בס"ד
לא מזמן נכחתי באירוע מאוד מיוחד של חברת מיימונס שהחלה את דרכה כיצרנית תבלינים וכיום מובילה בשוק עם המגוון הרחב ביותר לאופה הביתי.
לפני כ-9 שנים ראה המנכ"ל שקטגוריית האפייה מוזנחת, על אף שיש בה פוטנציאל גדול ובאמת עם השנים זכינו למוצרים מאוד שווים מבית היוצר של חברת מיימונ'ס: קמחים שונים, תערובות לעוגות, שמרים ומשפרי אפייה, ממרחים ומליות, גליליות פינוקים ג'וני (שנקראו על שם עובד המפעל שהחליט להגדיל את המבחנות ובמקרה זו התוצאה שנולדה),אבקת סוכר בקופסת פטנט, סירופים, קקאו ושוקולדים ועוד ועוד.
באירוע שמענו על האתר החדש של מיימונס שעכשיו הוא גם מותאם לגלישה בנייד, וכן שמענו ממיקי שמו על טרנדים חדשים באפייה והרצאה מאוד מעניינת מפי אפרת ליכטנשטט על צילום אוכל אז והיום ובנוסף הייתה הרצאה נוספת שכבר לא שמעתי של יובל אברמוביץ'.
בסיום האירוע קיבלנו ממגוון המוצרים הנפלאים של החברה, ועם הטארטלטים שלהם החלטתי להכין משהו מאוד מאוד פשוט ומהיר לצאת יום כיפור - טארטלט קפה ושוקולד עם אפשרות לתוספת חלווה וכדור גלידה.
המרכיבים לכ-12 טארטלטים:
50-60 גרם שוקולד מריר
כפית קפה נמס
1/4 כוס קצפת צמחית
טארטלטים מוכנים של מיימונס
חלווה חתוכה לחתיכות או אגוזים, עדשים או כל תוספת שאוהבים (אופציונלי)
גלידה בטעם שאוהבים (אופציונלי)
אופן ההכנה:
ממיסים יחדיו את השוקולד והקצפת עד להמסה מושלמת במיקרו. מערבבים פנימה את הקפה ומניחים בצד. אם רוצים ממלאים כל טרטלט בחלווה ואז ממלאים בשוקולד ושמים במקפיא ל-5-10 דקות. מקשטים כל טארט אישי בחלבה או בכדור גלידה ומגישים.
לא מזמן נכחתי באירוע מאוד מיוחד של חברת מיימונס שהחלה את דרכה כיצרנית תבלינים וכיום מובילה בשוק עם המגוון הרחב ביותר לאופה הביתי.
Recently I attended a special event of Maimons company, whom started her way as spices manufacturer and nowadays lead the market with variety of product to the home baker.
לפני כ-9 שנים ראה המנכ"ל שקטגוריית האפייה מוזנחת, על אף שיש בה פוטנציאל גדול ובאמת עם השנים זכינו למוצרים מאוד שווים מבית היוצר של חברת מיימונ'ס: קמחים שונים, תערובות לעוגות, שמרים ומשפרי אפייה, ממרחים ומליות, גליליות פינוקים ג'וני (שנקראו על שם עובד המפעל שהחליט להגדיל את המבחנות ובמקרה זו התוצאה שנולדה),אבקת סוכר בקופסת פטנט, סירופים, קקאו ושוקולדים ועוד ועוד.
Nine years ago, the CEO of Maimons saw that the baking category is pretty much neglected in Israel, even though there is a hugh potential in it and truly with the years we got great products from Maimon's company: different flours, cake mixtures, yeast and baking improvers, spreads and fillings, Johnny rolls (named after a guy in the factory that accidently invented them), powdered sugar in a special package, syrups, cocoa and chocoolates, etc. etc.
באירוע שמענו על האתר החדש של מיימונס שעכשיו הוא גם מותאם לגלישה בנייד, וכן שמענו ממיקי שמו על טרנדים חדשים באפייה והרצאה מאוד מעניינת מפי אפרת ליכטנשטט על צילום אוכל אז והיום ובנוסף הייתה הרצאה נוספת שכבר לא שמעתי של יובל אברמוביץ'.
In the event we heard about Maimons new website that now is mobile friendly. We also heard about new trends in baking from Miki Shemo and a very interesting lecture by Efrat Lichtenshtat about food photography now and then. There was also a lecture from Yuval Abramovich I didn't hear.
בסיום האירוע קיבלנו ממגוון המוצרים הנפלאים של החברה, ועם הטארטלטים שלהם החלטתי להכין משהו מאוד מאוד פשוט ומהיר לצאת יום כיפור - טארטלט קפה ושוקולד עם אפשרות לתוספת חלווה וכדור גלידה.
At the end of the event we got some wonderful products from the company, and with their baked tartlets I made something very very simple to the end of Yom Kippur fast - coffee and chocolate tartlet with possibility to add halva and ice cream.
המרכיבים לכ-12 טארטלטים:
50-60 גרם שוקולד מריר
כפית קפה נמס
1/4 כוס קצפת צמחית
טארטלטים מוכנים של מיימונס
חלווה חתוכה לחתיכות או אגוזים, עדשים או כל תוספת שאוהבים (אופציונלי)
גלידה בטעם שאוהבים (אופציונלי)
אופן ההכנה:
ממיסים יחדיו את השוקולד והקצפת עד להמסה מושלמת במיקרו. מערבבים פנימה את הקפה ומניחים בצד. אם רוצים ממלאים כל טרטלט בחלווה ואז ממלאים בשוקולד ושמים במקפיא ל-5-10 דקות. מקשטים כל טארט אישי בחלבה או בכדור גלידה ומגישים.
Ingredients for about 12 tartlets:
50-60 gram bittersweet chocolate
1 tsp. coffee powder
1/4 cup whipping cream
baked tartlets
halva, cut into pieces or nuts, m&m's or any other addition you like (optional)
ice cream you like (optional)
Preparation:
Melt the chocolate and whipped cream until completely melted. Add the coffee and mix. Fill the tartlets with halva or other addition if you wish and then fill with chocolate. Freeze for 5-10 minutes and serve with any decoration (halva pieces, M&M's etc.) or ice cream ball.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!