2/19/2019

חדש מבית מיניליין ומתכון ספרינג רול - Mini Line oven & spring roll

בס"ד



שבוע שעבר נערכה סדנת בישול עם ג'קי אזולאי, חביבת הקהל במאסטר שף, לרגל השקת התנורים החדשים והמאוד מרשימים של AEG מבית מיניליין המשלבים טכנולוגיית בישול ואפייה באדים.

Last week, I attended a cooking workshop that was held with Jackie Azoulay, master chef's favorite, for the launch of the new and highly impressive AEG steambake technology by mini line.




אני לא צופה הרבה בטלוויזיה, ולכן אפילו לא ידעתי מי זו ג'קי אזולאי עד שעידכנו אותי. ג'קי אזולאי השתתפה בעונה ה-3 של תוכנית הבישול מאסטר שף ישראל וזכתה במקום ה-3 והמאוד מכובד.


אבל מה שהרבה יותר מכובד זה יחסי האנוש שלה. ג'קי אזולאי מכינה אוכל כשר, אולם מכיוון שלי הייתה בעיה לאכול במקום שבו נערך האירוע, ג'קי לא נחה ולא שקטה עד שהיא ידעה שאני יכולה לאכול (אני מצידי הייתי מסתפקת בלא לאכול, אך כמה חברות טובות מהבלוגוספירה החליטו בכל זאת לדבר עם ג'קי על מנת שגם אני יוכל להנות מהמאכלים שלה).

הוזמנתי לסקר את התנורים החדשים של AEG ומיניליין באירוע צבעוני וטעים עם ג'קי אזולאי המקסימה.
ג'קי דאגה להכין לנו מספר מנות עם התנורים החדשים והמגניבים של א.א.ג ישראל ואף לימדה אותנו איך לגלגל ספרינג רול ביתי (מתכון מלא בהמשך הכתבה).


I don't watch much TV, so I didn't really know who is Jackie Azoulay until someone updated me. Jackie Azoulay participated in the third season of the cooking show Master Chef Israel and won a respectable 3rd place.

But what's more respectable is her human relations. Jackie Azoulay prepares kosher food, but since I had a problem eating at the place the event took place, Jackie did not rest until she knew I could eat (I would probably just skipped the food and not eat, but some good bloggers friends of mine decided to talk to Jackie so I could enjoy her food too).

I was invited to review the new ovens of AEG and miniline in a colorful and tasty event with the lovely Jackie Azoulay.
Jackie prepared several dishes with the new and awesome ovens of AEG and taught us how to make and roll homemade spring roll (a full recipe is found at the end of the article)
.

 



סדרת התנורים החדשה של מיני ליין היבואנית הרשמית של מוצרי AEG בישראל, היא סדרת תנורי בילט אין (תנור מובנה) ללא כיריים המוצעת למכירה במגוון אפשרויות.
החידוש בתנורים הוא פונקציית הבישול והאפייה בתוספת אדים וחיישן טמפרטורה המאפשר לעקוב על הטמפרטורה בתוך המזון ובכך לקבל תוצאה מושלמת בכל פעם.



Mini Line is the official importer of AEG products in Israel, and their built-in ovens without a stovetop come in a variety of options.
The innovation behind this new ovens is the steam function which allows you to cook and bake in a monitored steamy environment and the temperature sensor that will enable you to monitor the temperature inside the food to get the perfect result every time
.

 







השימוש בתנור המבשל או אופה עם אדים, אמור לעזור לשמור על עסיסיות המאכלים ובישול אחיד מבחוץ ומבפנים. כידוע, בעוגות גבינה או לחמים למשל, מוסיפים בחלק מהמתכונים תבנית עם מים בקרקעית התנור על מנת ליצור סביבה עם אדים שתעזור לעוגה להתרומם ולהיוות אוורירית או תיצור קרום פריך בלחם, ובעצם התנור שמגיע עם טכנולוגיית האדים מאפשר את כל זה.

יוצאת מאסטר שף, ג'קי אזולאי, הכינה לנו מגוון מאכלים העושים שימוש בתנורים, ביניהם לחמניות באן רכות שלרוב מכינים בסיר אידוי, ברוסקטה עם פילה דג מאודה בתנור, קוסקוס ולזניית חצילים ותפוחי אדמה עם בשר טחון.


Using the steambake oven should help keep the juiciness of the dish and help cook things uniformly inside and out. It is known that some cakes, such as cheesecakes, and bread need that steamy environment. When that's required, we usually place a pan filled with water at the bottom of the oven, so the cake will rise and be airy, and the bread will have a crispy exterior. The new oven allows this without the need of the water-filled pan.

Chef Jackie prepared a variety of dishes using the new ovens, from soft Asian steamed buns that are usually made using a steaming pot, a bruschetta with steamed fish fillet and couscous to eggplant and potato lasagna with minced meat
.

