בס"ד
הוזמנתי לסיקור המסעדה החדשה בפתח תקווה - מסעדת פרנג'ליקו מהמטבח האסייתי.
רשת פרנג'ליקו הינה רשת שף וסושי בר שהחלה את דרכה בשנת 2000 בחיפה, עם קונספט של בר-מסעדה המיועד יותר לישיבה במקום וצפייה בכדורגל, אולם עכשיו הרשת מנסה להתבסס גם בתחום המשלוחים עם מגוון סניפים המותאמים לישיבה במקום, אך בעיקר למשלוחים.
כיום לרשת 15 סניפים ברחבי הארץ ועכשיו האסיאתית הגיעה לפתח תקווה בקניון גנים.
הרשת שמה דגש על שלושה דברים עיקריים:
*הגשת אורז טרי, המוכן כל יום.
*עבודה עם ירקות טריים
*עבודה עם דגים טריים
ואחרי כל ההקדמה, בואו ואספר לכם מה היה לנו:
התחלנו עם טעימות ממגוון גיוזות (כיסונים - 32 ש"ח) המוגשות במקום - גיוזת עוף, גיוזת בטטה וגיוזת אווז.
דעתי: טעמתי את גיוזת העוף וגיוזת אווז, והאמת כנראה שאני לא הכי חובבת גיוזות. שתי הגיוזות היו נחמדות, אך גיוזת האווז הייתה יותר מוצלחת.
לאחר מכן טעמנו מנת שיפודי סלמון ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור צ'יפס בטטה (31 ש"ח).
דעתי: אני חובבת סלמון ברמה שאם זה לא היה נתח יקר, הייתי אוכלת בכיף כל שבוע והמנה הזו? פשוט מעולה!! מאוד מומלצת. הדג עסיסי והסלט נפלא.
קיבלנו לשולחן פלטה עם מגוון סוגי סושי - קומבינציה זוגית חם+קר (22 יחידות במחיר 92 ש"ח) -
המגש מכיל 8 יחידות של קריספי צמחוני רול חם עם בטטה ואבוקדו שהיה נחמד, 8 יחידות פוטומאקי טונה אדומה - טונה אדומה, בצל ירוק ואבוקדו בציפוי שבבי טמפורה שלדעתי היה הכוכב מבין כל הסושי שהיה על המגש.
4 יחידות סנדוויץ' קריספי - סלמון, אבוקדו, טריאקי וספייסי מיונז ו-2 יחידות נגירי לבחירה.
בנוסף, בגזרת הסושי טעמנו סושי אינסייד אאוט עם בצל ירוק, בטטה ואבוקדו בציפוי שומשום שחור-לבן, פשוט וואוו!
לאחר מכן טעמנו את הטטאקי טונה - פרוסות טונה צרובה ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור בצל ירוק (33 ש"ח)
דעתי: לפעמים הדג הרגיש מעט יבש, אבל סך הכול טעים.
בהמשך הוגש לשולחן ירקות בטמפורה - מבחר ירקות כמו בטטה וחציל בציפוי טמפורה פריך. מוגש עם רוטב טאם סוי, עירית וספייסי מיונז.
דעתי: כיאה למזון מטוגן, מדובר במנה טעימה עם שילוב מוצלח בין הפריכות החיצונית לרכות הפנימית של הירק.
אחת ממנות הווק שקיבלנו להתנסות, הייתה מנה הנקראת "המנצחת" - מנה המוגשת עם עוף או טופו , אטריות, פטריות, בצל לבן וירוק ברוטב קארי ירוק אינדונזי, קרם קוקוס בוטנים וצ'ילי.
דעתי: מנה חריפה שאני פחות אהבתי, מכיוון שטעם הקארי בה מאוד דומיננטי.
מנת בקר עם פלפלים בצבעים ואורז מאודה (לדעתי מדובר במנת הבקר סצ'ואן - 54 ש"ח, אך לצערי פה פספסתי ואני לא בטוחה שכך היא נקראת).
דעתי: מנה חריפה ונחמדה.
מנת פאד קפאו (51 ש"ח) - בקר קצוץ, בצל סגול, גזר, שום וצ'ילי ברוטב פטריות, ג'ינג'ר, למון גראס ובזיליקום. מוגש בתוספת אורז מאודה וביצת עין.
