11/07/2015

פודינג ועוגיות קרמל - Pudding and caramel cookies

בס"ד

פודינג ועוגיות קרמל caramel flavored cookies pudding

עוגיות בטעם קרמל עם פודינג טעים וסמיך שניתן לזלף ולהגיש כקינוח יפה.

Caramel flavored cookies with thick and tasty pudding that you can pipe and serve as a beautiful dessert.


עוגיות מן בטעם קרמל man's caramel flavored cookies
 חברת מן השיקו עוגיות חדשות - עוגיות בטעם קרמל פריכות וקטנטנות היכולות לשמש כבסיס למגוון קינוחים או ליד הקפה.
העוגיות מגיעות באריזת 300 גרם וכמו הרבה ממוצרי "מן", הינן מתאימות לטבעונים.

"Man" company has launched a new cookie flavor - crisped and little caramel flavored cookies that can be used as a base for desserts or next to your morning café.
The cookies arrive in a 300 gram package and like other "Man's" products, they are suitable for vegans.

פודינג ועוגיות קרמל cookies and pudding

קינוח פודינג pudding dessert
 
העוגיות החדשות מצטרפות לסדרת העוגיות הקיימת בחברה: עוגיות שוקולד, לימון, חמאה ועוד, לצד עוגיות מהסדרה הירוקה: גרנולה, שיבולת שועל וקמח מלא בטעם שוקולד ועוד.

The new cookies join the existing series of cookies containing: chocolate, lemon, butter cookies etc. and the green series containing: granola cookies, chocolate flavored oat meal and whole wheat cookies etc.

קינוח פודינג וקרמל caramel and pudding dessert
 
כל מוצרי "מן" הינם פרווה, ללא צבעי מאכל, ללא שומן טרנס, ללא חומרים משמרים וטבעוניים. מחיר מומלץ לצרכן כ-6.50 ש"ח.

Man products are all Kosher pareve, without food coloring, trans fat, preservatives and they are suitable for vegans. Caramel flavored cookies package is sold for 6.50NIS.

פודינג מתוק sweet pudding
 
קיבלתי את העוגיות לסקירה והן מאוד נחמדות והשתלבו מעולה בקינוח שהכנתי איתן.

I got to review the new cookies and they are really nice and were combined very well with the dessert I made.

קינוח פודינג וקפה coffee and pudding dessert
 
המרכיבים:
לקרם הוניל:
1/2 כוס חלב
2 כפות קורנפלור
2 שקיות סוכר וניל
25 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת מוקצפת
 
9 עוגיות בטעם קרמל
מעט חלב בצלחת
קפה או אבקת קקאו לפיזור מעל
 
אופן ההכנה:
שמים בסיר מחצית מכמות החלב, סוכר וניל, סוכר וחמאה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה.
בינתיים מערבבים יחדיו היטב את יתרת החלב והקורנפלור ומניחים בצד.
ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר, מנמיכים את האש ומערבבים מדי פעם.
ברגע שאתם רואים שהתערובת מתמצקת, תערבבו עוד דקה-שתיים ותורידו מהאש.
מעבירים לכלי אחר על מנת שהתערובת תתקרר טיפה.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצף יציב.
לוקחים 2 כפות קצפת ומערבבים לפודינג.
מעבירים את הפודינג לקצפת, מקציפים שוב עד שמתאחד כדקה-שתיים ומעבירים לשקית זילוף.
טובלים צד אחד של העוגיות בחלב ומזלפים על הצד הרטוב את הפודינג.
מפזרים מעט קפה או אבקת קקאו ומגישים.

Ingrediengts:
Vanilla cream:
1/2 cup milk
2 Tbsp. cornstarch
2 vanilla sugar bags (each bag 10 gram)
25 gram/0.881 oz. butter
1/4 cup sugar
1/4 cup whipping cream
 
9 caramel flavored cookies
a bit milk in a plate
coffe or cocoa powder for dusting
 
Preparation:
Put half of the milk in a pot with vanilla sugar, sugar and butter and cook while stirring, until the butter melts.
Meanwhile mix well the other half of the milk along with the cornstarch ans det aside.
When the butter as melted, add the cornstarch, lower the heat and stir occasionaly.
When the mixture thickens, mix another minute or two and take off the heat.
Transfer into a bowl and set aside to chill.
Whip the whipping cream to steady foam.
Take two Tablespoons from the whipped cream and mix in the pudding.
Transfer the pudding to the whipped cream and whip until combined, for about a minute or two.
Dip one side of the cookies in milk and transfer the pudding into a piping bag.
Pipe on the wet side of the cookie and dust with cocoa or coffee.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use