 





כמו כן, ישנם תנורים עם אופציה של בישול בואקום (סו ויד). שיטת בישול זו מאוד פופולרית ועוזרת לבשל מאכלים בצורה אחידה ולשמור על הערכים התזונתיים של המזון.
ג'קי אזולאי דאגה להכין לנו סלמון עסיסי ומאוד טעים בשיטת הסו ויד, שאיתו היא הכינה את הספרינג רול.

תנורי AEG מציעים מגוון רחב של פונקציות: תוכניות בישול ואפייה רבות, תוכנית להתפחת בצק, טווח טמפרטורה של עד 300 מעלות צלזיוס, מערכת חימום טורבו אקטיבי עם מאוור גדול במיוחד, דלת קרה עם 3 או 4 שכבות זכוכית הניתנת לפירוק בקלות לצורך ניקוי ועוד.
טווח המחירים נע בין 2,990 ש"ח ל-9,990 ש"ח.

Also, there are ovens with a sous vide option (vacuum cooking). Sous vide is a popular method which allows you to cook food uniformly and maintain the nutritional value of food.
Jackie prepared a juicy and oh so tasty salmon using the sous vide option in the oven and then filled a spring roll with it.

AEG ovens offer a wide range of functions such as many cooking and baking programs, dough-rising program, a temperature range of up to 300 degrees Celsius, an active turbo heating system with a massive fan, a cold door with 3 to 4 layers of glass that can be easily dismantled for cleaning and many more.
Price ranges from 2,990 NIS to 9,990 NIS
.



מתכון ספרינג רולס עם מילוי של דג סלמון וירקות השפית ג'קי אזולאי
המרכיבים ל-6 מנות:
דג:
300 גרם פילה סלמון ללא עור
1 כף דבש או סילאן
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כפות רוטב סויה
3 כפות מירין
3 כפות מיץ לימון
1/3 כוס מים

למילוי:
תערובת עלים ירוקים (פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום)
1/2 צרור אורוגולה
1/3 צרור עירית, קצוצה
2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות דקות
1 מלפפון, חתוך לרצועות דקות
2 גזרים, חתוכים לרצועות דקות

לרוטב:
2 כפות מיונז
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס מיץ לימון
2 כפות רוטב סויה

6 דפי אורז
אטריות אורז דקות

אופן ההכנה:
מניחים את הדג בתבנית. מערבבים את כל יתר מרכיבי הדג יחדיו ויוצקים על הדג. מכסים ואופים בתנור באופציית אידוי כרבע שעה ואם אין לכם עדיין את התנור עם האדים, אפייה בכ-180 מעלות עד שהדג מוכן אמורה להיוות טובה כאן.
מוציאים את הדג מהנוזלים, מניחים לו להתקרר ומפרקים אותו לחתיכות גדולות.
מערבבים את כל העלים של המילוי יחדיו. משרים את אטריות האורז במים פושרים לריכוך ומסננים.
מרכיבים את המנה: משרים את דף האורז במים פושרים. מוציאים ומייבשים קלות במגבת. מניחים בשליש התחתון את הדג, אטריות האורז ומעל העלים והירקות ומגלגלים לסיגר. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הספרינג רול.
בתאבון!


Chef Jackie Azoulay's recipe of spring rolls filled with salmon & vegetables
Ingredients for 6 servings:
Fish:
300-gram salmon fillet, skinless
1 Tbsp. honey or date syrup
3 Tbsp. olive oil
2 garlic cloves, crushed
2 Tbsp. soy sauce
3 Tbsp. mirin
3 Tbsp. lemon juice
1/3 cup water

Filling:
A mixture of green leaves (parsley, coriander, basil)
1/2 bundle of arugula
1/3 cup of chives, chopped
2 red bell peppers, cut into thin strips
1 cucumber, cut into thin strips
2 carrots, cut into thin strips

Sauce:
2 Tbsp. mayonnaise
3 Tbsp. sweet chili sauce
1/4 cup lemon juice
2 Tbsp. soy sauce

6 rice papers
Thin rice noodles

Preparation:
Place the fish in a pan. Mix the other fish ingredients and pour on the fish. Cover and bake in the steambake oven for 15 minutes. If you still don't have the steamed oven, baking in 180C/350F until the fish is cooked should be okay here.
Take the cooked fish out of the liquid, set aside to cool and then tear into large chunks/
Mix the leaves of the filling. Soak the rice noodles in lukewarm water until soft and strain.
Assemble the dish: Soak the rice paper in water and then pat dry using a towel. Place the fish, rice noodles, leaves, and vegetables on the bottom third and roll into a cigar. Mix the sauce ingredients and serve alongside the spring roll. Bon Appetite!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use