דעתי: מנה שאני אישית פחות אהבתי, כי הייתה בעלת טעם מאוד חזק.
פאד וואן קאי נאא (58 ש"ח) - אטריות אודון עם חזה אווז מעושן, בקר, עוף, גזר, בצל סגול, פטריות ובזיליקום ברוטב קפאו.
דעתי: מנה נחמדה עם טעם מעט חריף ופיקנטי.
קינוחי הרשת מוגשים בצנצנות אישיות, המותאמות בדיוק למשלוחים, וטעמנו ממגוון קינוחי הפרווה של המקום - קינוח עוגת ביסקוויטים, קינוח קרם אוראו וקינוח סניקרס.
דעתי: טעמתי מהסניקרס והאוראו ושניהם היו טעימים, אך במיוחד אהבתי את האוראו.
בשורה התחתונה: אהבתי במיוחד את מנות הדגים שניסינו: הסושי והסלמון והם מבחינתי הלהיטים כאן, וחוץ מהם התפריט עשיר בכל כך הרבה דברים שלא ניסינו, אז בהחלט שווה בדיקה
(לא עם מנחם הורוביץ :-) ).
מסעדת פרנג'ליקו בפתח תקווה ממוקמת בקניון גנים ברחוב העצמאות 65, קומה 1.
שעות פעילות: א'-ה': 11:30-23:00 , ו'- 11:30-14:30 , מוצ"ש: שעה אחר צאת השבת ועד 23:00. טלפון: 03-5351081
שימו לב כי שעות המשלוחים מעט שונות ומחיר משלוח: 9 ש"ח.
המסעדה כשרה בהכשר הרבנות הראשית בפתח תקווה.
במידה ואתם מעוניינים להצטרף למועדון של פרנג'ליקו ללא עלות ולצבור נקודות בכל הזמנה (למעט מבצעים ועסקיות), סמסו את המילה "פתח תקוה" ל-09-7402960 והצטרפו למועדון.
הוזמנתי לסיקור המסעדה החדשה בפתח תקווה - מסעדת פרנג'ליקו מהמטבח האסייתי.
I was invited to review a new restaurant in Petach Tiqwa - Frangelico restaurant from the Asian cuisine.
רשת פרנג'ליקו הינה רשת שף וסושי בר שהחלה את דרכה בשנת 2000 בחיפה, עם קונספט של בר-מסעדה המיועד יותר לישיבה במקום וצפייה בכדורגל, אולם עכשיו הרשת מנסה להתבסס גם בתחום המשלוחים עם מגוון סניפים המותאמים לישיבה במקום, אך בעיקר למשלוחים.
כיום לרשת 15 סניפים ברחבי הארץ ועכשיו האסיאתית הגיעה לפתח תקווה בקניון גנים.
הרשת שמה דגש על שלושה דברים עיקריים:
*הגשת אורז טרי, המוכן כל יום.
*עבודה עם ירקות טריים
*עבודה עם דגים טריים
Frangelico network is a chef and sushi bar that started its way on 2000 at Haifa, with a restaurant-bar concept designed for sitting and watching soccer, however now the network trys to establish itself in the delivery section too with variety of branches meant for sitting, but mainly for deliveries.
Nowadays the network holds 15 branches and now you can also find it in Ganim Mall in Petah Tiqwa.
They emphasizes three main things:
* Serving fresh rice everyday, which was prepared the same
day.
* Working with fresh vegetables.
* Working with fresh fish.
ואחרי כל ההקדמה, בואו ואספר לכם מה היה לנו:
התחלנו עם טעימות ממגוון גיוזות (כיסונים - 32 ש"ח) המוגשות במקום - גיוזת עוף, גיוזת בטטה וגיוזת אווז.
דעתי: טעמתי את גיוזת העוף וגיוזת אווז, והאמת כנראה שאני לא הכי חובבת גיוזות. שתי הגיוזות היו נחמדות, אך גיוזת האווז הייתה יותר מוצלחת.
And after such an introduction, let me tell you about what we had:
We started with variety of gyoza (wonton pockets - 32 NIS) - chicken, yam and goose.
My opinion: I tasted the chicken and goose gyoza, and I guess I'm not much of a gyoza fan. They were both nice, but the goose gyoza tasted better.
