1/19/2016

ממרח אוריאו - Oreo spread

בס"ד

easy diy cookie spread

כשנתקלתי במתכון לממרח אוריאו, ידעתי שאת זה אני חייבת להכין.

When I ran into an Oreo spread recipe, I knew I had to try it.

ממרח עוגיות אוריאו Oreo cookie spread
 
אני שיניתי מעט את המתכון, אז את המתכון המקורי תוכלו למצוא כאן.
מהממרח לא נשאר כלום, מכיוון שהשתמשתי בו לקינוח אחר שיצא פשוט מדהים ואעלה אותו בעזרת השם בקרוב.
 
I changed a bit the recipe, so if you want here's the original one.
There weren't any leftovers from my spread, because I used it all in another dessert I will upload soon.
 
Cookie spread ממרח עוגיות
 
מילאתי צנצנת של כ-400 גרם בממרח האוריאו (אך יוצאת כאן כמות גדולה יותר מ-400 גרם) והחלטתי לכתוב בוורד "ממרח עוגיות" ולשים תמונה של מפלצת העוגיות האגדית מרחוב סומסום. גזרתי לסרט שיתאים לכיסוי הצנצנת ופשוט ליפפתי סביב הצנצנת ועכשיו ניתן להדביק עם סלוטייפ או אם השתמשתם בצנצנת קנויה שהכילה בעבר מוצר אחר עם עטיפה דביק, אולי יתמזל מזלכם והדבק מאותה עטיפה יחזיק את הסרט החדש.
 
I filled a 400 gram jar (but it didn't fit the entire quantity), and Ive decided to make a wrapper using word - I wrote "cookie spread" and added a photo of the legendary cookie monster from the sesame street show. I used a mason jar that used to be the home of a commercial sauce and took off the wrapper and placed my wrapper instead - I didn't need to use any duck tape because the glue from the previous wrapper was still handy.
 
Oreo cookie spread
 
תוכלו למרוח את ממרח עוגיות האוריאו הזה על לחם, להשתמש בו לקינוחים קרים או לתת כמתנה לאנשים שאוהבים עם עטיפה המיועדת במיוחד בשבילם.
 
You can use this Oreo cookie spread on bread, in cold desserts or as a gift to someone you love with a special wrapper just for them.
 
המרכיבים לכ-500 גרם ממרח:
1 כף גבינת שמנת
15 עוגיות אוריאו
2 כפות שמן קנולה
2 כפות שמנת מתוקה
 
אופן ההכנה:
מפוררים את העוגיות במעבד מזון, מוסיפים את יתרת החומרים ומעבדים לקבלת מרקם אחיד. אם רוצים, ניתן להוסיף עוד מעט שמנת לקבלת ממרח שיותר קל למרוח. מעבירים לצנצנת ובתאבון :-).
 
Ingredients for about 500 gram / 17.6 oz. spread:
1 Tbsp. cream cheese
15 Oreo cookies
2 Tbsp. canola oil
2 Tbsp. whipping cream
 
Preparation:
Process the cookies into finely crumbs in the food processor.
Add the rest of the ingredients and process until combined. If necessary. add a bit more cream so it will be easier to spread. Transfer into a jar and enjoy :-)

Linking up at:
http://homemadeforelle.com/roll-linky-party-33/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use