרת החומרים ומעבירים למקפיא ל-10-15 דקות, או עד שהתערובת מתקשה לקרם שניתן לעבוד איתו וליצור כדורים. יוצרים כדורים, מגלגלים בקקאו ושומרים במקרר. בתאבון :-)
*הערה קטנה: נהוג לא לאכול בראש השנה שהוא תחילת שנה אגוזים, כי אגוז בגימטריה זה חטא, אז כדי לא לפתוח את השנה בחטא, לא אוכלים אגוזים. מי שנוהג לא לאכול, מומלץ להכין בכל זמן אחר :-)
Ingredients for 7 truffles:
50 gram bittersweet chocolate
1 tsp. honey
50 gram praline pistachio
1/4 tsp. Cuban coffee
cocoa, for coating
Preparation:
Melt the chocolate in the microwave, in pulses so you don't burn the chocolate. Add the rest of the ingredients and mix. Place in the freezer for 10-15 minutes, or until you can shape the mixture into balls. coat with cocoa powder and keep in the refrigerator. Enjoy :-)
*Note: it is a custom not to eat nuts in Rosh Hashanah because in numerology nuts equal sin in Hebrew, so in order not to open the year with a sin, we don't eat nuts. So if you don't eat nuts in Rosh Hashanah, then it is recommended making it in another time.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!