לאחר מכן טעמנו מנת שיפודי סלמון ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור צ'יפס בטטה (31 ש"ח).
דעתי: אני חובבת סלמון ברמה שאם זה לא היה נתח יקר, הייתי אוכלת בכיף כל שבוע והמנה הזו? פשוט מעולה!! מאוד מומלצת. הדג עסיסי והסלט נפלא.
Afterwards we tried the salmon skewers with teriyaki sauce on a som tam salad with yam fries for garnish (31 NIS).
My opinion: I'm a huge salmon fan in a level that if it wasn't such an expensive cut, I would have eaten it more regularly. And this dish? was so good!! highly recommended. Juicy fish with delicious salad.
קיבלנו לשולחן פלטה עם מגוון סוגי סושי - קומבינציה זוגית חם+קר (22 יחידות במחיר 92 ש"ח) -
המגש מכיל 8 יחידות של קריספי צמחוני רול חם עם בטטה ואבוקדו שהיה נחמד, 8 יחידות פוטומאקי טונה אדומה - טונה אדומה, בצל ירוק ואבוקדו בציפוי שבבי טמפורה שלדעתי היה הכוכב מבין כל הסושי שהיה על המגש.
4 יחידות סנדוויץ' קריספי - סלמון, אבוקדו, טריאקי וספייסי מיונז ו-2 יחידות נגירי לבחירה.
בנוסף, בגזרת הסושי טעמנו סושי אינסייד אאוט עם בצל ירוק, בטטה ואבוקדו בציפוי שומשום שחור-לבן, פשוט וואוו!
We then got a plate of sushi combinations - double hot&cold combo (22 pieces for 92 NIS)-
The tray consisted of 8 crispy veggie hot rolls with yam and avocado which was nice, 8 Fotomaki red tuna - red tuna, scallions and avocado with tempura flakes coating which for me was the star of the tray.
4 units of crispy sandwich - salmon, avocado, teriyaki and spicy mayonnaise and 2 Nigiri units of choice
In addition we got another dish of an inside out sushi with scallions, yam and avocado coated with black and white sesame, just amazing!
לאחר מכן טעמנו את הטטאקי טונה - פרוסות טונה צרובה ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור בצל ירוק (33 ש"ח)
דעתי: לפעמים הדג הרגיש מעט יבש, אבל סך הכול טעים.
We then tried the Tataki tuna - slices of burned tuna in teriyaki sauce on top of som tam salad and scallions garnish (33 NIS).
My opinion: The fish felt a bit dry sometimes, but overall it was tasty!
בהמשך הוגש לשולחן ירקות בטמפורה - מבחר ירקות כמו בטטה וחציל בציפוי טמפורה פריך. מוגש עם רוטב טאם סוי, עירית וספייסי מיונז.
דעתי: כיאה למזון מטוגן, מדובר במנה טעימה עם שילוב מוצלח בין הפריכות החיצונית לרכות הפנימית של הירק.
Later we were served with Vegetables in tempura - Variety of veggies like yam and eggplant in crispy tempura coating, served with tam soy sauce, chives and spicy mayo.
My opinion: As befits fried food, the dish was tasty with a great combo between the outer crispiness and the tenderness of the veggie inside.
My opinion: As befits fried food, the dish was tasty with a great combo between the outer crispiness and the tenderness of the veggie inside.
אחת ממנות הווק שקיבלנו להתנסות, הייתה מנה הנקראת "המנצחת" - מנה המוגשת עם עוף או טופו , אטריות, פטריות, בצל לבן וירוק ברוטב קארי ירוק אינדונזי, קרם קוקוס בוטנים וצ'ילי.
דעתי: מנה חריפה שאני פחות אהבתי, מכיוון שטעם הקארי בה מאוד דומיננטי.
One of the wok dishes we got to try is "the winning" dish - a dish with chicken or tofu, noodles, mushroom, white onion and scallions in green Indonesian curry sauce, peanuts and chili.
My opinion: It is a spicy dish that I didn't like much, probably because of the dominant curry flavor.
My opinion: It is a spicy dish that I didn't like much, probably because of the dominant curry flavor.
מנת בקר עם פלפלים בצבעים ואורז מאודה (לדעתי מדובר במנת הבקר סצ'ואן - 54 ש"ח, אך לצערי פה פספסתי ואני לא בטוחה שכך היא נקראת).
דעתי: מנה חריפה ונחמדה.
Beef dish with peppers of different colors and steamed rice (I believe it is the sichuan beef - 54 NIS, but unfortunately I missed that part so I'm not sure)
My opinion: Nice and spicy dish.
My opinion: Nice and spicy dish.
מנת פאד קפאו (51 ש"ח) - בקר קצוץ, בצל סגול, גזר, שום וצ'ילי ברוטב פטריות, ג'ינג'ר, למון גראס ובזיליקום. מוגש בתוספת אורז מאודה וביצת עין.
דעתי: מנה שאני אישית פחות אהבתי, כי הייתה בעלת טעם מאוד חזק.
Pad capao dish (51 NIS) - chopped beef, red onion, carrot, garlic and chili in mushroom sauce, ginger, lemon grass and basil. Served with steamed rice and sunny side up.
My opinion: I didn't like this dish much, because it had a very intense flavor.
My opinion: I didn't like this dish much, because it had a very intense flavor.
פאד וואן קאי נאא (58 ש"ח) - אטריות אודון עם חזה אווז מעושן, בקר, עוף, גזר, בצל סגול, פטריות ובזיליקום ברוטב קפאו.
דעתי: מנה נחמדה עם טעם מעט חריף ופיקנטי.
Pad one kai naa (58 NIS) - Udon noodles with smoked goose breast, beef, chicken, carrot, red onion, mushrooms and basil in capao sauce.
My opinion: A nice dish with a bit of a tangy and spicy flavor.
My opinion: A nice dish with a bit of a tangy and spicy flavor.
קינוחי הרשת מוגשים בצנצנות אישיות, המותאמות בדיוק למשלוחים, וטעמנו ממגוון קינוחי הפרווה של המקום - קינוח עוגת ביסקוויטים, קינוח קרם אוראו וקינוח סניקרס.
דעתי: טעמתי מהסניקרס והאוראו ושניהם היו טעימים, אך במיוחד אהבתי את האוראו.
The network desserts are served in individual jars, suitable for deliveries, and we tried variety of non-dairy (parve) desserts - classic biscuit cheesecake, Oreo cream dessert and Snickers dessert.
My opinion: I tried the Snickers and Oreo desserts and they are both tasty, but I especially loved the Oreo one.
בשורה התחתונה: אהבתי במיוחד את מנות הדגים שניסינו: הסושי והסלמון והם מבחינתי הלהיטים כאן, וחוץ מהם התפריט עשיר בכל כך הרבה דברים שלא ניסינו, אז בהחלט שווה בדיקה
(לא עם מנחם הורוביץ :-) ).
מסעדת פרנג'ליקו בפתח תקווה ממוקמת בקניון גנים ברחוב העצמאות 65, קומה 1.
שעות פעילות: א'-ה': 11:30-23:00 , ו'- 11:30-14:30 , מוצ"ש: שעה אחר צאת השבת ועד 23:00. טלפון: 03-5351081
שימו לב כי שעות המשלוחים מעט שונות ומחיר משלוח: 9 ש"ח.
המסעדה כשרה בהכשר הרבנות הראשית בפתח תקווה.
במידה ואתם מעוניינים להצטרף למועדון של פרנג'ליקו ללא עלות ולצבור נקודות בכל הזמנה (למעט מבצעים ועסקיות), סמסו את המילה "פתח תקוה" ל-09-7402960 והצטרפו למועדון.
On the bottom line: I especially loved the fish dishes we had: the sushi and salmon that for me were a hit, and besides them the menu is full with other dishes we hadn't tried, so it is definitely worth checking.
Frangelico restaurant in Petah Tikva is located on Ganim mall at 65 Ha'hatzmaut streey, level 1.
Opening hours: Sun-Thu: 11:30AM-11:00PM, Fri: 11:30AM-14:30PM, Sat: from an hour after Motzei Shabbos to 11:00PM. Phone number: 03-5351081.
Please be advised that delivery times are different and shipping costs: 9 NIS.
The restaurant is kosher by the chief rabbinate of Petah Tikva.
And if you want to join Frangelico's club without a cost and earn point on every order (except for sales and businesses), text the word "petah tikva" in Hebrew (פתח תקוה) to the number: 09-7402960 and join the club.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!